Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Asztrológia érthetően! Asztropatika Start!Asztrológia blogAsztrológia otthoni tanulásra!HoroszkópSiker 12 lépésben!Asztrológiai tanácsadás Nem jártál még itt? Kattints ide 3 ajándék is vár rád!

 

 

Köd előttem, feladatok utánam...
2012.02.03. - 41 hozzászólás

Az év egyik legjelentősebb Asztrológiai eseményéhez érkeztünk. 165 év után a Neptunusz visszatér a saját jegyébe, hogy egyedülálló trükkjével elkápráztasson és egyben megtévesszen bennünket...

 



Az Asztrológiában járatosak leginkább az álmokat, az illúziókat és a művészeteket társítják a ma este (19 óra 02 perc) jegyet váltó Neptunuszhoz. Vagyis alapvetően egy harmonikus bolygóról van szó, még akkor is, ha Ő maga a megtévesztés nagymestere...

A hozzáértők közül is kevesen tudják, hogy a Neptunusz egy időben, két különböző hatást is kivált. Ráadásul az egyiket úgy, hogy ott sincs!

Amikor egy lassú mozgású bolygó jegyet vált az olyan, mintha belépne egy szobába, s ott felkapcsolná a villanyt. Vagyis a jegybe belépve, aktiválja a jegyben kezdödő ház életterületeit. (Megjegyzés: így váltanak ki hatásokat és eseményeket a lassú mozgású bolygók egy adott életterületen).

Nos,
mielőtt a Neptunusz felkapcsolná a lámpát, köddel borítja be az egész szobát. Vagyis az az életterület, amelyet a Neptunusz tranzitja érint (ma estétől a Halak jegyében kezdödő házad!) - egyszerűen láthatatlanná válik!

 

 

Asztropatika.hu - Neptunusz a HalakbanNeptunusz: "Köd előttem, feladatok utánam..."



Gyakorlatilag ez annyit jelent, hogy a Halak jegy által érintett életterületeiden nem fogod tudni, hogy voltaképpen mi, miért is történik. Vagyis az események, - gyakran csodával határos módon csak úgy megtörténnek. A csoda nem véletlen, hiszen a Neptunuszi ködben a többi bolygó sem lát semmit! Így a Neptunusz tranzitja még a legrosszabb bolygóállást (hatást) is képes semlegesíteni - különösebb akadályok nélkül ezért érezzük úgy, hogy az álmaink valóra válnak.

 

Ha nem ismered a születési képleted...

A Neptunusz jelenlegi tranzitja elsősorban a vizes (Rák, Skorpió, Halak) és a földies (Bika, Szűz, Bak) jegyek szülötteinek segít valóra váltani az álmokat.


Miután felszáll a köd...

A Neptunusznak van egy kellemetlenebb oldala is, mégpedig az a hatás, amelyet az éppen elhagyott jegyben vált ki. Vagyis a megtévesztés nagymestere ott okoz feladatokat, ahol már nincs is...

Ma este, ahogy kilép a Vízöntő jegyéből - a jegyhez társítható házban felszáll a köd. Ha voltak problémák, amelyeket a Vízöntő jegyéhez társítható házban esetleg a szőnyeg alá söpörtél, akkor azok most láthatóvá válnak.

Amint látod, a Neptunusz egyszerre 2 hatást is kivált: egyfelől köddel borítja be azt a jegyet amelybe lép, - másfelől rávilágít azokra a problémákra, amelyeket az elöző jegyben, menet közben eltakart.

Mindezek tudatában a legfontosabb, hogy a Halak a jegyében kezdödő házadban semmit, de semmilyen problémát NE SÖPÖRJ a szőnyeg alá. Ha így teszel biztos lehetsz abban, hogy évek múlva a Neptunusz nem okoz neked semmilyen meglepetést.



Globális hatások (röviden)

A Halak jegyébe lépő Neptunusz egy időre eltakarja az egészségüggyel, illetve az egyházakkal kapcsolatos ügyeket (nehézségeket). Azonban még ennél is lényegesebb mindaz, ami a Vízöntő jegyében felszálló köd miatt vár ránk...

Feltételezések szerint:

- a Vízöntő jegyéhez társítható humánus tolerancia átértékelődik.
- a szociális védőhállók jelentősen átalakulnak.
- a Vízöntőkre oly jellemző vérszerintiség miatt, a népcsoportok az idegeneket kirekesztve összezárnak. És így tovább...

Vagyis az emberiség elindul egy olyan világ felé, ahol fokozatosan megszűnik a tolerancia. Elsősorban az idegenekkel és azokkal szemben, akik az adott közösségnek semmit nem adtak, csak elvettek...

A Vízöntő jegyében felszálló köd, ugyanakkor az EU problémájára is megoldást ad. Szinte biztosra vehető, hogy az EU jövőjével kapcsolatos események most fognak bekövetkezni, ahogy az is, hogy Vízöntő országként Oroszország szerepe jelentősen felértékelődik. Már csak azért is, mert a Plútó már a Vízöntő jegy felé kacsingat...

 

 

 

 

 

Megosztanád másokkal is?

 

 

 

 

Szilvia szerint:

2012.02.03 14:52

Kedves Gábor!
A Vízöntő jegyemet feléig az 1-es ház,a felétől egészen átnyúlva a kosba 2-es ház. Akkor ezt,a Neptunusz szempontjából, hogy kell nézni? Csak az 1-es házról száll fel a köd, vagy a 2-ről is egy kicsit? Köszönöm válaszod! Szilvia

 

 

Buzsáki Gábor (Asztropatika.hu) szerint:

2012.02.03 14:55

#Szilvia - abból a házból száll fel a köd, amely a Vízöntő jegyében kezdődik. Ha egyik sem, akkor téged nem érint.

 

 

Szilvia szerint:

2012.02.03 15:12

Köszönöm válaszod! A 2-es házam kezdődik a vízöntőben, de az van az egész halakban is és a kosban ér véget. Akkor a 2-es házról száll fel a köd és a halak rám nem vonatkozik? Jól értem? Viszont, hogy skorpió vagyok akkor a jegyváltás kedvező nekem? Köszönöm!

 

 

Tímea szerint:

2012.02.03 15:24

Kedves Gábor ! A 3-as házam kezdődik a vízöntőben,a IV-es pedig a halakban.Ikrek napjegy,nyilas aszc., skorpió hold mellett mennyire kell a hatásokkal számolnom s milyen életterületeken? Köszönöm szépen a választ előre is !

 

 

Timi szerint:

2012.02.03 15:26

Kedves Gábor , nekem 2 házam is a vízöntőben kezdődik ( 8.és 9. ) és a halakban kezdődik a 10. házam. Ezek szerint a 8. 9. házamban lévő dolgok előtűnnek, a 10. házamban lévők pedig nem lesznek láthatók? Hogyn hat ez a 4. házamra? ott is kapok segítséget ?

 

 

Nikolett szerint:

2012.02.03 15:28

Kedves Gábor!

Nálam a halakban a 8.ház kezdődik. Mivel a 8. házhoz a skorpió jegyet társítják, van-e ebben az esetben annak jelentősége hogy 4 bolygóm is a skorpióban áll(3.,4.házban)? Válaszod előre is köszönöm!
Nikolett

 

 

Nikolett szerint:

2012.02.03 15:36

Ja, és egyébként bika Nap, skorpió Hold és oroszlán asc-ű vagyok. Várhatok jó dolgokat?:-)

 

 

Szilvia szerint:

2012.02.03 15:56

Ez izgalmas, Nikoletthez hasonlóan nekem is a 8. házam kezdődik a halakban, valamint a skorpióban 4 bolygó is tolong, nekem teljesen a 4. házamat uralja.
Viszont amikor felvetetted azt, hogy álmaink valóra válnak titkon eméltem, hogy az anyagi dolgok fognak helyükre kerülni, de a 2. házam nagyon messze van a halaktól, konkrétan vele szemben. A másik ami egy picit izgatja a fantáziám, hogy vízöntőben a VII. házam van, így nem tudom mi az amiről leszáll a köd..., vajon mire számíthatok? Válaszodat előre is tisztelettel köszönöm.

 

 

Anita szerint:

2012.02.03 16:13

Szia Gábor!

Nekem a 6.ház kezdődik a Halakban, de radixban ott a Jupiter is.:) Az egészségemet nem szokásom elhanyagolni. Akkor én most jóra vagy rosszra számítsak? Köszi a választ. Anita

 

 

Beus szerint:

2012.02.03 16:48

Kedves Gábor!

Kicsit konkrétabban el tudnád mondani ez mit jelent ha a 12. ház kezdődik a Vízöntőben és az 1. ház a halakban? Köszönöm!!!

 

 

Judit szerint:

2012.02.03 17:12

Kedves Gábor!
Mindig nagyon érdekes dolgokra világítasz rá. Most azonban tanácstalan vagyok, mert az I-es házam a Vízöntőben kezdődik, de bezárja a Halak jegyét is. Ilyenkor mi a helyzet?
Válaszodat köszönöm. Judit

 

 

Anna szerint:

2012.02.03 17:56

Nekem is pont ez a helyzet, mint az előttem szólónak. Vízöntő asc. 22 fok és bezárja a Halak jegyét.

 

 

Éva szerint:

2012.02.03 17:56

Kedves Gábor!
Nekem a 4. házam a vízöntőben kezdődik, és felöleli a teljes halakat, pont a kosnál ér végett. Rám milyen hatással lesz? Oroszlán nappal és skorpió aszcendessel és holddal. Köszönöm Éva

 

 

Katalin szerint:

2012.02.03 18:33

Kedves Gábor! A Halak jegyében nem kezdődik házam, azt teljesen magában foglalja a 12.ház. Viszont Bak/Kos vagyok. Radixomban a Neptunusz a VII. házban, Skorpióban áll együtt a Jupiterrel. Ebben az esetben milyen jellegű álmok megvalósulására számíthatok, ha számíthatok egyáltalán. Válaszodat előre is nagyon szépen köszönöm.

 

 

Edina Dalma szerint:

2012.02.03 18:42

Kedves Gábor!

Ha a neptunusz az ASC-en van, a halak 0 fokán..akkor a 12-ház beli dolgokat fedi fel? Ez azt jelenti a megpróbáltatások kerülnek előtérbe?

 

 

Eszter szerint:

2012.02.03 19:20

SZIA GÁBOR!SZERETNÉM MEGKÉRDEZNI,HOGY ÉN BAK NAPJEGYŰKÉNT MIRE SZÁMÍTHATOK?ASZCENDENSEM VIZÖNTŐ,A HOLD A SKOPIÓBAN ÁLL. VÁLASZODAT ELŐRE IS KÖSZI:ESZTER

 

 

Mária szerint:

2012.02.03 19:43

Kedves Gábor!
Élmény volt megint olvasni.....
A halak bezárt jegyként a 2-es házamban van. Ilyen esetben mit tesz?
Köszönöm:
Marcsi

 

 

Kati szerint:

2012.02.03 19:45

Kedves Gábor!
A Vízöntőben a 12. házam, a Halakban az I. házam kezdődik.
Talán e két házat és a 8. házat a legnehezebb értelmezni.
Mégis kb. mire gondoljak ... kb. milyen dolgaim fognak megvilágosodni a 12. házamban, ugyanakkor mik lehetnek azok a dolgok, amik az I. házamban ködbe borulnak mától?
A többi háznál sokkal könnyebb elképzelni, hogy kb. mire számítson az ember, de a jelzett 3 ház számomra majdnem megfoghatatlan.
Köszönöm szépen, ha tanácsoddal segítesz egy picit!
Üdv.: Kati

 

 

Zita szerint:

2012.02.03 20:47

Szia Gábor!
Nekem a születési radixomban a Neptunusz a Nyilasban áll, trigonban a Mars és Merkúr együttállásával, szextilben a Plútóval, a 8.házban, uralja a 12.házat. E mellett a Mars a születési uralkodóm is egyben. Szerinted én milyen hatásokra számíthatok?
Köszi Zita

 

 

Jutka szerint:

2012.02.03 21:03

Kedves Gábor!
Ezt Írtad: a Vízöntőkre oly jellemző vérszerintiség miatt, a népcsoportok az idegeneket kirekesztve összezárnak. Van egyáltalán olyan ország, ahol nem élnek különböző népcsoportok? Jól értem vagy te ezt hogy érted? Ebben az esetben országok eshetnek szét, de az EU is erre a sorsra juthat.
Ez a cikk nagyon tetszik és magát a Neptunuszt is egy különleges hatású bolygónak tartom.
Köszönöm az írást.
Üdv.: Jutka

 

 

Judit szerint:

2012.02.03 21:33

Kedves Gabor,

nagyon erdekes es erdekfeszito cikk! Koszonet erte! Szuz aszc. varhato javulas? Illetve, nekem a Halak jegyeben all egyutt Venusz es Jupiter a 6-os hazban. Nemsokara egyutt fog veluk allni Neptunusz, ez mit hozhat nekem? De a Halak jegyeben a 7-es hazam kezdodik. Akkor most mi varhato? Elore is koszonom valaszod, Judit.

 

 

ditke szerint:

2012.02.03 21:44

Kedves Gábor!
Nekem a VI. házam van a Vizöntöben és a mars van benne.és a VII. házam van a Halakban.Vénusz és a Merkur található benne.Úgy kell értelmeznem ,hogy a szrződésre kell figyelnem és a társkapcsolatra? Ődv: Ditke

 

 

Rózsa szerint:

2012.02.03 22:07

Optimista voltam, vagyok ... és leszek is!! Rákként, Mérleg Asc-sel és a Halak az 5-ös házamban..
Kedvesem Dupla Bak, a Halak a 2.házában... ez azért hoz jó dolgokat nekünk, ugye??

 

 

inti szerint:

2012.02.03 22:07

Segítenél kedves Gábor? A Vízöntő a X . házban, a Halak a 11-ben kezdődik.Mi várható? köszönettel Inti

 

 

Magdolna szerint:

2012.02.03 22:08

Szia Gábor!
Nagyon szimpatikus amit a globális hatásokról írsz. Már türelmetlenül vártuk ezt az időszakot, amikor történnie kell már valaminek, mert így az ország nem maradhat.
Reméljük Isten jóslata beteljesül. Meg védelek benneteket, és dicsőségben lesz részetek Reméljük, elismernek és nem próbálnak letagadni bennünket. A héten hallgattam egy előadást az ősmagyarság kutatása témában és milyen érdekes az akadémikus Úr arról beszélt, hogy a meleg vizek területén, azaz a kárpátmedencében még élet se nagyon volt, nemhogy magyarok.Reméljük elismerik az ősi magyarságot, a 4x-es honfoglalásunkat, és még sokminden tudást, ami ehhez a néphez tartozik. Ha lehet kérdésem: Fel fog bomlani az EU?
Azt is meg szenvedjük, de ez a kizsákmányolás tűrhetetlen. Köszönöm:
Magdolna

 

 

Gabriella szerint:

2012.02.03 22:12

Kedves Gábor!
A Vízöntő a IX . házban, a Halak a X.házban kezdődik.Mire számíthatok?
Köszönettel:Gabi

 

 

Margo szerint:

2012.02.03 22:27

én Cigánd 1950.03.23 14,10.
Párom Tatabánya l951.11.18.09.00
Szerinted mit várhatok ?

 

 

Katalin szerint:

2012.02.03 22:34

Kedves Gábor!
Nekem az MC-m halak. Azt jelent valami jót?
Ha rosszat jelent inkább ne írd meg :)

 

 

Dóra szerint:

2012.02.03 23:37

Kedves Gábor!
Nekem vízöntő az aszcendensem, tehát az első házban kezdődik, és a halak is teljes egészében az első házban van, azaz közrezárt jegy. Szerinted én mire számíthatok? Köszönöm!

 

 

Eszter szerint:

2012.02.03 23:51

Engem őszintén szólva elszomorít, hogy a népcsoportok jobban összezárnak. A Halak tudomásom szerint arra törekszik, hogy mindenkivel átélje az Egység élményét, nehezen is húzza meg a határait - ehhez nehezen tudom illeszteni az összezárást.
EU felbomlás szerintem nem lesz, éppenhogy egy szorosabb összefogás kellene az EU tagországok között. Hosszabb távon (több évtized) én el tudok képzelni egy eurázsiai uniót is.

 

 

Etelka szerint:

2012.02.04 05:48

Kedves Gábor!
Én 1966.02.09-én este tíz után születtem Mosonmagyaróváron. Szerinted mi vár rám? Köszönöm.

 

 

Buzsáki Gábor (Asztropatika.hu) szerint:

2012.02.04 09:41

KIEGÉSZÍTÉS -

Közrezárt jegyekre NEM vonatkozik a hatás! Vagyis abban az esetben, ha a Vízöntő és/vagy a Halak jegyében NEM kezdődik házad, úgy a Neptunusz jelenlegi tranzitja hatásokat sem vált ki.

A közrezárt jegy az olyan, mint egy lakásban az albérlő. Ott van..., viszont különösebb ráhatása az adott lakásra (életterületre) NINCS!

A Vízöntő jegyében felszálló köd, kicsit olyan, mint a házibuli után a másnap reggel...
Ezzel szemben a Halak jegyében lévő köd, a házibuli hangulatát idézi.

Az egyiknél rendet kell tennünk, a másiknál pedig kikapcsolódni és élvezni az élet meglepetésszerű ajándékait.



A 12 ház:


Az I. ház, a bemutatkozás háza. E házon keresztül mutatjuk meg a külvilágnak a képességeinket, karakterünket, megjelenésünket, esetenként az álarcainkat. Vagyis az első ház képvisel bennünket.
 
A 2. ház klasszikus értelmezés szerint a pénz háza. Meghatározza, miként viszonyulunk a biztonsághoz, az anyagi és egyéb javakhoz. Minden olyat szimbolizál, amit önmagunk tulajdonának tekintünk, legyen az akár egy szellemi érték, vagy akár a saját partnerünk. Vagyis, a második ház szimbolizálja a vagyonunkat.
 
A 3. ház határozza meg a kommunikációs képességeinket, - akár írásban, akár beszédben történjen is az. Alapfokú tanulmányainkon túl, megmutatja kisebb utazásainkat, testvéreinkhez, szomszédjainkhoz, illetve a közvetlen környezetünkhöz fűződő kapcsolatunkat. Vagyis a harmadik ház: a kommunikáció háza.
 
A IV. ház vonzáskörébe tartozik az otthon, a család és többek között az eredet. Megvilágíthatja a szüleinkről alkotott véleményünket, szűkebb családi kapcsolatainkat, a múlthoz és az emlékekhez való viszonyunkat. Az ingatlan ügyeinken túl, feltárja az időskorunk jellegzetességeit. Vagyis a negyedik ház: az eredet és az otthon háza.
 
Az 5. ház szimbolizálja az élet örömeit. Beletartozik minden, ami örömet okoz nekünk, legyen az a gyermekünk vagy akár a szerelmünk. A kreativitás, a kockázatvállalás, a játékok (szerencsejátékok is), a szórakozások mind az ötödik ház hatáskörébe tartoznak. Vagyis az ötödik ház: az élet örömeinek háza.
 
A 6. ház megmutatja egészségi állapotunkat, szerzett vagy öröklött betegségeinket, valamint testünk ápolását. Egészségünk mellett, rávilágít mindennapi kenyérkereső munkánkra, munkakörülményeinkre, tűrő- és alkalmazkodóképességünkre. A kisállatokhoz való kötödésünk is erre a házra vezethető vissza. Vagyis a hatodik ház: az egészség, és a kötelezettségek háza.
 
A VII. ház értelmezésénél az emberi kapcsolatok kerülnek a középpontba. Úgymint, az első házasság, a társulások, a riválisok vagy akár a nyílt ellenségek. Együttműködési képességünkön keresztül, feltárja igényünket a kapcsolatokra vagy esetleg annak hiányára. Szerződéseinket, szövetségeseinket, valamint bírósági ügyeinket szintén ez a ház képviseli. Vagyis a hetedik ház: a külvilág és az emberi kapcsolatok háza.
 
A 8. ház képvisel minden olyat, amiről nem szívesen beszélünk! Ilyen az elmúlás (nem az idejét mutatja meg, hanem annak körülményeit!) vagy akár a szexualitás.  Mindezeken túl, e ház képviseli a komolyabb műtéteket, a más pénzének kezelését, a nagy befektetéseket, megérzéseinket, és a titkainkat. Vagyis a nyolcadik ház: az elmúlás és a titkok háza.
 
A 9. ház, a filozófiai nézetünket, ideáinkat mutatja meg. Életszemléletünkön és a joghoz való viszonyunkon túl, rávilágít a külföldi és a szellemi (könyvek) utazásainkra, főiskolai vagy akár egyetemi tanulmányainkra, esetenként a második házasságára. Vagyis a kilencedik ház: a hagyományos iskolán túli tanulás és az életszemlélet háza.
 
A X. ház, a becsvágy, a törekvés, a pályafutás és a karrier háza. Általa feltérképezhetjük, miként befolyásol minket a felelősség vagy akár a hatalom, - ha azt ránk ruházzák. Az elérhető céljainkon túl, megmutatja kapcsolatunkat a szüleinkkel. Vagyis a tizedik ház: az érvényesülés és a karrier háza.

A 11. ház képviseli a pártfogóinkat, a barátainkat, vágyainkat és az álmainkat. E ház jelöli a 3. házasságot, nevelt, - nem vér szerinti gyermekünket, továbbá társadalmi kapcsolatainkat (egyesületek, pártok stb.) és a nem utolsó sorban a jövőbe vetett terveinket is. Vagyis a tizenegyedik ház: a vágyak és a remények háza.
 
A 12. ház a visszavonulások és a valóság elöli menekülés háza. A nyilvánosságtól való elszigetelődést, a valódi titkokat (amelyeket soha nem mondanánk el), a névtelenséget, az áldozatvállalást, a káros szenvedélyeket (alkohol, kábítószer, stb.), a mások szolgálatát és a zárt intézményeket (kórház, börtön) e ház képviseli. Vagyis a tizenkettedik ház: a megpróbáltatások háza.

 

 

Anikó szerint:

2012.02.04 10:07

Kedves Gábor! 4.házcsúcs Vízöntő 26 fok, benne Mer- kúr 28.fok,Halak Nap 2.fok. 5-ös ház Halak 28.fok,benne
Kos 12.fok Vénusz szenbenáll Neptunnal
Skorpió Ac.12.fok.
A 7.ház Bika,ura Vé-
nusz az 5.házban.
Mi várható, szerelmi
álom, vagy más? 9.ház Rák 18.fok,
Hold 22.fok.Mire fi-
gyeljek,mi teljesül?
Köszönettel:Anikó 21

 

 

Ilona szerint:

2012.02.04 10:38

... ha a hold és a vénusz van a halakban, akkor ez a konstelláció mit hoz, vagy fontos-e ez egyáltalán .....köszönettel, Mercedesz

 

 

Lajos László szerint:

2012.02.04 13:58

Üdv. És akkor ma megint nem kapok vacsorát? :)

 

 

Marika szerint:

2012.02.04 16:41

Kedves Gábor! Igazán nagyon képletesen tudod bemutatni a mondanivalóidat, ezért külön köszönet Neked! Szavaiddal élve: A Vízöntő jegyében felszálló köd, kicsit olyan, mint a házibuli után a másnap reggel, amikor is vár ránk a nem nagyon szeretett rendrakás. Nos nekem ez a Vagyis a hetedik ház: a külvilág és az emberi kapcsolatok háza. Csak remélni tudom, hogy már eddig is sikerült sok mindent helyre rakni. Tanulva az egy évvel ezelőtti Első szemináriumodon elhangzottakból.
Ezzel szemben a Halak jegyében lévő köd, a házibuli hangulatát idézi, ahol kikapcsolódni és élvezni az élet meglepetésszerű ajándékait. Ez nagyon szép mondat, csakhogy ez nálam a nyolcadik ház: az elmúlás és a titkok háza. Ismét csak hivatkozom a számomra nagyon sokat adott szemináriumokra, igyekszem nyitott szívvel és lélekkel várni e ház eseményeit, bármi is legyen az. Mit tudsz erre válaszolni nekem? Közel állok hozzá, ha valami olyasmit fogsz válaszolni, hogy biztosan lezárok valami dolgok az életembe, hogy elkezdődhessen életem egy újabb szakasza? Bocsánat, ha hosszú voltam.

 

 

Marika szerint:

2012.02.04 16:44

A lényeges kérdés persze lemaradt: Meddig tart ez a Neptunuszi hatás?

 

 

Timea szerint:

2012.02.05 01:22

Kedves Gábor, mindent értek ebben a részben, a kérdésem annyi lenne, hogy meddig fog itt állni a Neptunusz, illetve hogy ismét az asszcendens-napjegy-holdjegy sorrendben értendőek ezek a hatások?
Köszönöm:Timea

 

 

Zsuzsa szerint:

2012.02.05 09:24

Meglepődtem ezen a vér-rokonság dolgon. A Vízöntőről mindig azt írják, hogy szabadság, testvériség, egyenlőség... hogy van hát ez?

 

 

Tímea szerint:

2012.02.05 10:18

Kedves Gábor!

Hogyan kell értelmezni, ha egy ház megosztódik? Esetemben 5.ház kezdődik vízöntőben(itt megvilágosodnak dolgok), de halakban folytatódik és 6. ház kezdődik halakban(ide leszáll a köd). Tranzitban a Neptun még az 5. házam közepén tart.

Köszönettel Tímea

 

 

Gabriella Tünde szerint:

2012.02.05 13:20

Kedves Gábor!
Szeretném megkérdezni hogy a Neptunuszt figyelembe kell venni a születési horoszkópban, ha igen akkor hogyan?
Hogy értelmezzük ha az ASC. esik a házba ahol a Neptunusz
jár?
Figyelembe kell-e venni a bolygókat amik a házban vannak?

Válaszod nagyon köszönöm!

Gabriella

 

 

 

 


 

 

Email címed:

yed:

 

 

 
   
A képen látható számsor:
   

 

Csatlakozz hozzánk Te is!TwitterAsztropatika RSS

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu