Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Továbbra is töretlen népszerűségnek örvend a Leonardo da Vinci-kiállítás, amely egy hónapja látogatható a Modemben, és már ötvenezren váltottak rá jegyet. A szerencsés vendéget hétfőn meglepetés fogadta, hiszen wellness hétvégét és kimondottan a kiállításra készített bort kapott ajándékba. 

Tiszavasváriból gépkocsival érkezett hétfőn a galériába az a pedagógus házaspár, akik ötvenezredikként léptek be a kiállítás ajtaján. Rozman Béla rajz és földrajz szakos tanárként különösen érdeklődik da Vinci munkássága iránt, és tervezi, hogy a közeljövőben iskolás festő csoportját is elhozza a tárlatra, hiszen ők is sokat tanulhatnak belőle – mondta el a meglepett nyertes, hozzátéve, hogy Debrecen eddig is közel állt a szívéhez. Felesége Rozmanné Homoródi Ildikó ugyancsak egy a tiszavasvári általános iskolában tanít angolt és matematikát. A hölgytől megtudtuk, hogy később a negyedikes, hatodikos és középiskolás lányaiknak is szeretnék megmutatni a kiállítást. 
A látogatás most már egész biztosan maradandó lesz, hiszen a Rozman-család Leonardo életművének megcsodálása mellett további élményekkel gazdagodhat az Aquaticum Debrecen Wellness és Termál Hotelben. A frissítő hétvégi meghívást a szálloda igazgatója Kárpáti Zoltán adta át a nyerteseknek, akiket Halász János alpolgármester és Gulyás Gábor a Modem igazgatója is köszöntött. A szerencsés házaspár emellett azt a két különleges palack bort is átvehette, amelyeket Szepsy István, hazánk egyik legjobb borásza készített kifejezetten a Leonardo-kiállításra.

Forrás: www.deol.hu

Címkék: Kiállítás da vinci debrecen

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu