Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Nyugdíjasként miről mondanál le szívesen?

 

A. hús
B. villany

 

 

Most azt hiszed, viccelek?! Amit most érzékelsz ebből, az csak a jéghegy csúcsa!

 

network.hu

 

Ha drasztikus lemondások nélkül szeretnél majd élni, akkor tenned kell érte!

Figyelmedbe ajánlok egy akciós lehetőséget:

Tőke- és hozamgarantált spórolás széleskörű biztosítási szolgáltatásokkal - hogy mosolygós legyen a nyugdíjas korunk!

A júliusi szerződések után EGY ÉV DÍJA  A ZSEBEDBEN MARAD! Ugye, el tudod majd költeni azt másra is?

Felelősen, nem ígérhetem látatlanul, hogy Te is élhetsz ezzel az előnnyel.
De mi van, ha mégis?

BESZÉLJÜK MEG - JELENTKEZZ!


P.S. Ha számodra esetleg így kényelmesebb válaszolni:    (+36-30) 869-1939
        Vagy így: somoskoij@gmail.com

Címkék: biztosítás hús kényelmesebb lemondások nyugdíj spórolás tőke villany

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ajtai János üzente 10 éve

Kedves Deák Gyuláné Erzsébet!

Tökéletesen egyetértek Önnel, mert ez az arrogáns le sz..rom kormány egyáltalán nem kíváncsi a "talaj közeli " valóságra! Azért is facsar ki mindent az emberekből és még a nyugdíjasokat is ellehetetleníti, avagy "megvédi" a nyugdíjakat -, tekintet nélkül arra, hogy az elődeink és mi építettük fel nekik az országot! Magasról tesznek arra, hogy mi teremtettük meg azokat a javakat, szociális vívmányokat, amelyeket gátlástalanul ellophatnak , annullázhatnak és embertelen intézkedések meghozatalával megkeseríthetik a tisztességesen ledolgozott évek után járó, nyugdíjas napjainkat, ami több, mint gyalázat, de annál inkább vérlázító!!! Ezek után mondja valaki, hogy vigyázzunk az egészségünkre!?

Válasz

Deák Gyuláné Erzsébet üzente 12 éve

Kapcsolódva a két kérdéshez? Én azt gondolom ,mert az ember nyugdijas az nem azt jelenti,hogy mindenről le kell mondania, de miért is kellene le mondania? Hús, vagy villany? Na ezek is olyan kevés dolgok, de mind kettőre szüksége van egy életben az ember számára, ha még le csökkenti is az ember! Nem lehet,hogy az ember az egész életében csak spórol, mert a munka mellett a család,hogy minden ami nagyon fontos és szükséges, biztositsa az ember! Aztán ha, ne add a Jó Isten még picit ki tudja meddig még meg is élheti az ember a nyugdijat, hát mondjon le, mindenről? mert ő nyugdijas??? de miért? az a nyugdijas már nem ember? mert már ki van facsarva? már nem hoz több kézzel fogható hasznot az államnak?és az emberi társadalomnak??? de addig amig egy ember aktiv és becsületes példás és tisztességes munkával,meg kereste a kenyerét és igyekezett mindenkinek és mindenhová jót tenni, és elérhette a nyugdijat addig jó volt? az nem volt kérdés??? Én nem vagyok mások miatt,mert mások luxusoznak és némelyik két kézzel szórja a mások által kapható pénzt lemondani a javukra. Az ember csak azt költheti el amit meg keresett,és kapja a kemény ledolgozott évei után azt a kis nyugdijat, amit nem szabad attól a nyugdijastól sem sajnálni! az meg illeti és az mindentől függetlenűl jár a nyugdijasnak!!!! Nem vehető el tőlle semmi képpen sem!!!!! Majd ha mindenki tett annyit az asztalra ,mint egy nyugdijas!!!!! Tehát én ezt nem mondom le semmiért az élet nekem is jár, és élni kell !!!!!

Válasz

Somoskői János üzente 12 éve

Kedves Zoltán!

Sok igazság van abban, amit írt.
Tanulsága: IDŐBEN ELKEZDENI a spórolást. Az idő - sokkal több, mint - pénz! A példamutatásban a szülőknek, nagyszülőknek is óriási a felelősségük!

A legidősebb ügyfelem 68 éves. Neki fontos a saját jövője (legyen még neki 10 év múlva is jövője!), valamint a családja anyagi biztonsága.

A felelősen gondolkodőknak ajánlom figyelmébe:
https://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/event.php?eid=238974326135452

Válasz

Závodszki Zoltán üzente 12 éve

Kedves Somoskői Úr!

Nem nyugdíjas korban kell elkezdeni takarékoskodni.A 4 millió nyugdíjasból, aki 130 000 Ft alatt kap nyugdíjat, az egyedül önmagát nem képes fenntartani még egy 30 négyzetméteres garzonban sem és lemond például a gépkocsijáról és annak használatáról, mert a meglévőt nem tudja fenntartani!

Rossz helyen keresgél!
Aki meg húsz évvel ezelőtt elkezdte, az akkor 40-esek pedig most fogják felvenni az első járadékokat vagy egy összegben a megtakarítását. Gondolja,hogy a járadékát vagy a felvett összeget nyugdíj előtakarékosságra fordítja?
Tévedés,hogy arra fogja fordítani. Aki pedig e felett az összeggel ment el nyugdíjba, az sem valószínű,hogy erre fog költeni.Pl. Fónagy János a 251 000 Ft nyugdíja mellé még felvesz egy nagy összeget miniszterként, talán ezt a réteget célozza meg.Ők viszont ezt az oldalt nem fogják olvasni!

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu