Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Simona blogja - 2010. január

A világteremtő erő az élet kiteljesítését, magasabb szintre emelését várja el tőlünk, ami csak akkor valósulhat meg, ha tudati látókörünk kitágul, és oda tudunk figyelni a világmindenség általános igazságaira. A mi viszonyulásunk az élethez teljesen tetszőleges. Ez azt jelenti, hogy szabadon rendelkezünk sorsunk felett, mi döntjük el, hogy az élet kiteljesítését valósítjuk meg, vagy pedig  csak személyes érdekeink, biológiai szükségleteink, szenvedélyeink kielégítését választjuk.

Címkék:

Tovább 

“Elég néked az én kegyelmem.” 2Korinthus 12,9

 

 

Az ember sok mindenre mondja, hogy elég! Elég a családi körülményeimből, a betegségből, a szenvedésből. Vannak dolgok, amikre nem mondjuk ki, hogy elég. Az anyagi jólét, a pénz, és amit azon venni lehet, soha nem elég. A legnagyobb jó soha nem az anyagi jó. Van lelki valuta: szeretet, megértés, a másik ember megbecsülése. Mondtad-e már valaha, hogy ne dicsérj, ne szeress már ennyire – hát elég! Ebben az Igében nem ember, Isten mondja ki: “Elég néked az én kegyelmem.” Sajnos, elégedetlen emberek vagyunk.

Címkék: igei gondolatok

Utolsó hozzászólás

virag maria üzente 13 éve

kedves simona ..igazad van ..es meg kerdezzuk mennyi ideje mar ....hogy ..igy vagy ugy van problemank ..de nekuk ..nem szabad a problemanak a magjat ..el ultetni ..magunkban ..hogy aztan .elterpeszkedve bennnunk elvonja .az isteni magot ami bennunk van .. a szent... lelket .. kell eletre kelteni magunkban ..hogy az eljen ..az nojon nagyra bennunk es .. ha nehezen is de ki .. kell nyitni a szankat.. a jo istenhez az imara a dicseretre elfeledve a bajunkat a problemankat es hinni ..istenben .. isten meg adja nekunk a mindennapra valo mannat .. az napra es a kovetkezo napra is kapunk mannat .hogy egyunk . es eljunk ..a kiprobaltatasok alatt az o dicsosegere ,, hogy hidjunk... benne ... bizzunk benne ...es tegyuk le az eletunket aqz o kezeben ...... ammen ...

Tovább 

                                  Ne próbálj!

                                            Reményik Sándor

 

 

Engem gyengébbnek faragtál ki,
Hogysem próbáidat
Állhatnám, Uramisten
Dícsérve Téged rendületlenül.
Azért ígyen könyörgök Hozzád:
Ne próbálj engemet!
Tudom, hogy vannak választottjaid,
Akiket szentté finomít a bánat,
Akiket hőssé edz a szenvedés,
Akik áldják és magasztalják
Süvöltő ostorod,
Mert minden csapás nyereség nekik.

Címkék: vers

Utolsó hozzászólás

Bajka Dénes üzente 14 éve

R.S.Verseit nagyon szeretem.Köszönet a fenti verséért.A zsoltáros,139r.23v.kérésével öszhangban ajánlom szeretettel,mert szeretnék növekedni a hitben!!!Ismerős a Kövek Zsoltára? R.S. verse.Még több is van,ha érdekel...???.szia Dénes.

Tovább 

network.hu

„Kegyelem néktek és békesség Istentől, a mi Atyánktól és az Úr Jézus Krisztustól.”

Pál első levele a korinthusiaknak 1:3


Két dolog nélkül nem lehet élni itt ezen a Földön a bűn bejövetele után. Az egyik a kegyelem, a másik pedig a békesség.

Kegyelem nélkül halálra vagyunk ítélve mindannyian. Ha Isten nem lenne kegyelmes, akkor Ádám és Éva bűnös állapotban már nem láthatták volna meg a naplementét sem, mert az engedetlenségükért cserébe igazságos örökhalál-büntetést kaptak volna.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Bajka Dénes üzente 14 éve

Nagyon világos és Lélektöl ihletett tanítás.Köszi,hogy közre adtad.Szolgálat ez is.Áldás kisérje

Tovább 

Örüljetek az Úrban mindenkor, ismét mondom örüljetek.
Filippi levél 4, 4.

Az öröm a hit gyümölcse. Ahol nincs hit, ott Isten puszta említésére megriad, visszaretten és elkeseredik a szív. Sőt merő ellenséges gyülölet támad az ilyen szívben Istennel szemben. A lelkiismeret vétkesnek ítéli, viszont Isten irgalmában nem remélhet, mert jól tudja, hogy gyülöli és keményen megtorolja a bünt. Istenben való örömről beszélni az ilyen szívnek annyi, mintha a vizet arra akarnám rábeszélni, hogy lobbanjon lángra.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Bajka Dénes üzente 14 éve

Szeretettel köszöntelek..Örülök,hogy ilyen aktív tag vagy.Csak így tovább!!!Helyes a rövid magyarázat,csupán ki egészítem :Hitt a Filippi börtönőr és örvendett,hogy hitre jutott (Ap,csel.16r.34v.) Pál ap. úgy írja,hogy a Lélek gyümölcse:....az ÖRÖM (Gal.5r.22v.)...Az ÚR áldja meg szolgálatodat,amit Őérette végzel!!!Szia,Dénes.

Tovább 

Új évben mindig igyekszünk megfogadni olyan dolgokat, amiket eddig még nem csináltunk de mostantól fogunk, vagy éppen olyanokat, amikkel épp most akarunk felhagyni. Azaz új célokat tűzünk ki magunk elé, mert ilyenkor még mindnyájan duzzadunk a kincstári optimizmustól (legalább is néhány napig).
Egy új év kezdõdik: szórakozással, társasággal, evéssel, ivással. És persze elhangzik a jókívánság: „Boldog új évet!” De hogyan lesz „új” ez az év

Címkék:

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Sok szeretettel olvasnánk a gondolataidat a három közösséginkben is!ÉS LEGYEN NAGYON BOLDOG AZ ÚJÉVED!

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu