Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

2009 10. 01.

 

Itthon vagyok, és ez boldoggá tesz! Ma egy kicsit fárasztó napom volt, a háziorvoshoz és a pszihiáterhez is el kellett mennem, ez eléggé megterhelt engem, de most összeszedem magam. Az erő bennem van! Csak a hitemet kell megerősítenem magamban. És van hitem. Erős vagyok, élettel és boldogsággal töltöm fel jelen pillanatban is magam, és kérem az angyalokat, hogy segítsenek nekem ebben. Segíts Ég! Isten velem van, ha az egész világ ellenem lenne is... De sokan vannak mellettem, és már ez is erőt kell adjon nekem. Valójában erőt is ad! A hitem viszont nekem kell megerősítenem. Hiszek az Egy Istenben, és hiszek abban, hogy az isteni mag bennem megfelelő talajra talált, kicsírázik, szárba szökken, és gyümölcsöt is terem a megfelelő időben, és a megfelelő helyen, ahol most vagyok.

Elhatároztam, hogy mostantól Oshónak igazat adva a "lelki hedonizmus"-t követem, amely szerint egyél, igyál és mulass - mert minden isteni." Eszem, iszom, éberen, tudatosan. Örömöm a hála szertartása, a hála imája. Egy vagyok isteni magommal, és hálásan köszönöm a lehetőséget, hálás vagyok a tudatért, hogy itt és most létezem. mert minden Egy. Elfogadom a segítséget mindazoktól akiket magamban Egynek ismerek meg. Kérem, segítsetek, de tudom, hogy saját magamon elsősorban nekem kell segítenem. Isten segítségével sikerül minden nekem! Hálásan köszönöm a segítséget, Teremtőm!

 

 

2009 10. 04.

 

Mostanáig úgy éltem, hogy meg akartam felelni az elvárásoknak... Minden elvárásnak, csak magamnak nem. De ez már nem működik tovább. Megváltoztam, már nem az vagyok, aki régebb voltam. Nehéz lesz ezt elfogadtatni a környezetemmel, főleg a családommal, de nincs más út jelenleg előttem. Most csak magamnak akarok megfelelni, a belső magomnak, senki és semmi másnak. Bizonyára azt fogják gondolni rólam, hogy őrült vagyok, ahogy Jézus mondta: Legyen nekik hitük szerint. Már nem akarok megfelelni senkinek sem, legyen az szülői, társadalmi, vagy bármilyen más elvárás. Hálás vagyok magamnak, és boldog, igen, boldog vagyok, hogy eljutottam idáig.

Ma csak magammal foglalkozom, csak azt teszem, amit a szívem diktál. Senkinek nem fogok megfelelni, soha többé.

Jelenleg egy nagy ürességet érzek csak, mint egy üres kehely, olyannak érzem magam, és várok az isteni kegyelemre, hogy újra megtelhessen szeretettel ez a pohár.

Címkék: napló osho

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

http://www.youtube.com/watch?v=vq2oS-O1Fr8&feature=related

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu