Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Mária Magdolna blogja - 2012. február

http://loveforlife.com.au/node/5917

w Impact Woodland Kezdőlap Beépített Wales - Simon Dale - magában foglal egy 1 perc 42 másodperces videóval

A Low Impact Woodland Kezdőlap Beépített Walesben

Látod kép egy ház, épült családi Walesben. Építette magam, és apám jogi segítséggel a járókelők és az idelátogató barátok. 4 hónap múlva kezdődő voltunk költözött és barátságos. Úgy vélem, 1000-1500 munkaórát, és 3000 £ hozott ezen a ponton.

Címkék:

Tovább 

‎"A gyerek olyannak látja magát, amilyennek a te szemed tükre mutatja. De ez így van velünk, felnőttekkel is. Ha hazafelé egy pattanásos legényke csodálattal megbámulja a fiatal lánykát, az a hölgy kivirágzik. Van egy kolléganőm, egy idősebb hölgy, akinek a férje nagyon szépen tud bókolni, minden alkalmat megragad, hogy kedvesen megdicsérje a haját, a ruháját. A kolléganőm ilyenkor mindig azt mondja a férjének: te vén csacsi, hagyd már abba – de tudom, ha abbahagyná, szomorú lenne.

Címkék: a gyerek olyannak látja önmagát amilyennek a te szemed tükre mutatja.

Tovább 

http://babarum.tumblr.com/post/1495080829/miert-ne-kerj-szivesseget-egy-grafikustol

Miért NE kérj szívességet egy grafikustól

davidberes:

EPIC =D  Az  emberi segítőkészség. Shannon és David levelezése.

From: Shannon Walkley
Date: Hétfő 2010 jun 21 9:15
To: David Thorne
Subject: Poster


Hello!
Tegnap nyitva felejtettem az ajtót, a macskám kiszökött, és azóta sincs meg. Ha épp ráérnél tudnál csinálni egy plakátot, amit kiragaszthatnék a környéken?

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

Ez az egyetlen kép róla, fekete-fehér, nyolc hónapos, és Missy névre hallgat.

Címkék:

Tovább 

http://legendavadasz.blog.hu/2010/03/30/a_rak_elfojtott_gyogyszere_elemzes_4

Előző cikkünkben arról számoltunk be, hogyan vitte Dr. Rife sikerre új, rákgyógyító eljárását, mely során16 súlyos betegből 14-et a határidő előtt, kettőt pedig azután gyógyított meg. Az 1934-es klinikai tesztek után elsöprő érdeklődés indult meg az eljárás után, és egyre több neves orvos akart egy saját frekvencia generátort rendelőjébe. Rife és társai később üzleti célból megalapították a „Beam Ray Corporation”-t, mely a készülék hivatalos gyártójává vált.

Címkék:

Tovább 

http://aranykor.freeblog.hu/archives/2012/02/14/Iran_bankjara_faj_a_Rothschildok_foga/

 

irán bankjára fáj a rothschildok foga

Néhány kutató szerint bolygónkon már csak három ország létezik, amely saját bankrendszerük révén, függetlenek a Rothschild-ház irányításától, az egyik Irán.

A 9/11 előtt hét országnak volt saját központi bankja: Afganisztánnak, Iraknak, Szudánnak, Líbiának, Kubának, Észak-Koreának és...Iránnak.

2003-ban Afganisztánt és Irakot utolérte a Rothschild polipkarja, tavaly pedig láthattuk, hogy miközben a NATO Líbiát ostromolta, Bángáziban már épült az új központi-bank...hihetetlen.

Címkék:

Tovább 

http://www.kulturpart.hu/rengeteg/27911/ketezer_eves_kincset_talaltak_az_epulet_alatt

Kétezer éves kincset találtak az épület alatt
2012. február 9. 11:31Kultúrpart Jade-maszkot fedeztek fel Teotihuacan-romvárosban, a Nap-piramisban - jelentette be az a mexikói kutatócsoport, amely 2008 és 2011 között tárta fel a 65 méteres építményt.A mexikói régészek azt a 116 méteres alagutat használták fel, amelyeket még az 1930-as években tárt fel Eduardo Noguera archeológus.

Címkék:

Tovább 

Asztrológia érthetően!Asztropatika Start!Asztrológia blogAsztrológia otthoni tanulásra!HoroszkópSiker 12 lépésben!Asztrológiai tanácsadás Nem jártál még itt? Kattints ide 3 ajándék is vár rád!

 

 

Köd előttem, feladatok utánam...
2012.02.03. - 41 hozzászólás

Az év egyik legjelentősebb Asztrológiai eseményéhez érkeztünk. 165 év után a Neptunusz visszatér a saját jegyébe, hogy egyedülálló trükkjével elkápráztasson és egyben megtévesszen bennünket...

 



Az Asztrológiában járatosak leginkább az álmokat, az illúziókat és a művészeteket társítják a ma este (19 óra 02 perc) jegyet váltó Neptunuszhoz.

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu