Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Mit viselsz a ruhád alatt?

Hiába nem látszik, érezzük a jelenlétét. S nem csak mi, nők, akik viseljük, hanem a csábításra váró férfiak is. Egy szép melltartó ugyanis önbizalmat ad, benne szexisek és ellenállhatatlanok vagyunk.


Ki gondolná, hogy az alsókat és a melltartókat már az ókori görögök és egyiptomiak is viselték. Aztán egészen a középkorig megfeledkeztek eme ruhadarabokról, mert egészségesebbnek tartották, ha csak alsószoknyát viselnek a nők. Igazán csak a XIX. században terjedt el a fehérnemű viselése, a nemesek és gazdagok körében. Ám még azok is egyszerű vászon bugyik voltak, azzal a fő céllal, hogy melegítsenek.

A szex-forradalom

A '60-as években, a modern fogamzásgátlás katalizátorként robbantotta a fehérnemű divatot. A szabad szex, a mindenki mindenkit elcsábít idején úgy kellett (alul)öltözni, hogy férfi és nő egyaránt értse a célzást. Megszülettek az apró melltartók, amelyek egyszerre voltak flörtre csábítóak és önbizalomnövelők.

A romantikustól az erkölcstelenig

Az alsóneműk színe és anyaga egyfajta szexuális jelzés. Szívesen ajándékoznak is ilyesmit a férfiak. A fehér az ártatlanságot és a tisztaságot jelenti, mind a mai napig. Ennek ellentéte az érzéki vörös, amely ha átlátszó is, már-már erkölcstelen.

Minden nő imádja a szép fehérneműt. Tudja, hogy melyiket viseli hétköznap vagy sportoláshoz. És vannak kitüntetett darabok is: a csábítás kellékei.

Címkék: alsó fehérnemű flört ruházat ártatlanság önbizalom

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu