Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

2009 11. 15.

 

Most ideje összeszednem és alkalmaznom szellemi erőmet és hatalmamat. Szeretettel és magabiztosan valóra váltom feltett szándékaimat. Útmutatást kérek és jeleket az égiektől, hogy a lehető legmegfelelőbben öntsenek ezek alakot. Arannyá változtatom a gondolataimat. Annyi öröm vesz körül, csak rá kell ébrednem, és részt kell vennem benne. Ha ez a részvétel az életstílusom, öröm  az egész létezés, hiszen ez maga a csoda. Amíg nem ismerem fel egységem az egész teremtett világgal, addig elkülönülök, magamba zárkózom. De abban a pillanatban, amint megértem, hogy egy vagyok a csillagokkal, együtt ragyogok velük az éjszakában. Ez valóban csodálatos!

 

network.hu

 

 

Erőmet és törekvésemet arra használom, hogy életem kedvező fordulatot vegyen. Teljes mértékben megbízom magamban, és az isteni útmutatásban, hogy mindig a lehető legjobb döntést hozhassam. Tudom, hogy minden rendben van, semmi sem véletlen. Szerencsém isteni gondviselés.

Tudom, hogy az igazi bölcsesség isteni, az isteni bölcsesség pedig a szeretet bölcsessége és a bölcsesség szeretete. A bölcsesség semmit sem ér, ha nem hatja át a szeretet, mert anélkül csak önző tudás, befele fordulás. Az igazi bölcs megosztja a tudását, legfeljebb megválogatja szavait, vigyáz arra, hogy gyöngyeit ne szórja a disznók elé. Ez így van rendjén. Jézus is azért mondott  példabeszédeket, hogy mindenki megértsen valamit azokból a maga személyes módján.

Mert mindenki csak annyit ért meg, amennyit már megtapasztalt, és magában felismert. Minél megértőbb leszel, annál tudatosabbá válsz, és annál inkább növekszik benned a szeretet.

 

network.hu

 

 

OSHO ZEN TAROT: Kis Arkanum

Víz Apródja: Megértés

 

"Te nem vagy börtönben, nem vagy kalitkában. Kitárhatod a szárnyaid, és tiéd az egész égbolt. A Hold, a Nap, az összes csillag mind-mind hozzád tartozik. Beleveszhetsz a végtelen kékségbe... Csak hagyd ott végre azt a kalitkát, lépj ki belőle, és tiéd az egész égbolt. Tárd ki szárnyaid, és repülj a nap felé, mint egy sasmadár. A belső égbolton, a belső világban a szabadság a legnagyobb érték - minden más, még a boldogság és az eksztázis is csak másodlagos mellette. Ezerféle virág van, szinte megszámlálhatatlan, de mind csak a szabadság légkörében életképes."

Osho

Címkék: napló osho

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu