Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Mátyás blogja

Mindaddig, amíg természetes számunkra, hogy lételemünk a víz jelen van minden formájában, és hiányától nem szenvedünk, addig nem is sejtjük, hogy mekkora szerencsében részesített a jó Isten bennünket. Ha szomjúság gyötörne napokig, ha a sivatagi körülmények között kellene élni csupán néhány hétig, talán akkor meg tudnánk érteni, hogy mekkora kincs a kárpát medence, és hogy miért is vagyunk itt élők Isten kegyelméből szerencsésnek mondhatók!

Az 1970-es években egy bulgáriai kirándulás alkalmával Kjusztendil városában éreztem életemben először, a víz jelenlétének fontosságát!

Címkék: cibakháza cibakházi-holt-tisza holtágak magyarország nature tisza tiszazug víz water

Tovább 

A Cibakházi-Holt-Tisza & CVHE 2009 évi eseményeit bemutató kisfilm

Címkék: cibakháza cibakházi-holt-tisza cvhe

 

Amiről álmodni sem mertem! Döbbenet!

 

Az elmúlt hónapokban több, és több ismerősöm keresett, keres meg, aggódva Hazánk, gazdasági, politikai helyzetének, a családokra, és a Nemzetre gyakorolt hatásai miatt. Így jutott el hozzám , többek között, Pálffy István betiltott jegyzete is. Be kell látnom, hogy mididáig, a felszíni vizek megmentése érdekében végzett tevékenységembe temetkezve nem láttam a fától az erdőt. A politikai pártoktól függetlenül, azok acsarkodásait kicsinyes, önző, és gyarló emberek pénzhajhászó passziójának tekintettem.

Címkék: jövőkép magyarország

Utolsó hozzászólás

Varga Mátyás üzente 10 éve

Azt, hogy a Hazánk, és családjaink miként jutottak erre a sorsra, szerintem már mindenki tudja, de legalább is sejti. Ha mégsem, akkor pedig saját bőrén (egyesek kivételével) tapasztalja. Azzal, hogy egy messziről megnyomott távirányítógomb (média) hatására ha kell csahol, ha másik gomb kerül megnyomásra nyüszít a társadalom bizonyos hányada, nem fog megoldódni nemzetünk sorsa, de azzal sem, ha tovább igyekszik stresszelni valaki a Nemzet lakosságát, hátha minél többen dugják a fejüket a homokba! Én, csak sajnálni tudom, ha egy ilyen nagyszerűnek tűnő testület ennyire tájékozatlannak kívánja önmagát feltüntetni, mint ahogyan leveledből ez kitűnik, és ez, több kérdést is felvet bennem, és szerintem mindenkiben aki ezeket a sorokat olvassa.
Isten Áldását kérve a Magyarokra
Üdvözlettel: Varga Mátyás, lételemünkért, a vízért, családjainkért, gyermekeinkért, Magyarországért, Hazánkért, a Magyar emberekért, a Magyar Hazában tettekkel is küzdő Magyar nemzetiségű állampolgár.

Tovább 

"A problémákat nem oldhatjuk meg ugyan azzal a gondolkodásmóddal, amellyel teremtettük õket!"
(Albert Einstein)

Képviselõ úr! Ön messze elrugaszkodott a valóság talajától!
Hallhattuk nemrég az egyik tv csatornán, ahol nagy tiszteletû politikusaink vitáztak.
Naponta találkozhatunk a különbözõ média orgánumokban arra történõ utalásokkal, hogy ki tévedett, és hogy ki nem mondott igazat.
Persze kérdés, hogy ki hordozza a bölcsek kövét a zsebében, és hogy az igazság még mindig "odaát" van?

Címkék: cibakháza cibakházi-holt-tisza felszíni vizek holtágak környezetvédelem lételemünk természetvédelem víz

Utolsó hozzászólás

Varga Mátyás üzente 11 éve

Természetesen hozzájárulok!
Üdv: Varga M.

Tovább 

 

Mielõtt beköszönt a nyár, gondosan tervezgetjük, hogy hol, is töltõdjünk fel, hol is töltsük szabadságunkat?

Mint azt a gyakorlat is mutatja, a vízpart optimális a regenerálódásra, hiszen a lételemünk ilyenkor sem hagy bennünket cserben. Hûst, nyugalmat, és kikapcsolódást biztosít.


 

network.hu

 

 

A fokozódó vízparthoz kötõdõ igények ellenére, a vadkempingezés ideje letûnõben van.

Örömmel találkoztam a minap egy olyan lehetõséggel, ahol a zajos strandok helyett, a természetbe olvadva élvezhetjük a nyugalmat, Ráadásul mindezt családias keretek között.

Címkék: Cibakháza Cibakházi-Holt-Tisza nyaralás természet

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Köszönöm a szép képeket!
Legalább így láthatom a Tiszát.
Üdvözlettel.

Tovább 

A VÍZ.


Lételemünk a víz, nem csak a víz világnapján, hanem a mindennapokban is gondoskodást, odafigyelést érdemel.

Cikkemmel, a Cibakházi- Holt- Tisza példáján kívánom bemutatni azokat a megoldásra váró feladatokat, (mert problémák nincsenek, csak megoldásra váró feladatok) amelyek halaszthatatlan szemléletváltást igényelnek az egyén, és az érintett szakterületek részérõl egyaránt. A vízkeretirányelvben meghatározásra kerültek bizonyos feladatok, azonban a társadalmi szemléletváltás hiányában, azok megvalósítása is hiába valónak tûnhet.

Címkék:

Tovább 

Sokan keressük fel, a felszíni vizeket. Mindannyiónk számára mást, és mást, jelent a felszíni víz.

Vannak, akik a tenger, akik egy tó, akik egy holtág, egy folyó varázslatos környezetében kikapcsolódást, vannak, akik a megélhetést keresik, és találják meg.

network.hu

Regenerálódást is jelent a víz, a vízpart, hiszen a nyári kánikulák idején egyre többen keresik fel, fürdõzni, sportolni, hûsölni, vagy csak egyszerûen azért, mert csodálatos környezetével lehetõséget biztosít egy családi,- baráti kikapcsolódásra, piknikre.

Címkék: környezetvédelem. holtágak. Tisza. természet

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Hát igen: amíg nem változtatunk ezeken a dolgokon, veszélyben vagyunk...

Tovább 

Létünk, a földi élet nélkülözhetetlen eleme a víz. Mi sem természetesebb annál, hogy rendelkezésünkre áll bármelyik pillanatban. Ha kell, oltja szomjunkat, ha kell, tisztítja testünket, táplálja az élelmiszereinket, életteret, életet ad, és gondolja végig a kedves olvasó, hogy a víz, mindenütt jelen van a földi élet megtestesülésében. Az ember, igyekszik sokrétûen használni, és kihasználni. Ma, a földön, hatmilliárd ember él, és a vizet csak ott tudják igazán tisztelni, ahol jelentõsen korlátozott mennyiségben áll rendelkezésre.

Címkék: környezetvédelem. holtágak. Tisza. természet

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu