Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

2009 09. 29.

 

Ma éjjel jól aludtam altató nélkül is. Kissé ugyan fáradtan ébredtem, de a közérzetem nagyon jó. Örülök az új napnak, az új lehetőségeknek, az új csodáknak, amik rám várnak... Hiszen az élet csodálatos, csak nem veszünk róla tudomást. Alvajáróként éljük le az életünk, ahelyett, hogy kinyitnánk végre a szemünk (pontosabban: a szívünk), és meglátnánk a gyönyörű valóságot. Valóban gyönyörű ez az élet! Istennel együtt a teremtésünk csakis gyönyörű, és magával ragadó, eksztatikus élmény lehet. Van egy közmondás: "Segíts magadon, s az Isten is megsegít." Mély tudás rejlik ebben a pár szóban. Csak érteni kell a szóból...

Istennel teremteni egyet jelent a saját magodból való teremtéssel, mert Isten a te legbenső magod, a "végső valóság". És a benső magod energiája által szó szerint bármit megteremthetsz, csak hinned kell benne, és szenvedélyes indulattal a világra hoznod, akár ki is kiálthatod, ha épp azt érzed a legmegfelelőbb módszernek. Persze, ha halkan mondod, az is megfelel, a szenvedélyes tenni akarás, a szenvedélyes teremtés az, ami létrehozó erőként működik. És ez így van! Hiszem, mert megtapasztaltam. Megértettem, hogy az Istenhez vezető úton az egyetlen akadály a saját látásmódunk.

 

Idézek Kryontól (egy véletlenszerűen kinyitott oldalról):

 

Isten erejének nincs használati utasítása. Ez az, ami.

 

A mesterfok élő és aktív benned. Ragadd hát meg.

 

Véletlenek nincsenek, csak Isteni gondvilelés. Isten bennünk van, és minden körülmények között támogat, segít minket. Készen állunk, hogy kezdjük az ÉLETET!

 

Felhívtam a feleségemet és az édesanyámat is, hogy elujságoljam a jó hírt: altató nélkül is tudtam aludni, sőt átaludtam az egész éjszakát. Nagyon jól érzem most magam, hogy egy kicsit meg tudtam nyugtatni őket is. Most már valóban: MINDEN RENDBEN VAN!

Úgy érzem, hogy akár ma is haza mehetnék, mert már meggyógyultam, egészséges vagyok!

 

Idézet Oshótól:

 

Ha egy gyermek megkérdezi, ki teremtette a világot, nem azt mondja, hogy Isten, hiszen nem tudja. Ehelyett azt feleli: "Még én is csak most keresem a választ. Te is keresd, és ha hamarabb megtalálod, mint én, akkor mondd el nekem is. Ha pedig én találom meg hamarabb, én mondom el neked; de még nem találtam meg." És így nagyszerű barátság, mély megértés születik szülő és gyermek között. Az ilyen szülőt a gyerek egész életében tisztelni fogja; máskülönben viszont előbb vagy utóbb rájön, hogy minden válaszod merő baromság. Hogy csak színlelsz, hogy tudsz, miközben nem is tudsz semmit, akkor minden tisztelete szertefoszlik.

 

Két fiú beszélget a kutyákról. Azt mondja az egyik:

- Nem fér a fejembe, hogy tudod annyi mindenre beidomítani a kutyádat. Én az enyémnek semmit sem tudok megtanítani!

- Nos - feleli a másik -, először is többet kell tudnod, mint a kutyád...

 

Nyílvánvaló, hogy az emberek, mint mi is, tanítani próbáljuk a gyerekeket. De mi még nem vagyunk buddhák, csak sötétben tapogatózunk... Vagy felébredtünk már?

 

Vannak pillanatok, amikor a férfi lágy és nőies. Vannak pillanatok, amikor a férfi feleség, és a nő a férj, és ennek természetesnek kellene lennie. Mert akkor erősödik a ritmus, és növekszik a harmónia...

Fontos, hogy ezt felismerd - emlékezz rá mindig, és ne aggódj, hogy skizofrén leszel. A két pólus váltakozik: néhány órán át férfi vagy, aztán néhány órán át nő... Ha megfigyeled a lélegzeted, az pontosan mutatja, az időt. Amikor a bal orrlyukadon keresztül lélegzel, nő vagy - amikor a jobboldalin, akkor férfi. Ez a váltakozás körülbelül 48 percenként folyamatosan zajlik, egyaránt éjjel és nappal. Amikor a bal orrlyukadon keresztül lélegzel, a jobb agyféltekéd működik: ez a női oldal. Ha a jobb orrlyukadon veszed a levegőt, a bal agyféltekéd működik: ez a férfi oldal. És ezzel egész jól el lehet játszani.

Ha nagyon mérges vagy, próbáld ki a következőt: fogd be a jobb orrlyukad, és lélegezz a balon keresztül - néhány másodperc után azt fogod észrevenni, hogy a haragod elillant. Ez azért van így, mert a haraghoz a férfi oldalra van szükség. Próbáld ki, és meg fogsz lepődni, milyen hatásos! Pusztán az által, hogy az egyik orrlyukad helyett a másikon keresztül lélegzel, valami hihetetlenül fontos változás történik benned. Amikor nagyon ellenségesnek, ridegnek érzed a világot magad körül, akkor kezdj el a bal orrlyukadon keresztül lélegezni, és hagyd, hogy a képzeleted, a fantáziád szétáramoljon benned - s hirtelen azt érzed, megtelsz melegséggel.

 

 

2009 09. 30.

 

Ma végre igazán jó napom van: hazamehetek a családomhoz. Mostantól ura leszek magamnak, és szabad leszek, teljesen szabad, és ezt a szabadságot kínálom mindenki másnak is.

Számomra ma van az igazi FÜGGETLENSÉG NAPJA!

Leckéimet most már nem csak megtanultam, hanem mélyen meg is értettem. Szabad vagyok, és mindenkinek megadom az őt megillető szabadságot, elsősorban a feleségemnek, mert ő az, aki a legnagyobb függőségben van jelenleg. Felszabadítom rabszolga sorsából, és ezt egyféleképpen tehetem meg: a legnagyobb tisztelettel és megbecsüléssel gondolok rá, és megértem, hogy mindig a legjobb belátása szerint cselekszik, és elfogadom feltétel nélküli szeretettel minden vétkét, hibáját. Hiszen valójában sosem vétkezünk, sosem hibázunk, csak mi ítéljük úgy meg a helyzetet, mert belénk nevelték a bűntudatot, és kis gyerekkorunktól fogva manipuláltak bennünket azzal, hogy feltételt szabtak a szeretetnek...

 

A MAI NAPON A PILLANATNAK ÉLEK, ÉS EZ JGY LESZ MINDIG, MINT AHOGY MOST VAN.

 

Címkék: napló osho

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu