Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

hozzávalók
  • 4 db tojás
  • 8 dkg finomliszt
  • 8 dkg cukor
  • 2 ek víz
  • 1 csipet 
  • 100 g étcsokoládé
  • 250 g meggylekvár
  • elkészítés
    1. Az egész tojásokat a cukorral elektromos keverőgép segítségével kb. 10 perc alatt habosra keverjük, majd hozzákeverjük a vizet, csipet sót és a lisztet. Egy nagy gáztepsit kibélelünk szilikonos sütőpapírral, és a tésztát beleöntjük. A tetejét elsimítjuk.
    2. 180 fokon kb. 13-15 perc alatt aranysárgára sütjük. A piskótáról lehúzzuk a papírt, és a porcukorral meghintett konyharuhával szorosan feltekerjük.
    3. Amikor kihűlt,  házi barack vagy meggylekvárral megtöltjük, és porcukorral megszórjuk, illetve olvasztott csokimázzal lecsurgatjuk.
    • sütési hőfok: 180°C
    • sütési mód: alul-felül sütés

Címkék:

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu