Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

2009 11. 07.

 

Sok minden történt velem az elmúlt napokban, de valahogy nem volt kedvem leírni ezeket az eseményeket... Hazalátogattam a szülőföldemre 3 napra, ahol lelkileg "újjászülettem" és magasabb szintű tudatosságra ébredtem, mint korábban voltam. Megtanultam "olvasni a jelekből", a szavak mögé látni, és mélyen megérteni a történteket. Megértőbbé és elfogadóbbá váltam, már nem nyugtalanít a környezetem, megtanultam a belső csendben elmerülni, megpihenni. Magabiztosabb lettem, már nem hagyom magam olyan dolgokra rávenni, amikről érzem és tudom, hogy nem szolgálnak, sokkal inkább ártanak nekem. Gyakorlatilag meggyógyultam.

Megértettem, hogy mi volt a depresszióm valódi oka, és megszüntettem azt. Ezzel a világom is megváltozott. Nem csak én lettem megértőbb, de a környezetem is. Amint fent, úgy lent - amint bent, úgy kint.

Megtapasztaltam az igaz hit erejét, azt, hogy valóban csodákra képes. Most elkezdtem tudatosan alkalmazni ezt a tapasztalatot, hogy valódi változást hozhasson az életemben. Túl sokáig alkalmazkodtam a környezetemhez: szüleimhez, feleségemhez, munkatársaimhoz. Most már megváltoztatom a hozzáállásomat, és nem tűröm tovább, hogy semmibe vegyenek. Ehhez senkinek nincs joga, és nekem sem... Ha segíteni próbálnak, azt hálásan megköszönöm, de csak akkor, ha nem próbálják rám erőltetni az akaratukat. Nekem is megvan az akaraterőm, mégsem erőszakoltam rá ezt soha senkire. Miért nem tartják ezt tiszteletben mások? Ha más vagyok, mint ők, az nem biztos, hogy rosszat jelent. Én egy "szabadságharcos" vagyok, de a békés harcos újtát választottam, és a szeretetemmel harcolok a szabadságomért és az igazságomért. Ez lehet, hogy sokakban ellenérzést vált ki, mert nem étrtik meg, hogy ezt nem csak magamért, de értük is teszem. Nem hibáztatok senkit, csak azt kérem, hogy hagyjanak békén, hagyják, hogy végezzem a dolgomat.

 

Sokat segített nekem a következő gyakorlat, talán másnak is segítségére lehet:

http://www.asztralutazas.hu/index.php/egyeb/Egyutterzes-gyakorlat.html

 

network.hu

 

Nagy Arkanum

XVII: Csend

 

"A Mindenség energiája birtokba vesz téged. Megszáll téged; te nem vagy többé - csak a mindenség van. Ebben a pillanatban, amint a csend beléd hatol, képes vagy megérteni a csend jelentőségét, mert ez ugyanaz a csend, amit Gautam Buddha is megtapasztalt. Ez ugyanaz a csend, amit Csuang Cu, vagy Bodhidharma, vagy Nanszen... A csend íze ugyanaz. Az idő változik, a világ folyton átalakul, de a csend élménye, az öröm, amit magával hoz, ugyanaz marad. Ez az egyetlen olyan dolog, amiben megbízhatsz; az egyetlen olyan dolog, ami sosem hal meg. Egyedül ezt tekintheted valódi lényednek."

Osho

Címkék: napló osho

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu