Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Frederic blogja - 2009. december

2009 12. 16.

 

Az utóbbi időben valahogy nem volt hangulatom a naplóíráshoz. Valójában nem csak ezen múlott... Sokat figyeltem magamat, figyeltem az isteni érzést, amit a boldogság nyújt nekem, nekünk. Most már tudatosan fenntartom ezt az állapotot, örömet és hálát érzek mindenért, de legfőképpen az életért.

Hálás vagyok a szeretetért, az örömért, a boldogságért, az anyagi javakért, és mindazért, amim van. Hálás vagyok a tehetségemért, a meglátásaimért és a felismeréseimért.

Címkék: napló osho

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

valóban csodálatos megélés:-) Jó, hogy léthatok kicsit a Te szemeiddel ez nagy öröm, így az én szemem is nyílik a helyes látásra, az igazi látásra. És lényem nyílik az igaz életre Általad. Köszönöm !!

Tovább 

2009 11. 28.

 

A felismerések napról-napra jelen vannak most az életemben. Folyamatosan tanulok és tanítok, mert a kettő együtt jár - nem szétválasztható. Ez is egy fontos felismerés...

A bizonytalanság, a kétely még megjelenik, de már egyre rövidebb ideig tud közelférkőzni hozzám. Minden változik, nem csak bennem, de a környezetemben is. Egyre több csalásra derül fény, egyre több manipulációra szembesülünk az életünkben, de egyre növekszik az emberek tudatossága is, és ez az, ami igazán számít.

Címkék: napló osho

Utolsó hozzászólás

Jakobicz Imre üzente 14 éve

Kedves Frederic,

Nagy örömmel pillantok be naplódba, mely megkapó őszinteséggel kalauzol a mélységből feltörekvő, s állandósulni látszó Figyelő utazása során a Jelenbe.
Köszönöm, hogy bekukkanthatok Hozzád.
Szeretettel és tisztelettel: Jaksa

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu