Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

János evangéliuma.   (Endmond Székely nyomán)

                                                                                                             .

3. Szemelvény


 

…..Mert minden rossznak és utálatosságok székhelye a Ti testetek és a Ti lelketek. Ha azt akarjátok, hogy az Élő Isten igéje és ereje belétek szálljon, ne mocskoljátok be sem testeteket, sem lelketeket. Mert a test a lélek temploma, az Isten temploma pedig a lélek. Tisztítsátok meg tehát a templomot, hogy a templom Ura beleköltözzön és elfoglalja az Ő méltó helyét.

Vonuljatok ezért félre a Sátánnak az Ő minden testi és lelki kísértéseitől Istennek szabad ege alá. Térjetek meg ott és böjtöljetek. Mert bizony mondom néktek, hogy a Sátánt és az Ő minden nyavalyáit csakis böjttel lehet belőletek kiűzni. Böjtöljetek pedig egyedül félrevonulva és ne mutassátok senkinek a Ti böjtötöket. Látni fogja ezt az Élő Isten és bőséges lesz a Ti jutalmatok. Böjtöljetek pedig mindaddig, amíg a Sátán és az Ő nyavalyái mind el nem távoznak belőletek és Föld-Anyánk minden angyalai szolgálni jönnek néktek. Mert bizony mondom néktek, hogy böjtölés nélkül sohasem szabadultok a Sátán hatalmából és mindazon nyavalyáitól, melyek tőle jönnek. Böjtöljetek ezért és imádkozzatok buzgón az Élő Isten erejét keresve a Ti meggyógyulásotokhoz. Kerüljétek el a Ti böjtölésetek alatt az emberek fiait és keressétek Föld-Anyánknak az Ő angyalait. Mert bizony aki keres az talál.

Keressétek az erdőnek és mezőnek az Ő friss levegőjét és megtaláljátok benne a levegő angyalát. Vesd le saruidat és ruháidat és hagyd, hogy a levegő angyala magához ölelje egész testedet. Ekkor lélegezzél hosszan és mélyen, hogy a levegő angyala belsődbe szállhasson. Bizony mondom néktek, hogy a levegő angyala kiűzi a testetekből mind azt a tisztátalanságot, mely azt kívülről és belülről megszentségtelenítette. Úgy fog belőled elszállni minden bűz és tisztátalanság, mint ahogy a tüzetek füstje elszáll és elvész a levegő tengerében. Mert bizony mondom néktek, hogy szent a levegőnek az angyala, aki minden tisztátalanságot megtisztít és minden bűzösséget szagtalanná tesz. Senki sem juthat el Istennek színe elé, akit a levegőnek az ő angyala keresztül nem enged. Bizony, bizony, mindenkinek levegővel és igazsággal kell újjá születnie. Mert testetek a Föld-Anya levegőjét, lelketek pedig a Mennyei-Atya igazságát lélegzi.

A levegőnek angyala után keressétek fel a víznek az Ő angyalát. Vesd le saruidat és ruháidat és hagyd, hogy a víz angyala magához ölelje egész testedet. Vesd magad teljesen az Ő ölelő karjaiba és valahányszor lélegzeteddel megmozgatod a levegőt, ugyan annyiszor mozgasd meg testeddel a vizet. Bizony mondom néktek, hogy a víznek az Ő angyala kiűzi testedből mind azt a tisztátalanságot, mely kívül és belül megszentségtelenített. Úgy fog kifolyni belőled minden tisztátalanság és bűzösség, minthogy a vízben mosott ruhának a szennye szétfolyik és elvész a folyó vizének hullámain. Mert bizony mondom néktek, hogy szent a víznek az Ő angyala, aki minden tisztátalanságot megtisztít és minden bűzösséget szagtalanná tesz. Senki sem juthat Isten színe elé, akit a víznek az Ő angyala keresztül nem enged. Bizony, bizony, mindenkinek vízzel és igazsággal kell újjá születnie. Mert testetek a földi élet folyójában, lelketek pedig az örök Élet Tengerében fürdik. Mert a Ti véreteket a Föld-Anyánktól, az igazságot pedig Mennyei Atyánktól kapjátok.

Ne gondoljátok, hogy elég, ha a víz angyala kívülről átölelt benneteket. Bizony mondom néktek, hogy a Ti belső tisztátalanságotok sokkal nagyobb, mint a külső. Aki pedig kívülről tisztálkodik és belülről tisztátalan marad, hasonlatos lészen az a kívülről szépen bemeszelt sírokhoz, melyek belülről telve vannak minden undok ragadmányokkal és utálatosságokkal. Ennek okáért mondom néktek, hogy kereszteljen meg benneteket belülről is a víznek az Ő angyala, hogy megszabaduljatok a Ti összes régi bűneitektől. És belülről is olyan tiszták legyetek, mint napsugárban játszó habok. Keressetek ezért egy olyan futótököt, melynek ember nagyságú szára vagyon. Vegyétek ki annak beleit és töltsétek meg azt naptól átmelegített tiszta folyóvízzel. Helyezzétek el azt egy fának az ágaira és boruljatok a földre a víz angyalának színe előtt. Vezesd pedig be a tök szárának végét a Te legalsó beledbe, hogy a víz azon keresztül befolyhasson testednek belsejébe. Ezután maradj így földre borulva és imádkozz a Te Istenedhez, hogy bocsássa meg néked minden régi bűneidet. És imádkozz a víznek angyalához, hogy szabadítsa meg a Te testedet minden mocsoktól és nyavalyától. Ezután pedig erezd ki magadból a vizet, hogy az kivigye tested belsejéből a Sátánnak minden tisztátalanságát és bűzösségét. És látni fogod a Te szemeiddel és érezni fogod a Te orroddal mind azt az utálatos tisztátalanságot, melyek megfertőzték testednek templomát. Minden bűnödet, melyek testedben lakoznak és mindenféle nyavalyával gyötörtek. Bizony mondom néktek, hogy a vízzel való keresztelés mindentől megszabadít Titeket. Ismételd meg a víz keresztségét böjtödnek minden egyes napján. Mindaddig, amíg látod, hogy testedből kifolyó víz olyan tiszta lesz, mint a folyónak hullámai. Ekkor add át a Te testedet a folyó hullámainak és a víz angyalának karjaiban adjál hálát az Élő Istennek, hogy megszabadultál a Te bűneidtől. A víz angyalának szent keresztelése új éltre való születés. Mert ezután látni fog a Ti szemetek és hallani fog a Ti fületek. Miután pedig megkeresztelkedtetek, többé ne vétkezzetek, hogy a levegőnek és a víznek az Ő angyalai örökké szolgáljanak Titeket.

Ha pedig ezután még mindig találtatik bennetek a Ti régi bűneitekből és tisztátalanságaitokból, járuljatok a napsugaraknak az Ő angyalához. Vesd le saruidat és ruháidat és hagyd, hogy a napsugaraknak az Ő angyala magához ölelje testedet. Ekkor lélegezd hosszan és mélyen, hogy a napsugarak angyala bensődbe is szállhasson. És a napsugarak angyala kiűzi testedből mindazt a tisztátalanságot, mely kívül és belül megszentségtelenített. Úgy fog elszállni belőled minden tisztátalanság és bűzösség, mint ahogy az éjszaka sötétje eloszlik a felkelő nap sugártengerében. Mert bizony mondom néktek, hogy szent a napsugaraknak az Ő angyala, aki minden tisztátalanságot megtisztít és minden bűzt szagtalanná tesz. Senki sem juthat el Istennek színe elé, akit a napsugaraknak az Ő angyala keresztül nem enged. Bizony, bizony, mindenkinek a nap és az igazság sugaraival kell újjászületnie. Mert testetek a Föld-Anya napsugaraiban, lelketek pedig a Mennyei-Atya igazság sugaraiban fénylik. A napsugarak angyala, a víznek angyala és a levegő angyala édes testvérek. Azért adta Őket a Föld-Anya az Ember-Fiának szolgálatjára, hogy mindenkor az egyiktől a másikhoz, a másiktól az egyikhez járuljatok. Mindnyájunknak egyformán szent az Ő ölelésük. Elválaszthatatlan gyermekei Ők a Föld-Anyának, azért Ti se válasszátok szét, amit ég és föld egybe kötöttek. Hagyjátok, hogy minden nap körül lejtsen beneteket e három angyaltestvér és mindig veletek legyenek Ők a Ti teljes böjtötök alatt.

 

Mert bizony mondom néktek, hogy az ördögök ereje, minden bűnök, tisztátalanságok rohanva menekülnek abból a testből, amelyet e három angyal átölelve tart. Minthogy az elhagyott házból menekülnek a tolvajok a gazda hazaérkezésekor, az egyik az ajtón, a másik az ablakon, a harmadik a háztetőn keresztül, ki-ki ahol találtatik és amerre tud. Hasonlóképpen menekülnek ki a Ti testetekből a rossznak valamennyi ördögei, a múltnak valamennyi bűnei. És mindazok a tisztátalanságok és nyavalyák, melyek a Ti testetek templomát megtfertőzték. Amikor a Föld-Anya angyalai behatolnak a Ti testetekbe mint templom urai, hogy azt ismét birtokukba vegyék. A bűz leheleteteken és bőrötökön keresztül menekül. Valamennyi rossz nedvek pedig szátokon, bőrötökön, a Ti szemérmeteken és végbeleteken keresztül. Mindezeket pedig látni fogod a Te szemeiddel, szagolni a Te orroddal és tapintani a Te kezeiddel. Amikor pedig minden bűn és tisztátalanság eltávozott a testedből, a Te véred olyan tiszta lesz, mint a Föld-Anyának a vére, a folyónak napfényben hömpölygő hullámai. A Te leheleted olyan tiszta, mint az illatozó virágok illata. És a Te húsod olyan, mint a fák lombjai között pirosló gyümölcsöknek a húsa. Szemed világa pedig olyan világos és fénylő lészen, mint a kék égen ragyogó napnak sugara. Ekkor a Föld-Anya angyalai mind szolgálni fognak néktek és egy leszen a Ti leheletek, véretek és húsotok a Föld-Anya leheletével, vérével és húsával, hogy lelketek is egy lehessen a Ti Mennyei-Atyátokéval. Bizony senki sem juthat a Mennyei-Atyához, hanem csak a Föld-Anya által…….

 

Az evangélium további részleteit megtalálod a honlapomon. Íme:

http://nyerkilajos.hupont.hu/21/kivonat-az-ember-eredeti-hasznalati-utasitasabol 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu