Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Hedvig blogja - 2010. augusztus

Kaptam: Megosztom...

Hefkó Ildikó írta:

Isten dala

" Mindannyian ugyanannak az énekesnek a különböző dalai, ugyanannak a táncosnak a különböző mozdulatai vagyunk.

Minden létező Isten egy dala: egyedi, egyéni, összehasonlíthatatlan, megismételhetetlen, mégis ugyanabból a forrásból származik. Minden dalnak saját íze van, saját szépsége, saját zenéje, saját dallama, de az énekes ugyanaz. Mindannyian ugyanannak az énekesnek a különböző dalai, ugyanannak a táncosnak a különböző mozdulatai vagyunk.

Címkék:

Tovább 

network.hu

 

http://kristalyprogram.blogspot.com/2009/11/20091111.html

 

 Az ÉBREDÉS - A FILM:

 

AZ ÉBREDÉS - egy film a keresőknek (The Awakening, 2010 - szinkronosan)

 

- Sajnos nem lehet kattintással, csak a címsorba való bemásolással...

A You Tube-on is fent van, de ott részletekben, és nem szinkronizálva, hanem feliratozva...

A Film vegyes érzelmeket válthat ki. Mivel a mostanában sokat emlegetett elkövetkezendő változásokról szól, ami lehet igaz, s lehet hamis is.

Címkék:

Tovább 

"Van, hogy a szemünk láttára tûnik el valaki. Van, hogy az embert megtalálja egy olyan valaki, aki már jó ideje nézi. Van, hogy elveszítjük magunkat, ha nem figyelünk eléggé oda. (...) Mindenki eltûnik néha. Van, aki saját akaratából, mások náluk nagyobb erők hatására. De ha megértjük, mire szomjazik a lelkünk, világossá válik, melyik utat válasszuk. Van, hogy látjuk a kiutat, mégis szembemegyünk az ösztöneinkkel, egyre mélyebben be a sötétbe, mert a félelem, a harag és a szomorúság nem hagyja, hogy visszatérjünk.

Címkék:

Tovább 

ÉLŐ bolygó - A Víz, mint intelligens élőlény

A víz érzékeli és rögzíti a környezetében történteket. A víz "hallja" , "látja" , "érzi" és "megjegyzi" , "tárolja" a közelében elhangzó szavak, mondatok jelentését; a közelében megjelenő képek hangulatát, üzenetét; az elhangzó zene ritmusát, hangulatát, jelentését; a közelében megjelenő gondolatokat és érzéseket.

A kísérleti eredményeket megvizsgálva látható, hogy az emberek számára SZÉP, JÓ, KELLEMES, ELŐNYÖS gondolatok, szavak, képek, érzelmek...

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Lévai Hedvig üzente 13 éve

http://vitalbazis.hu/gondolatebreszto/elo_bolygo.php

Tovább 

network.hu

"Az érzelmi szeretettel más gond is van. Elmúlhat. Vagyis nemcsak a térbeli, az időbeli távolság is gyengíti. Amikor azt mondtam, hogy a szeretet: örök - nem erre a szeretetre gondoltam. Ez romlékony. Magához ránt valakit, aztán elengedi. Sőt, el is taszítja. Az idők során lehet belőle közöny - a "Nem tudom, mit szerettem rajta..." kiábrándulása. Néha úgy hagyunk magunk mögött egy kedves embert, mintha soha semmi közünk nem lett volna egymáshoz. Életünk hajója sodródik előre, s ők a farvízen eltűnő távolodó hullámokba vesznek.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Lévai Hedvig üzente 13 éve

“A Mindenség nem értelmetlenül kattogó, öntudatlan gépezet, hanem minden ízében Tudatos világ, amelyet egy Tökéletes Intelligencia teremtett, sőt benne van! Az atomoknak is van szerény értelmük, emlékük, érzékenységük, ők is követnek valamit: egy gondolatot, egy mintát, egy energia-törvényt, amelyből kristályok, hegyek, csillagok, növények és állatok lesznek….

Ami láthatatlan, az a felfoghatatlan Bölcsesség irányító mintája, ereje, szelleme, mely mindent áthat, minden benne van és mindennel szétválaszthatatlanul egy!

Az igazság nem az, amit gondolunk – hogy mi okos emberek egy oktalan Univerzum lakói vagyunk, hanem éppen fordítva: mi oktalan, önhitt és buta emberek egy abszolút Intelligens világnak nem “lakói”, hanem elválaszthatatlan részei vagyunk, melyben minden mindennel összefügg!

Nem ok-okozati alapon, hanem eredendően és szétválaszthatatlanul. Nem tőlünk független díszletben élünk – hanem egyek vagyunk vele. Semmi sincs “külön”.” (Müller Péter: Jóskönyv)

Tovább 

A SEJTELMES JÖVŐ ÉS EGY CSÉSZE KÁVÉ

Győr - Müller Péter a hazai könyvkiadás egyik sikerírója. Több mint tíz éve stabilan ott vannak művei a toplistákon. Gondolatait sokan idézik, sokan vitatkoznak is velük, ám az biztos, valamilyen módon megérinti azokat, akik kezükbe veszik a Szeretetkönyvet, a Jóskönyvet vagy azt a művet, amelyet éppen most ír, és amelyből részleteket oszt meg hallgatóságával azokon a beszélgetéseken, melyekből a jövő héten Győrött is lesz egy.

Címkék:

Tovább 

network.hu

Van barátod? Nem felszínes barátnőre, haverra gondolok, nem arra, akivel néha összejössz fecsegni - hanem arra, aki meghallgat. És akit te is meghallgatsz.Arra akit éjjel háromkor föl lehet kelteni: - Te bajban vagyok, segíts! És ő negyed négykor már ott van nálad. Barát az, aki előtt nincsenek titkaid. Akitől nem kell tartani, akiben megbízol - akivel, ha együtt vagy, úgy érzed, hogy nem vagy egyedül. És repül az idő. Észre sem veszed, mert ha együtt vagytok, valami időtlen jóérzés tölt el - mintha melegebb lenne a levegő s otthonosabb a hely ahol ültök.

Címkék:

Tovább 

Címkék

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu