Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Simona blogja - 2010. szeptember

                                      A Keresztelő János idejétől fogva pedig mind mostanig a mennyek országa erőszakot szenved, és az erőszakosak ragadják meg azt. – Máté 11:12                            „A mennyek országában való részesedést a legnagyobb buzgósággal és igyekezettel keresik.”


Azt akarom, hogy erőszakos legyél. Igen, erőszakos, eltökélt, buzgó. Azt szeretném, hogy annyira elkötelezett legyél Isten dolgai felé, hogy ellenállj bármilyen próbálkozásnak, ami el akarna téríteni azoktól.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Szabó Mónika Simona üzente 13 éve

KÖSZÖNÖM SZÉPEN A KOMMENTEKET, ÁLDOTT SZÉP ESTÉT KIVÁNOK!

Tovább 

Akkor tanakodának egymással az Úrnak tisztelői, az Úr pedig figyelt és hallgatott, és egy emlékkönyv iraték Őelőtte azoknak, akik félik az Urat és becsülik az Ő nevét.
– Malakiás 3:16

 
Észrevetted már, hogy azok, akik a legizgalmasabb, legfelemelőbb bizonyságokat teszik, egy ideig nyomás alatt voltak? Ők azok, akik hűségesek maradtak, kitartottak, amikor nehéz helyzetben voltak. Ők azok, akik a leginkább kétségbeejtő anyagi helyzetben is elhitték Isten ígéretét a gyarapodásra, és egy halálos betegség idején is bíznak Istenben, hogy meggyógyítja őket.

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu