Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Mária Magdolna blogja - 2012. augusztus


2012. augusztus 29., szerda
A Svájci frank és az Anunnakik
Az alábbi videón az 1980-es svájci 10 frankos bankjegyzet láthatjuk, melyen megtalálható a naprendszer,de vegyük csak kicsit jobban szemügyre!
Látható még rajta egy ellpitikus pálya, mely Perihéliuma (Napközelsége) idején a Merkúrt is megközelíti, Apohélumakor (naptól való távolságakor) pedig mintha elhagyná az ismert naprendszert és ami egyáltalán nem illik a naprendszerről alkotott hivatalos képbe.

Címkék:

Tovább 

network.hu

Címkék:

 

network.hu

Klemens Hartl talált rá erre a koponyára,2011 márciusában egy antik üzletben, Bécsben, Ausztriában. Számos szakértőnek és szervezetnek megmutatta, mint pl a Tibeti és buddhista tanulmányok alapítványnak Bécsben, a Természettudományi Múzeumnak és a bécsi Völkerkunde Múzeumnak. A tibeti betűket és a legtöbb szimbólumot megfejtette, de senki nem hallott még ilyen koponyáról, mint ez itt. http://www.documentingreality.com/forum/f181/carved-tibetan-skull-108360/

A tibeti Khenpo (Monk-professzor) volt az egyedüli kivétel, aki azt mondta, hogy az ilyen koponyákat nagyon régen faragták, és hogy a faragás célja volt, hogy az átkot levegye a családról vagy hogy egy félresiklott lelket irányítsanak a helyes útra.

Címkék: documentingreality.com/forum/f181/carved-tibetan-skull-108360/

Tovább 

Móricz János kutatásainak összefoglalása


Hary Györgyné (1977)

 

 



A Harvard Egyetemnek a Peapody Museum jelentette, hogy a Puebla-ba (Mexikó) kiküldött kutatócsoportjuk, az ott lefolytatott ásatások leletanyagából megállapította, hogy az amerikai ember nem 12-15 000 éve jelent meg Amerikában, hanem több mint negyvenezer éve. Az ásatásoknál emberi csontvázakat, csiszolt kőszerszámokat találtak olyan őslényekkel együtt, amelyek már több mint 40 000 éve kihaltak.

Címkék:

Tovább 

1) Om hanghullám minták létrehozásáról Sri Yantra egy tonoscope.

A Tudomány:
 
Az 1960-as és a 70-es években a svájci mérnök és orvos Hans Jenny végzett kísérletekben hang frekvenciák különböző anyagok, mint a víz, homok, por, folyadék és műanyag tej. 

Dr. Jenny helyezett az anyag egy fém lemez csatolt egy kristály oszcillátor amelyet szabályoztuk a frekvencia generátor előállítására képes széles skáláját a rezgések.Aztán filmre és fényképezett, mi történt a lapra.

Címkék:

Tovább 

« Ehető virágok II. rész: kis csapongás   Paprika palánta »

08-05-07, kisvirag

Ehető virágok: Általános tudnivalók és az első 17
Az ehető virágok listája, szerencsére, azért nem rövid. Az az angol forrás, amiből többek között dolgozom, 74-et sorol fel. Ebben a bejegyzésben az ehető virágok általános tudnivalóiról írok, és a lista első 17 virágát mutatom be. Mondhatnám azt is, hogy A-tól C-ig, de mivel a lista angol, és a magyar elnevezések kezdőbetűi nem azonosak, nos, szerintem ez furán hatna :)
Tehát néhány általános jótanács az elejére:

eheto viragokCsak azokat a virágokat együk meg, vagy használjuk díszítéshez, amiről biztosan tudjuk, hogy ehetőek, illetve biztosak vagyunk benne, hogy az a virág az a virágfajta, ami ehető (gondolok itt az előző borsóka bükkönyös fejtegetésemre, ahol sok egymáshoz nagyon hasonló fajta van, és van ami mérgező, van ami ehető).

Címkék:

Tovább 

network.hu

Címkék:

network.hu

Címkék:

network.hu

Címkék:


2012. augusztus 18., szombat
Pólusváltás zajlik a Földön és sok emberi elmében is ! A tudatosság fontossága...

Miért éppen a mi életünkben fog bekövetkezni a Korszakváltás? Lesz-e pólusváltás? Milyen változásokat eredményez a génállományunkban és a spirituális evolúciónkban a világváltás? Milyen főbb jellegzetességei vannak a világunkban végbemenő világtársadalmi szintű ébredésnek? Kik lesznek a haszonélvezői, és az esetleges kárvallottjai a küszöbön álló tudati forradalomnak?  



Napéjegyenlőség és precesszió
A csillagászok nemrégiben észrevették azt, amit az antik és a történelemelőtti kultúrák papjai mindig is tudtak, tudniillik, hogy a Napunk és vele együtt a Föld egy nagyobb csillagrendszer része.

Címkék:

Tovább 

network.hu

Pumps
Pumps (see more black heels)" border="0" class='n_floatleft' />

 

Címkék:

http://magyarmuzeum.org/arpadhazi-szentek/

Árpádházi Szentek

Árpádházi Magyar Szentek - fedőlap - 1988
Move your mouse over image or click to enlarge

Árpádházi Magyar Szentek - fedőlap - 1988

ÁRPÁDHÁZI MAGYAR SZENTEK

írta: Wass Albert

Petry Béla “rajzos írása”.  Album, korlátolt, számozott kiadás, 1988.

Az erdélyi származású Petry Bélát nem szükséges bemutatni. Grafikáit, illusztrációit, ex-libriseit, heraldikai munkáit világszerte ismerik.

Címkék:

Tovább 

 

network.hu

Háromévesen hirtelen a létezés teljes tudatára ébredtem.

Ez még az „ÉN VAGYOK” szubverbális, mégis teljes felismerése volt, amit azonnal követett az ijesztő gondolat, hogy az „én” esetleg nem is létezik. Tudatom tehát a nem-tudás állapotábaól ébredt rá önmaga tudatosságára, egyik pillanatról a másikra. Ekkor született meg személyes énem, s ekkor hatolt be szubjektív tudatomba a VAN és a NINCS kettőssége.

Címkék:

Tovább 

3. fejezet - EMBRIOLÓGIA
Előző     Következő

3. fejezet - EMBRIOLÓGIA
3.1. Az egyedfejlődés szakaszai
  1. Gametogenezis/ivarsejtképződés: Az ivarsejtek képződésének első lépése mindkét nemben mitótikus osztódások eredményeként lejátszódó sejtosztódás (proliferáció).

Címkék:

Tovább 

2012. április 6., péntek
Rózsaszín fehér vidéki konyha
Nem tudom, hogy más nemzeteknél hogy van, de mi magyarok bizton állíthatom, hogy folyton félünk az éhhaláltól. Ez különösen a két- és háromnapos ünnepek táján figyelhető meg leginkább. Ilyenkor megrohamozzuk a nagyáruházakat, piacokat, boltokat és szinte minden létező élelmiszert felvásárolunk., ami a a kezünk ügyébe akad.

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu