Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

"Felnézel. Egyenesen rá. Látod szemében, amit máséban nem. Érzed pillantásában, tudja, őt akarod. Szemed tovasiklik, mint a menekülő kígyó a forró sivatag talaján.


Hallod szíved dobbanását, érzed egyre erősebb zakatolását. Zakatol akár egy vonat, egy fogaskerék, ami nem áll le. Hajtja valami, valami, de nem tudod mi. Egy láthatatlan erő, egy elfeledett érzés, ami oly rég volt.


Emlékszel még milyen volt?

Szárnyaltál, de leestél, ahogy a madár első szárnypróbálgatásainál. A földön maradtál, nem vágytál újra a magasba, a biztonságot választottad.


Múltak a percek, napok, hónapok és egy vágy született meg benned, egy érzés erősödött fel. Mellette, igen az ő közelében. Nem akartad hátat fordítottál neki, de már nem tudtál elmenekülni; elkapott, mint kitartó vadász űzött áldozatát.


Tudod nincs az a víz, ami eloltaná a szikrát mely szívedben született. A láng nem alszik el, csak erősödik, táplálva minden pillanattal, amit vele töltesz. Vágyakozol a közösen eltöltött percekért, de félsz, hogy nem fog beteljesedni az, amiért minden este imára kulcsolod a kezed, az, amivel minden éjszaka álmodsz.


Eltakarja a világosságot szemhéjad lassú lecsukódása, szempilláid gátat szabnak minden egyes fénynyalábnak, és legyen bármily fekete űr, te akkor is tisztán látod őt a sötétség legmélyéről is.


Igen. Ez a legszebb érzés, vágyakozni és várni a beteljesülésre; hogy szívetek egyszerre dobbanjon, gondolataitok egyre gondoljon, karotok egymásba fonódjon, életetek egybe forrjon. Egy életen át egymás mellett. S mikor már szemetekre hályog kerül, arcotokat mély ráncok vésik tele s hajatokba az ezüst keveredik el, akkor egymásra nézve tudni, érezni és mondani: Te vagy életem egyetlen szerelme.


Ez a kép lebeg gondolataidban, akár egy titkos palacküzenet az óceán kék habjai között, akár egy őszi magányos levél, mely a szél hátán repül a végtelen horizont felé.


Álmodozol, de most utoljára. Elég. Nincs tovább. S érzéseidet rácsok mögé zárod, elfordulsz a vágy elől, megtagadod éhes lelkedtől, hogy csak még egyszer beleharapjon ebbe a tiltott, mézédes ábrándba. Elhatárolni magad attól, ami oly mély és igaz. A várakozás gyötrelmes percei maradnak neked, egyre erősebben fojtogatva. A szorításból csak ő engedhetne: egy szóval, egy öleléssel, egy csókkal, de tudod nem várhatsz tovább, életed túl rövid, hogy ennek a vágynak élj.


Félve, igen, de tovább indulsz és az időre bízod szíved sebeinek beforradását.


Tudod, nem kéne már hinned benne, mégis reménykedsz, hogy minden reggel ad egy új lehetőséget megváltoztatva mindent, és a ti utatok is keresztezheti egymást, ki tudja, talán örökre."

 

Címkék: Több mint egy érzés

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Szia.
Köszi , nagyon szép.

Válasz

István Halhóber üzente 15 éve

Nagyon szépet küldtél .
Köszönöm.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Ezt ki írta? Nagyon szép.

Válasz

Prohászka Béláné üzente 15 éve

Ez nagyon szép. Köszönöm

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve



Köszönöm , nagyon szép !

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Több mint egy érzés...Én újra megtaláltam a csodát,és a könnyeimtől most alig tudok írni.Köszönöm!

Válasz

Dancsovszki Anna üzente 15 éve

Kedves July! Nagyon szépet küldtél Köszönöm nusko

Válasz

KIss Sándorné Marika üzente 15 éve

köszi

Válasz

Virág Ferencné üzente 15 éve

Köszönöm szépen! A csodát már megtaláltam 25 éve, és még ma is gyönyörű!

Válasz

busa maria üzente 15 éve

Nagyon szép volt!Köszönöm! Mária

Válasz

További hozzászólások 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu