Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Mottó:  „A szex mocskos? Á, csak ha jól csinálják.”   /Woody Allen/

Valahogy ma délután bármilyen bezsélgetésbe kezdtem,kétértelmű lett a vége(persze ez nem az én hibám:D)  Ezért mindenkitől elnézést.......:)))))                                

 

 

 

                                                       

A szex az előnyös fizikai változások mellett a szívnek is éppúgy jót tesz, mint a rendszeres edzés: a szívinfarktus gyakorisága 50 százalékkal alacsonyabb azok közt, akik heti öt alkalommal élnek nemi életet. A szex amellett hogy köztudottan fiatalít és boldogabbá tesz, még fogyaszt is: egy kiadósabb szeretkezés alkalmával akár 2000 kalóriát is elégethettek! Úgyhogy ne lustálkodj, szexre fel!

Kíváncsi vagy a különböző pozitúrákkal hány kalóriát égetsz el?

                                                  http://m.blog.hu/el/eletmodvaltas/image/diet1.jpg

10 perc csókolózás: 130 kalória ( ez 3,5 dl sör)
A rossz hír, hogy a csókolózás erősítésre nem alkalmas, de ha a szeretkezés során a romantikát is beiktatjátok, azzal akár meg is duplázhatjátok az elégetett energiát!Természetesen szünet tartható !

                                                                 http://www.vital.hu/files/images/i_csoki_csok.jpg


10 perc misszionárius póz: 170 kalória ( 4,5 dl sör)
Ez a szex edzésforma túl könnyűnek hangzik? Pedig tényleg nincs szükség tornász múltra, akrobatikus mozdulatokra hogy jó és hatásos legyen. Ezzel a klasszikusnak mondható pózzal is látványos eredményeket érhetsz el. Ha te is aktívan tevékenykedsz, akkor a zsír égetése mellett alkalmad nyílik a combizmok nyújtására, illetve az alsó hasizom erősítésére is!

http://iwa.manna.ro/UserFiles/Image/07-12-21-sz/12.jpg

10 perc lovaglás: 270 kalória ( 7 dl sör )
Az abszolút aranyérmes. Hiszen így szabadulunk meg a legtöbb kalóriától valamint állítólag így jutunk el legkönnyebben a csúcsra is. Ha térdelsz a combizom erősödik, de ha közben kezedre támaszkodsz a bicepszed és a tricepszed is edzed. (Aki igazán jó formában vagy akkor váltogatod is a kettőt.) Guggolásnál a combok a vádlik és a farizom is erősödik. Hátulról igaz kicsit trükkösebb, mint szemből, de megéri az áldozatot. Így a hátizom, a fenék és a combizom is alaposan bekapcsolódik az erotikus tornaórába.

http://www.ezoterikus.hu/kepek/szex/autos/lovaglas.jpg

10 perc kutyapóz: 100 kalória ( 2,5dl sör)
Ugyan ezzel a pózzal tudjátok a legkevesebb mennyiségű zsírt leégetni magatokról, azonban izomépítéshez, illetve nyújtáshoz kiváló! Ha az alap felállást választjátok, akkor a comb, fenék és hasizmaidat tudod megdolgoztatni. Hátizmaidat is edzheted úgy hogy „gyakorlat” közben homorítasz és domborítasz. Ez a mozgás még szexi is, mert olyan mintha magaddal „ringatnád” a férfit. Amennyiben ennél is többet akartok ledolgozni, akkor tarthatod magad egy kézen vagy kicsit előrébb is dőlhetsz.

                                                          http://www.eletforma.hu/images/ups/9252_small.jpg

10 perc 69: 80 kalória (egy kis pohár sör)
Nem mozgat meg igazán egy izmot sem, de elő vagy utójátéknak tökéletes!

Az orgazmus során felszabaduló oxitocin segíti az alvást is. A jó alvás pedig egy sor más előnnyel jár: kedvezően alakítja a súlyt és a vérnyomást. Erre akkor kell gondolnod, amikor  párod az aktus után egy perccel már alszik, mint a bunda. A jó szex nemcsak azért fogyaszt, mert kalóriákat éget, hanem azért is, mert javítja a vérellátást, gyorsítja az anyagcserét és a bőrünket is szebbé, üdébbé varázsolja, rendkívül jó hatással van a narancsbőrre is, (nem beszélve a lelkünkről...). A gonosz gödröcskéket a problémás testrész masszírozásával enyhíthetjük, ami az esetek többségében a comb és a fenék, így előjátéknak sem utolsó...
Kellemes edzést mindenkinek!


                                                           Ezoterikus.hu

Címkék: egészség erotika

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Molnár Mária üzente 14 éve

Az érdekes az,hogy csak a csajok fantáziáját mozgatta meg a dolog...:D:D:D
A férfiak úgy látszik,nem akarnak egészségesebben élni.....:D:D:D

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

nem hiába mondták nekem a héten hogy ne fogyózzak inkább többet szexeljek XD vehhhehe :D

Válasz

Kakuk Évi üzente 14 éve

Most nem tudom, hogy szeresselek, vagy....(de inkább szeretlek! :) )De ez az én problémám és nem kell neked magyaráznom.:)))

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Köszi Mária!:))))
Kimondottan előnyös,ha több szemszögből nézzük a dolgokat,ezáltal sok infóhoz juthatunk:)))

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu