Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Mátyás blogja - 2008. január

A VÍZ.


Lételemünk a víz, nem csak a víz világnapján, hanem a mindennapokban is gondoskodást, odafigyelést érdemel.

Cikkemmel, a Cibakházi- Holt- Tisza példáján kívánom bemutatni azokat a megoldásra váró feladatokat, (mert problémák nincsenek, csak megoldásra váró feladatok) amelyek halaszthatatlan szemléletváltást igényelnek az egyén, és az érintett szakterületek részérõl egyaránt. A vízkeretirányelvben meghatározásra kerültek bizonyos feladatok, azonban a társadalmi szemléletváltás hiányában, azok megvalósítása is hiába valónak tûnhet.

Címkék:

Tovább 

Sokan keressük fel, a felszíni vizeket. Mindannyiónk számára mást, és mást, jelent a felszíni víz.

Vannak, akik a tenger, akik egy tó, akik egy holtág, egy folyó varázslatos környezetében kikapcsolódást, vannak, akik a megélhetést keresik, és találják meg.

network.hu

Regenerálódást is jelent a víz, a vízpart, hiszen a nyári kánikulák idején egyre többen keresik fel, fürdõzni, sportolni, hûsölni, vagy csak egyszerûen azért, mert csodálatos környezetével lehetõséget biztosít egy családi,- baráti kikapcsolódásra, piknikre.

Címkék: környezetvédelem. holtágak. Tisza. természet

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 16 éve

Hát igen: amíg nem változtatunk ezeken a dolgokon, veszélyben vagyunk...

Tovább 

Létünk, a földi élet nélkülözhetetlen eleme a víz. Mi sem természetesebb annál, hogy rendelkezésünkre áll bármelyik pillanatban. Ha kell, oltja szomjunkat, ha kell, tisztítja testünket, táplálja az élelmiszereinket, életteret, életet ad, és gondolja végig a kedves olvasó, hogy a víz, mindenütt jelen van a földi élet megtestesülésében. Az ember, igyekszik sokrétûen használni, és kihasználni. Ma, a földön, hatmilliárd ember él, és a vizet csak ott tudják igazán tisztelni, ahol jelentõsen korlátozott mennyiségben áll rendelkezésre.

Címkék: környezetvédelem. holtágak. Tisza. természet

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu