Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Hedvig blogja - 2011. május

http://www.facebook.com/note.php?created&&note_id=158473364217277#!/note.php?note_id=158473364217277

 

EGÉSZEN A TIÉD /Boldog  II. János Pál pápa /


Ó, kegyelmek Úrnője, fordítsd szemedet e népre,

mely századok óta hűséges hozzád és a te Fiadhoz !

Tekints e nemzetre, mely reményét mindig a te anyai szeretetedbe vetette.

Tekints reánk irgalmas szemeddel, és nyerd el gyermekeidnek azt amire a leginkább szükségük van.


Nyisd meg a gazdagok szívét a szegények és szenvedők

szükségletei iránt.

Címkék:

Tovább 

HA TUDNÁTOK...


Annak az embernek az élete, aki szeret és akit mások is szeretnek - körülményektől eltekintve -, értelemmel és örömmel teljes. Az, akit szeretnek, nem szorul rá, hogy az élet értelmét kutassa és az, aki szeret, teljesíti az élet diktálta feladatokat. Minél nagyobb, odaadóbb, bensőségesebb és önzetlenebb a szeretetünk, annál szebb és könnyebb lesz az életünk. A látnokok az Istenanya következő szavait is átadták: "Drága Gyermekeim! Ha tudnátok, milyen nagyon szeretlek benneteket, sírnátok az örömtől!"

Az a biztos érzés, hogy szeretnek minket és mi is szerethetünk, nagymértékben meghatározza hogylétünket.

Címkék:

Tovább 

network.hu

 "MIÉRT VAGY OLYAN SZÉP?"


Az Anya szépségétől megígézetten, akinek arcát néznie szabad, Jelena Vaszilij látnoknő, telve örömmel és lelkesedéssel felteszi a kérdést, amelyet minden gyermek feltesz egyszer az édesanyjának: "Miért vagy olyan szép?"

Az Istenanya átfutó mosollyal az arcán válaszolt: "Szép vagyok, mert szeretek. Ha ti is szépek akartok lenni, szeressétek egymást."

Minden emberi szív vágyakozik a szépség után. A szépség boldoggá tesz és megnyugtat, az embert nemesebbé és jobbá teszi és értékesebbnek mutatja az életet.

Címkék:

Tovább 

network.hu

ÍME, A TE ANYÁD!


Van-e szebb dolog annál, mint olyan iskolába járni, ahol a szeretetet tanítják? Az, akit az Anya fog tanítani, a szeretet iskolájába jár és aki a szeretet iskolájába akar járni, annak feltétel nélkül el kell fogadnia az Anya útmutatásait. Látnokok, Medjugorje hívő közössége, a világ minden részéből érkező zarándokok, imaközösségek és más közösségek, sok egyházközözségből egyedül vagy az egész közösséggel együtt már több mint harminc éve járnak Krisztus Anyjának életiskolájába s ezzel az egyház Anyjának, az anyák Anyjának minden apa és gyermek Anyjának, az egész emberiség Anyjának iskolájába.

Címkék:

Tovább 

Címkék

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu