Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

Amiről álmodni sem mertem! Döbbenet!

 

Az elmúlt hónapokban több, és több ismerősöm keresett, keres meg, aggódva Hazánk, gazdasági, politikai helyzetének, a családokra, és a Nemzetre gyakorolt hatásai miatt. Így jutott el hozzám , többek között, Pálffy István betiltott jegyzete is. Be kell látnom, hogy mididáig, a felszíni vizek megmentése érdekében végzett tevékenységembe temetkezve nem láttam a fától az erdőt. A politikai pártoktól függetlenül, azok acsarkodásait kicsinyes, önző, és gyarló emberek pénzhajhászó passziójának tekintettem. A munkámra koncentrált figyelmem mellett észre sem vettem, hogy mi is történik körülöttem, hiszen a feleségem igencsak okosan, de be tudta osztani az egy főre jutó 30 ezret, és ha szerényen –szegényen- is, de annál nagyobb kitartással luxus igények nélkül el lehetett vegetálni. Mostanság azonban az említett információkkal párhuzamosan egyre nőtt kedvesemben a feszültség, az aggodalom, nőttek a megélhetési nehézségek, így keresni kezdtem a kapott információk gyökereit, és valósságtartalmát. Legvadabb álmaimban sem fordult elő korábban az a rémálom, amivel találkoztam, hogy a társadalmi megosztottság, a pártoskodás álarcába burkolózott, de egy csapatban játszó szűk keresztmetszetű, önmagukatt politikai elitnek vallók, tudatosan, előre megfontoltan manipulálják a nemzet lakosságát, az osztd meg és uralkodj elvén, és sajnos sok honfitársunk különböző érzelmi, és tudati állapotára hatást gyakorolva egy népbutító média segítségével , hazánk külső, és belső kifosztása mellett árúba bocsátották nemzetünket. Döbbenetes, hogy a gazdasági válságra, és az országban zajló (távirányítással működő) megdöbbentő, -stresszelő- eseményekre hivatkozással egyre több olyan vélemény lát napvilágot, amely szerint elkerülhetetlen -egy tudatosan szított, előre megtervezett forgatókönyv szerint kirobbantott- polgárháború. Megértem azokat is, akik akár vérüket is áldoznák gyermekeink szebb jövőjéért, de a másik oldal, aki a napjaink eseményeinek forgatókönyvét már előre megírta, pont ezt akarja! Pusztuljon -öljön  Magyart a Magyar- (szerintük) Ha bele megyünk a játékukba, akkor el is érik céljukat, és nem lesz többé Magyarország.

Az emberek félelmét látom az utcán, az anyák gyermekeikért aggódnak, a nagyszülők unokáikért. Valahol mindenkiben megfogalmazódik a vágy, hogy tettekkel szolgálja a nemzet megmentését. A döbbenetes forgatókönyv írói erre is felkészültek, és a félrevezetettek radikális cselekményekre buzdítása, a lefizetett pribékek által a lakosság tudatos stresszelése, a jobbító, segítő szándékú civilszerveződésekbe tömörülők szétverése , a megosztottság további fokozása meglátásom szerint idáig „bejött” nekik. Azon kezdtem tűnődni, hogy mi is történik egy családdal, ha a nehézségek sokasága telepszik rá, ha fészébe egy kakukfióka kerül? Vagy sodródik az eseményekkel, és szorgos munkával táplálja a kakukkfiókát és széthullik, vagy konkrét lépéseket tesz,  szeretettel , összefogással, kilábal a nehézségekből, és megerősödve boldogan él, amíg meg nem hal. Ha ez igaz lehet egy család életében, akkor igaz lehet egy Nemzet életében is? Lássunk csodát! IGAZ! és pontosan úgy, mint a bajba jutott család esetében. A dühöngő családtaggal közölhetjük, hogy dühöngése hidegen hagy, és hamarosan ő fog békítően ölelni. A félszeg, strucc politikust bátorítsuk, hogy ő is kiváló ember, és azzal, hogy a fejét a homokba dugja, a problémák nem fognak megoldódni, hiszen a félelemkeltéssel pont őt veheti célba az aroganciát képviselő! A közönyöst, akinek minden mindegy, mert azt ismételgeti, hogy körűlötte úgyis az fog történni, amit mások akarnak, segítsük a jövőképe kialakításához, néhány bátorító kérdéssel, hogy ő, ha rajta állna a dolog, akkor mit tenne? Az okoskodónak is keltsük fel az érdeklődését , hogy figyelmesen járjon utána a másik véleményének is, saját, esetleg hibás meggyőződéséből eredő álláspontjának csökönyös szajkózása helyett! Merjük kikérni az idősebb, ezáltal többet tapasztalt véleményét!

Ha kérdéseinket, és cselekedeteinket jól irányítjuk, akkor családtagjaink felismerik korábbi hibás gondolataikat, tetteiket, vállalni fogják a békés megújulás szükséges lépéseit. A közös jövőkép, újult erőt, összefogást, szeretetet, és családi békét eredményez. A kakukkfióka pedig vagy beáll a sor végére, vagy  az őt is etető szorgos család összefogása, a tőle való egységes elfordulása  eredményeképpen éhen hal. A család példája igaz lehet a Nemzetre is, persze ez már kicsit nehezebb feladat, de nem lehetetlen. Egyetlen olyan jobbító szándékú szerveződéssel találkoztam, ahová a szeretet, a béke, az összefogás, az összetartozás tudatba vetett őszinte hit erőt, és reményt ad,  ahová a valódi jószándékú Magyar emberek ezrével csatlakoznak. Az ő fegyverük, a szeretet, az egymás véleményének meghallgatása, a jobbító szándék összekovácsolása, egymás tisztelete.

Meglátásom szerint többen vannak hazánkban azok, akik a békés megoldás lehetőségét keresik, mint a hazaárulók, és az általuk távirányítóval vezérelt, gombnyomásra vérszomjas fenevaddá váló, egyébként  minden bizonnyal átvert, és a távirányító szenzorának kiiktatását követően jóra való emberek.  Nem a „láthatatlan” ellenség ellen kívánnak előre koreografált csatában önjelölt hősihalottakká válni. Nem valaki, vagy valami ellen vívják reménytvesztett csatáikat, amiben csupán elvérezni. de háborút megnyerni nem lehet. Ez az összefogás valamiért, egy nemes célért, nemzetünk valós történelmi szerepéért, felemelkedéséért családjaikért, és akár egymásért, egymás gyermekeiért, unokáiért békés úton, összefogással,szeretettel száll síkra.

A végeláthatatlan problémák sorát, és azok kiváltó okait felismerte, a megoldás lehetőségét feltárta. Az acsarkodás ideje lejárt! Hibás nézeteinken változtatni kell!

Az igényt, Magyarország problémáinak békés megoldásra mi sem bizonyítja jobban, mint az ezrével csatlakozók száma. Ez az összefogás nem más, mint a Magyarok Szövetsége. Az alábbi írást ajánlom mindenki figyelmébe.

Magyarok Szövetsége 

 

Mind több és több emberben ébred fel az igény az ország sorsának megváltoztatása iránt. E váltás békés megvalósításának érdekében, egyik eszközeként jött létre mozgalmunk, a Magyarok Szövetsége. A Magyarok Szövetsége társadalmi szervezet, nem párt, hanem civil szervezetek és a célokkal egyetértő személyek szövetsége, célja az egészséges és tisztességes, élhető ország megteremtése, a saját erőnkből, a saját munkánkból

 

Akarunk-e egy olyan országot, ahol nincs pártoskodás?

 

Akarunk-e egy olyan országot, ahol egységes nemzet él?

 

Ez csak úgy lehetséges, hogy a magyar ember megszervezi közösségeit, és visszaszerzi élete fölött az irányítást.

 

Hogyan tegyük ezt meg?

A Magyarok Szövetsége lakossági fórumain és összejövetelein mindezt megtudjuk.

 

Civil szervezetek százai, és magánszemélyek tízezrei csatlakoznak folyamatosan a Szövetséghez, és kezdenek el közösen cselekedni.

Ez itt a mi időnk, fel kell egymást hatalmaznunk az akarattal az összefogásra!

Vállaljuk el azt a felelősséget, amit az élet ránk szabott, alakítsuk mi az ország jövőjét!

Eddig több mint nyolcszáz településen alakult meg a helyi alapszervezet.

Egy ország szervezi most újjá önmagát!

 

Nincs jobb, vagy baloldal, csak egy nemzet van!

 

www.magyarokszovetsege.hu

 

 

Címkék: jövőkép magyarország

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Varga Mátyás üzente 15 éve

Azt, hogy a Hazánk, és családjaink miként jutottak erre a sorsra, szerintem már mindenki tudja, de legalább is sejti. Ha mégsem, akkor pedig saját bőrén (egyesek kivételével) tapasztalja. Azzal, hogy egy messziről megnyomott távirányítógomb (média) hatására ha kell csahol, ha másik gomb kerül megnyomásra nyüszít a társadalom bizonyos hányada, nem fog megoldódni nemzetünk sorsa, de azzal sem, ha tovább igyekszik stresszelni valaki a Nemzet lakosságát, hátha minél többen dugják a fejüket a homokba! Én, csak sajnálni tudom, ha egy ilyen nagyszerűnek tűnő testület ennyire tájékozatlannak kívánja önmagát feltüntetni, mint ahogyan leveledből ez kitűnik, és ez, több kérdést is felvet bennem, és szerintem mindenkiben aki ezeket a sorokat olvassa.
Isten Áldását kérve a Magyarokra
Üdvözlettel: Varga Mátyás, lételemünkért, a vízért, családjainkért, gyermekeinkért, Magyarországért, Hazánkért, a Magyar emberekért, a Magyar Hazában tettekkel is küzdő Magyar nemzetiségű állampolgár.

Válasz

Varga Mátyás üzente 15 éve

Az irányítók a józan ésszel megáldott Magyarok!
Információm szerint a MNÁSZ nevében van már aki fikázta a Magyarok Szövetsége szervezőit, de a mai megosztott hazánkban ezen már nem csodálkozom. Az összefogás lehetőségéhez csatlakozottak bízunk Istenben, és a mozgalomhoz csatlakozottak nevében ki merem jelenteni, hogy mi, nem fikázunk senkit. Nem valaki, vagy valami ellen, hanem valamiért, és mindannyiunkért, Magyarországért tesszük dolgunkat.
Folytatom!

Válasz

Kisbaczoni Benedek Zoltán üzente 15 éve

Kik az irányítók-név szerint, mert a honlapon "kiskukutyin álmos" sincs feltüntetve!
Én nem merném a nevem adni egy nevenincs szövetséghez.
Üdv: Benedek Zoltán nemzeti koordinátor MNÁSZ
http://nadoritestulet.network.hu

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu