Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Hihetetlenül elharapózott a poltikai közéletben az Orbán-fóbia. A polgári kormány és miniszterelnöke felelős az úgymond tömeges gyermekétkezésért, az általános nincstelenségért, az éledező "fasizmusért, antiszemitizmusért," Magyarország nyugati negatív értékeléséért.

Nos, nézzük a tényeket: A polgári erők győzelme, az új kormány és Orbán Viktor 2010-ben olyan állapotú ország vezetését vállalta, amely a gazdasági és erkölcsi csőd szélén állt. Devizahitelek, óriási államadóssá, a nagy bevásárlóközpontok leminősített gazdaság, 10%-os munkanélküliség, - mindezeken kellett túllépni. Közel 8 év alatt az államasósság ledolgozva, a munkanélküliség elviselhető szinten, új Alaptörvény, a monetéáris politika rendbe tette a nemzetközi bankok gátlás nélküli harácsolását, beindult a magyar ipar újjászervezése, a mezőgazdaságban az anomáliák felszámolása,  a kereskedelemben a multik kordában tartása. 

A reménytelen csőd helyett az oirszág talpra állt. Rezsicsökkentés, az energiaszolgáltatók állami kézbe vevése, mind-mind nagyszabású eredmény. Bárki bármit mond ezek nem kis eredmények! A politikai szférában a baloldal sirámai diktatúráról beszélnek, holott szabadon működhet a bukott baloldal minde apró-cseprő pártocskája a "nagyokkal" együtt. Uszítanak, fröcsögnek és hazudoznak össze-vissza azóta is, naponta. A sajtószabadság hiányának vádja is szemen szedett hazugság, hiszen mindenki azt ír, amit akar, legfeljebb helyreigazít.

Nem is ez a lényeh, hanem mindenért egyetlen személy, Orbán Viktor a felelős! Felelős a baloldal csődjéért, az EU-val való vitákért, azért, mert nem engedte a migránshullámnak elönteni Magyarországot. Felelős a nyugathoz képest alacsony bérekért, azért, mert -állításuk szerint- 200.000 fiatal nem itthon vállalt munkát.

Mindez persze a valóságtól távol áll akárcsak Makó Jeruzsálentől.

Szerte az országban ezalatt fesztiválok, rendezvények tömegén szózakozik, táncol, borokat kóstol a nép!

Az október 2-i népszavazás is - szerintük Orbán Viktorról szól. Nos ez a legaljasabb kijelentés mindazok között, amelyek eddig elhangzottak!

Brüsszel aljas, sunyi migráns-elosztása ellen született meg a népszavazás gondolata és végrehajtása! Ez nem Orbánró, a kormányáró, a Fideszről szól, henem egyszerűen Magyarország és a magyarság megmaradásáról szól. Aki ezt nem fogja fel az vagy teljesen stupid, vagy gazember! Képzeljük csak el, betelepül mondjuk 2-300.000 migráns szépen szétosztva. Aztán jön a mecsetépítés, a burka, az Allahozás, a nőkkel szembeni erőszak, nem beszélve az un. családegyesítésről, amely megnégyszerezné - jobb esetben!- a migránstömegeket!

És még ők elmegetik a keresztény irgalmasságot, kötelező humanitást, akik határokon túl szakított magyarokat nem akartak állampolgárként elfogadni!!!

Ez a gyűlölködés azonban visszaüt. A mai baloldal mára teljesen elvesztette hitelét, nincs tömegbázisa, sem reménye a 2018-as választásokon való tisztességes szereplésre. Maga ássa meg saját sírját! Hát erre a baloldalra nem számíthatnak a baloldaliak! Itt a vége, fuss el véle, de gyorsan!

 

Címkék: esszé

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu