Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A Felvidéki magyarság holokausztja

 

Kecskés László Társaság

 

Nemes Andrásné:

 

„…..Hármas tragédiát írtam, teljesen laikusként, csak az emlékezések alapján: a szülõföldrõl Magyarországra kitelepítettek, a kényszermunkára deportáltak, és a magukat, családjukat kényszerbõl szlováknak vallók tragédiáját. Hármas erõszakot követtek el ellenük, csak azért, mert magyarok voltak…..”

 

 

„…..Évrõl-évre egyre többen és egységesen valljuk meg, nem maradhat büntetlen ami történt a 20. században, nem hagyhatja figyelmen kívül, s nem hallgathat róla a 21. század egységesülõ Európája. A kollektív bûnösség elvén alapuló meghurcoltatás terhét nem viselheti és a végrehajtott kisemmizést sem hordozhatja jogrendjében a magát kisebbségvédõnek tekintõ és a mindennemû megkülönböztetést elítélõ Európa. Ha nem szólunk, ha nem mondjuk, ha nem írjuk le, ma, holnap, holnapután, akkor Európa azt hiheti, beletörõdtünk. Azt hiheti, Benešnek igaza volt, nem érdekel sem minket, sem gyermekeinket, mi is történt a Felvidékkel….”

Címkék: cikk

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu