Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Hedvig blogja - 2010. november

SzÜZ MÁRIA , ISTENNEK ANYJA, őrizd meg bennem a gyermeki szívet kristálytisztán, mint egy forrás. Adj nekem szerény szívet, mely nem ismer szomorúságot, nagy szívet, mely megértő és gyengéd a részvétben, hű és nagylelkű szívet, mely nem felejti el a jót és nem neheztel semmi rosszért. Alakíts bennem szelíd és alázatos szívet, mely viszonzás nélkül tud szeretni és boldog, ha el tud rejőzni egy másik szívben is ISTENI SZENT FIAD jelenlétében. Adj nagy és győzhetettlen szívet, mely semmi hálátlanságra sem zárul be, melyet a közömbösség sem bánt meg. Adj olyan szívet, mely szenved JÉZUS KRISZTUS dicsőségéért, megsebesül tőle, és sebe csak a mennyben nyer gyógyulást.

Címkék:

Tovább 

Don Gabriele Amorth szavai
Miért szenteljük magunkat Máriának?
.
Az emberiség történetében ott rejlik egy világos isteni terv, és ott rejlik ez minden egyes ember életében: elnyerni az üdvösséget, melyet Krisztus szerzett meg nekünk. De Isten Mária által akarta nekünk adni a Fiát, és a kereszténység 2000 éves története bizonyítja, hogy az Úr azt akarja, hogy Mária egyre jobban ismertté váljék, de főképpen szeretve és dicsőítve legyen, példáját kövessék, hallgassanak rá.

Címkék:

Tovább 

 

network.hu

A szeretet iskolája

Ahogy szervezetünknek szüksége van napfényre, hogy zavartalanul működjön, a szellemnek és a léleknek is szüksége van az örök szeretetre. Ha többé nem érnének bennünket a Nap sugarai, minden jéggé dermedne és ki lennénk szolgáltatva a sötétségnek és az örök halálnak. Ha eltávolodnánk a szeretet forrásától, ez nem jelentene mást, mint a világ teljes pusztulását...

Csak a szeretet hatalma képes a halál pillanatát új élet kezdetévé változtatni, a gyászt az öröm felé fordítani, a mulandóságot az örökkévalósággal összeforrasztani és a magányt a közösség erejével elűzni.

Címkék:

Tovább 

 

network.hu

“A Mindenség nem értelmetlenül kattogó, öntudatlan gépezet, hanem minden ízében Tudatos világ, amelyet egy Tökéletes Intelligencia teremtett, sőt benne van! Az atomoknak is van szerény értelmük, emlékük, érzékenységük, ők is követnek valamit: egy gondolatot, egy mintát, egy energia-törvényt, amelyből kristályok, hegyek, csillagok, növények és állatok lesznek….

Ami láthatatlan, az a felfoghatatlan Bölcsesség irányító mintája, ereje, szelleme, mely mindent áthat, minden benne van és mindennel szétválaszthatatlanul egy!

Címkék:

Tovább 

network.hu

 

Szeretet a legfőbb parancs


Isten és Emberszeretet

Amit akartok, hogy az emberek megtegyenek nektek amikor rá vagytok szorulva, AZT TI IS TEGYÉTEK MEG NEKIK,- ez a felebaráti szeretet parancsa. Számotokra ez a legfontosabb parancs, mert Isten iránti szeretetet is magába foglalja. Mert aki úgy tud szeretni MINT TESTVÉRÉT, az mindenek fölött szereti az ATYÁT is – mert felebarátod az ő gyermeke.
Emberek- ezzel már tudjátok is mit kell tennetek, hogy eljussatok a boldogságra.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

A szeretetről kimerító tanítást olvashatunk
A betartása a alapvető érdekünk és feladatunk!
"Aki nem szerereti embertársát,akit lát,
Hogyan szerethetné Istent,Akit nem lát?!"
Ez a bibliai ige mindent megmagyaráz.
A szereretetről beszélni nen elég
A cselekvő szeretetre van szükség!
A felebarátban sajátmagunkat lássuk
Akkor más szeretetében nem hibázunk
Enélkül azIstennek tetszeni nem lehet,
Hogy miért? Mert "ISTEN A SZERERTET!"

Tovább 

Növekedés: Mélyülni az imában
Az ima fontossága

Az ima a lélek lélegzete. Az ima az a lelki köldökzsinór, mely Istenből táplálékot és oxigént közvetít felénk. Aranyszájú Szent János, az V. századi egyházatya így ír az imáról:
“A partra vetett hal nem tud élni. Hamarosan elpusztul. Hasonlóan az ember sem élhet ima nélkül, fokozatosan közömbössé válik, majd meghal. Biztosak lehetünk abban, hogy az imátlanság és a lélek életének pusztulása - azaz Isten kegyelmének elvesztése - egy és ugyanaz”.

Címkék:

Tovább 

 

 

Kövessetek Ti drága Nemzet, Szeretetben Testvéreim! – Titeket Isten Szeret.

 

Mint ahogyan megmondottam; Én vagyok az út az Atyához,
lássátok meg az Igazságot.

 

 

 

Jézus üzenete mindenkihez szól

 

 „Úgy gondolom, Jézus üzenete mindenkinek egyéni. A mai rohanó világ emberét is ugyanúgy megérintheti, mint a szellemi gyakorlatokban jártas egyéneket. A kereszténységben nagyon fontos teret kap a személyes istenkapcsolat, ami elsősorban az imában bontakozik ki.

Címkék:

Tovább 

network.hu

“Valami érthetetlen kapcsolat van a barátság és a csillag között.
Miért csillag a barát?
És miért barát a csillag?
Mert olyan távol van, és mégis bennem él?
Mert az enyém, és mégis elérhetetlen?
Mert az a tér, ahol találkozunk nem emberi, hanem kozmikus?
Mert nem kíván tőlem és én sem kívánok tőle semmit?
Csak azt, hogy legyen, és így, ahogy van; és ő van, és én vagyok, ez kettőnknek tökéletesen elég?
Nem lehet rá válaszolni.
Nem is kell.
De, ha nem is lehet, barátom iránt mindig azt fogom érezni, hogy csillag,
a világegyetemnek rám ragyogása.”
(Hamvas Béla)

 

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Lévai Hedvig üzente 13 éve

Kedves Lajos! Köszönöm szépen, s köszönöm, hogy megoszthattam...

Tovább 

Címkék

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu