Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Azon gondolkodom, hol is kezdjem.

Padlómatricák: Bármikor járunk kelünk az üzletekben egyre többet látjuk ezeket a vásárlásra buzdító eszközöket. Szépek, meghökkentök, leginkább a gyerekekre hatnak. Ők azok, akik a földet nézik és minden kis dolgot észre vesznek (A cégek pontosan ezt használják ki). Ha ezt sikerül megvalósítani, akkor a gyermek már elintézi a többit a szüleinél. A legjobb eladást a gyerekeken keresztül érik el a cégek(sajnos).

Akciós táblák: Ez a kedvencem, mindig szép nagy betükkel és élénk szinekkel, szinte mágnesként vonza az embereket. A tudatos gondolkodással bíró emberek tudják, hogy ezekkel a termékekkel mindig baj van. Legyen az élelmiszer vagy háztartási gép stb.Az akciók mindig valami turpisságot rejtenek. Most akció, ennyiért megveheted, de ha ezt a terméket megnézted volna két héttel ezelőtt, akkor biztos, hogy ezen az áron vagy olcsobban kaptad volna meg. Leginkább a műszaki termékekre jellemző ez az állítás.

Kocsireklám: Egy tanulmány bebizonyította, hogy az emberek ezt jegyzik meg leginkább. A vállalatok csengetik a sok lovét ezért a reklámfelületért.Mi meg szépen olvadunk a képektől és már indulunk is, hogy megkeressük a terméket.

Displayek: Olyan aranyos kis felületek, ami véletlenül már jóóóóóóó messziről a szemedbe ötlik és mint a mágnes húz magához. Miért?.Mert kitünik színeivel a sok sivár polc közül és rögtön felfigyelsz rá. Most mondhatod, hogy ez nem igaz. De, kérdem én, te melyik polcról veszed el szívesebben a túró rudit, a sivár fehér polcról vagy a színekkel teli hűtőből. hát ezaz, hidd el, a legtöbben inkább a második felé hajlanak.

 

ÉLJ TUDATOSAN ÉS GONDOLKOZZ, MIELŐTT BÁRMIT IS CSELEKSZEL!

Címkék: Akciók display kocsireklám manipuláció marketing média padlómatrica

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu