Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Mária Magdolna blogja - 2013. június

Nagy gondban az USA, mert Kína, India, Oroszország, Brazília és Dél-Afrika összefogtak.

BRICS-országok.... Mondhatnánk, hogy a hír pozitív, de ismerve a történelmet újra birodalmak összecsapásának előjátékát láthatjuk, és a világ újrafelosztása itt van látóhatáron belül. Időpontja és kimenetele láthatatlan még, terve már régóta ismert, következményei kétségkívül katasztrofálisak. De legyünk pozitívak és bízzunk a legjobbakban. 

Brazília, Oroszország, India, Kína és Dél-Afrika, az együttesen BRICS néven emlegetett országok, közös erővel a dollár hatalmának megdöntésén és tartalékvaluta státuszának egy új, globális, kínai eredetű „szuper szuverén” valutával való lecserélésén ügyködnek

Kína többször kijelentette, hogy a megoldáshoz az Egyesült Államok nemzetközi felügyelet alá helyezése és egy globális valuta bevezetése szükséges, mivel a gondok egyik forrása az USA adósságából és a valuták újraértékeléséből erednek.

Címkék:

Tovább 

 

A németek a Gestapo és a Stasi módszereihez hasonlították az amerikai NSA titkos adatmegfigyelői tevékenységét


Vlagyimir Kulisov, az orosz határőrszolgálat vezetője közölte, hogy Edward Snowden, az amerikai titkosszolgálatok volt munkatársa nem lépte át Oroszország határát. Ez azt jelenti, hogy továbbra is a moszkvai Seremetyevo repülőtér tranzitvárójában lehet.
Vlagyimir Putyin orosz elnök finnországi látogatása során június 25-én kijelentette, hogy Snowden „mint tranzitutas oda válthat jegyet, ahová akar”.

Címkék:

Tovább 

Egy amerikai közgazdasági professzor egyszer kijelentette, hogy Ő soha nem buktatott meg egy hallgatót sem , de a közelmúltban megbuktatott egy egész osztályt .

Miért? Azért mert az osztály kitartott amellett, hogy az "Obama care" szociális program nagyon is jól működik. Nem lesz tovább szegény , sem gazdag , sőt mindenki egyenlő alapon fog élni és fogja érezni majd magát.
A professzor azt mondta , OK , próbáljuk ki a tervet és majd meglátjuk kinek lesz igaza. Mától fogva mindenkinek az osztályzatát csak összeadjuk és egy átlag osztályzatot fog kapni mindenki a végén.

Címkék:

Tovább 

http://www.hungarovet.com/?p=279

 

Sebkezelés kristálycukor alkalmazásával: hogyan és miért müködik ez a kezelési mód?

A kristálycukor kiválóan felhasználható sebkezelés céljára, különösen a szennyezett, fertőzött sebek kezelésére úgy, hogy semmiféle antibiotikumot vagy kenöcsöt nem használunk. 

 

A kristálycukrot évtizedek óta használják sebkezelésre a világ legtöbb országában, humán sebek kezelésére. Az állatorvosi praxisban csak az utóbbi tíz évben vált ismertté.

Címkék:

Tovább 

Ez az igazi társadalmi katasztrófa Magyarországon! Több százezer gyermek csak a közétkeztetésben juthatna megfelelő táplálkozáshoz. A fidesz kormány 3 év alatt felére csökkentette a szociális segélyezésre fordítható összegeket, befagyasztotta a családi pótlékot. Igazságtalan egykulcsos adójuk és családtámogatási rendszerük a leggazdagabb 15 százaléknak kedvez. Az elmúlt években jelentősen nőtt a jövedelmi szakadék a leggazdagabb és legszegényebb réteg között, 4 millióan élnek a létminimum alatt, ezen belül több mint másfélmillióan mélyszegénységben.

Címkék:

Tovább 

Címkék:

Tovább 

10,000 Year Old Map Found Stuns Science Community

Submitted by Need2Know on May 25th, 2013 – Flag this news as inappropriate
Category: Science

Is the Dashka Stone (also termed the Map of the Creator) real? Does it prove that there was an advanced ancient civilization in the Ural Mountains thousands of years ago? According to a team of scientists from Bashkir State University that is exactly what they have found. Recent research and testing on the large stone slab have proven that it is indeed an ancient map carving of the area that is thousands of years old.

Címkék:

Tovább 

http://manonet.org/hu/billentyuzet/billentyukombinaciok.html

Címkék:

Egy túlélő "vallomása" az Argentin gazdasági válságról

 Külföld

Nos, annyi szó esik manapság az előttünk húzódó szakadékról, az eljövendő gazdasági és társadalmi válságról, mindezt holmi dél-amerikai banán-köztársaságokra hivatkozva, hogy úgy gondoltam felhozok egy konkrét példát annak érdekében, hogy az áldott nép szeme előtt is kitisztuljon valamennyire a kép. Ami itt következik, az az Argentin gazdasági válság meg-és-túl-élőjének a beszámolója a hazájában történtekről egy lőfegyverekkel foglalkozó Amerikai internetes honlap számára.

Címkék:

Tovább 

Esemény: A sötét erők eltávolítása és Közzététel
A negatív embercsoportok bevonásával - jezsuiták, a Rothschild, Rockefeller és Illuminati - legalább 1000- 2000 ember kerül eltávolításra az Esemény után. A sötét erők el lesznek távolítva a hatalomból.

Címkék:

Tovább 




Légköri permetezések - Chemtrails

 

Ha felnézünk az égre, gyakran látunk tovaszálló repülőgépeket. Kissé irigykedve gondolunk a csíkot húzó
repülő utasaira, akiket valamely távoli ország felé repít a gép. A repülő elszáll, a kondenzcsík eloszlik, mi
pedig megyünk a dolgunkra tovább. A helyzet azonban koránt sem ilyen idillikus. Nem is sejti, nem is
gondolja senki, hogy ilyenkor mi is történik valójában.

Címkék:

Tovább 

network.hu

Címkék:

Elkotródik Európából a Monsanto
Nem kérvényezi többet az amerikai Monsanto vetőmaggyártó konszern, hogy Európában is értékesíthesse a termékeit. A fogyasztóvédelem és a farmerek is túlzottan elutasítóak voltak a génmódosított növényekkel szemben.
"Amíg a fogyasztóvédelem véleménye nem változik, és a földművesek sem akarnak a vetőmagunkból vásárolni, addig nincs értelme szélmalomharcnak" - mondta a német Wall Street Journalnak Ursula Lüttmer-Ouazane, a Monsanto konszern szóvivője.

Címkék:

Tovább 

http://lakoma.gportal.hu/gindex.php?pg=18870998&nid=4325872

 

http://petibaba.blogspot.hu/2010/12/mezes-franciakremes.html

 

FRANCIAKRÉMES

 

Gyors leveles vajas tésztát készítünk.

Hozzávalók:

30 dkg liszt

10 dkg vaj, vagy 15 dkg margarin

2 db tojás

3 evőkanál tejföl

Kis só

1 kávéskanál ecet.

 

A vajat nagyon habosra kikeverjük, és hozzávegyítünk 10 dkg lisztet, jól eldolgozzuk. A többi anyagból puha rétestésztát gyúrunk, deszkán addig gyúrjuk, amíg már nem ragad, és jól hólyagzik.

Címkék:

Tovább 

Gesztenyekocka

Hozzávalók
  • A krémhez25-30 dkg porcukorGesztenye kocka közelről- felirattal
    3 dl tej
    1 csomag (49 g) Dr. Oetker Eredeti Puding Vanília
    50 dkg fagyasztott gesztenyemassza
    2 evőkanál rum
    20 dkg Rama
  • A tésztához2 evőkanál keserű kakaópor
    6 evőkanál finomliszt
    fél csomag Dr. Oetker Sütőpor
    6 evőkanál porcukor
    6 tojás
    10 dkg Rama
  • A tepsi kikenéséhezfinomliszt
    Rama
  • A tetejére2 evőkanál keserű kakaópor
    3-4 evőkanál kristálycukor
    6 dl habtejszín
    1 csomag Dr. Oetker Habfixáló

Elkészítés

A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, ez elektromos habverővel maximális fokozaton 3-4 perc.

Címkék:

Tovább 

Még mindig (vagy már megint?) kannibálok vagyunk?

Posted on Szerző: Admin
Az emberi embriók és a belőlük nyert szövetek üzleti célú kereskedelmi hasznosításának korlátozásért szólalt fel Szabó Marcel zöldombudsman a napokban Strasbourgban, az Európa Tanács (ET) bioetikai bizottságában.
A jövő nemzedékek érdekeinek védelmét ellátó magyar ombudsman-helyettes azután fordult az ET-hez, hogy itthon már megkezdte az embrionális sejtvonalak felhasználásával készült termékek, például üdítők, leves- és tejporok, édességek, illetve kozmetikai cikkek gyártásával, értékesítésével kapcsolatos szabályozás vizsgálatát.

Címkék:

Tovább 

http://www.kontrollblog.com/2013/05/haarp-projekt-hadrendbe-allitottak-az.html

 

HAARP Projekt - Hadrendbe állították az első időjárás és tudatmanipulációs tömegpusztító fegyvert

A továbbiakban közzéteszünk egy 2002-ben kiszivárgott kutatási anyagot a HAARP Projektről:
A Nagyfrekvenciás Aktív Ionoszférakutató Program elnevezés egész békésen hangzik, s azt hihetnénk, hátterében esetleg az ozonoszféra megmentésének, vagy a globális felmelegedés megakadályozásának kikísérletezése áll.

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu