Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

1) Om hanghullám minták létrehozásáról Sri Yantra egy tonoscope.

A Tudomány:
 
Az 1960-as és a 70-es években a svájci mérnök és orvos Hans Jenny végzett kísérletekben hang frekvenciák különböző anyagok, mint a víz, homok, por, folyadék és műanyag tej. 

Dr. Jenny helyezett az anyag egy fém lemez csatolt egy kristály oszcillátor amelyet szabályoztuk a frekvencia generátor előállítására képes széles skáláját a rezgések.Aztán filmre és fényképezett, mi történt a lapra.

Ő alkotta meg a kifejezést Cymatics (a tanulmány a hullám-forma jelenségek), amely származik a görög "Kyma" jelentése "hullám", és a "ta kymatica" jelentése "kapcsolatos ügyekben a hullámok."
Sri Yantra megjelenő eredményeként emberi hang énekel Om egy tonoscope által létrehozott Dr. Jenny.
Hagyományos ábrázolása a Sri Yantra Mandala.
Dr. Jenny a laboratóriumában.
A Tantra: 
Az ősi Rishi felfedezett hosszú ideje, hogy az anyag szilárd, és a hang az eredeti aspektusa alkotás úgy működik, mint az altalaj minden mást, hogy jöjjön létre. Az eredeti hang Om. A Rishi régi elmondta nekünk, hogy a geometriai ábrázolás (Yantra) bekezdése Om volt Sri Yantra. 
Ez egy tapasztalat érezhető, ami történik a Srí Vidya Upasana míg perfroming ilyen erős tantrikus gyakorlatokat Sri Chakra Nyassza , amikor a Sri Chakra minta "dematerializes" megjelenő feloldására egy boldog, mindent átfogó web beszélt mantrákat. Egy ilyen élmény lehetővé teszi a Upasaka meghaladni az anyagi síkon, és megtapasztalják a boldog és legfelsőbb turiya state - vagy meghatározatlan és korlátlan területén okozati tudat mentes a torzulások a mentális szokások és tudatalatti mintákat, ahol egy teljesen kapcsolódik a természet , a bolygó, naprendszer, univerzum és minden létezés és a teremtés. Tapasztalja meg ezt magának a tanulás elvégezni a rendkívül ősi és autentikus Srí Vidya Upasana a Srí Chakra Nyassza
http://tripurayoga.com/science_and_tantra

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu