Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A "virágnyelv" kezdetben Keleten volt népszerű, ahol a megfelelő virágot ajándékba küldve vagy a hajukba, ruhájukba tűzve üzentek egymásnak a szerelmesek.

Fehér rózsa
Ha kedvesünk úgy érzi, valamit eltitkolunk előle vagy valamiért bizalmatlanná válik, a fehér rózsával ártatlanságunkat bizonyíthatjuk , s azt, hogy megérdemeljük szerelmét.



Jácint
Bár a különböző színű, illetve virágzatú jácintok több üzenetet is hordoztak, leginkább akkor küldjük távol lévő kedvesünknek, ha szeretnénk a tudtára adni, milyen nagyon hiányzik.



Liliom
A sárga liliom akkor illeti meg kedvesünket, ha kissé kacérnak tartjuk, de azt is a tudtára szeretnénk adni, hogy nagy a boldogság, ha vele lehetünk. Nárcisz Vágyódást és reménykedést fejez ki, hogy mi sem vagyunk közömbösek kiszemeltünk számára.



Nefelejcs
Nem "búcsúzós" virág, mint ahogy a nevéből gondolhatnánk, azt illeti, aki mellett úgy érezzük, rátaláltunk az igaz szerelemre.



Orchidea
A kifinomultság és a műveltség virága, így például azok választhatják ajándéknak, akik egy érettebb nő kegyeire vágyakoznak.



Rózsaszín rózsa
Szintén bizonytalankodó kedvesnek üzenhetünk vele: hihet nekünk, mert tökéletesen boldognak érezzük magunkat mellette.



Sárga rózsa
Aggodalmunkat fejezhetjük ki vele, akár kedvesünk valamilyen új, esetleg veszélyes vállalkozása, akár feltételezett csapodárságáról van szó.



Szegfű
A szegfűvel kifejezhetjük, hogy szerelmünk nem csupán fellobbanás vagy őrült lángolás, hanem tiszta, mély és komoly érzelem.



Tulipán
Igazi szerelmi vallomás, ami arra is utal, hogy megtaláltuk a számunkra tökéletes szeretőt.



Vörös rózsa
A szenvedélyes érzelmek, a lángoló szerelem virága. A forró vágyak legközismertebb klasszikus kifejezője.

Címkék: te tudtad...

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Linterné Szegedi Éva üzente 13 éve

NAGYON SZÉP!!!!! MEGTANÍT A VIRÁGOK ÜZENETÉRE!!!!! ÜDV: ÉVA

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu