Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Ima a családomért

Az Úr Jézus az én békességem, és az Úr Jézus az én családom békessége, aki eggyé tette a családomat, és lerontotta a közbevetett választófalat, lerontotta az ellenségeskedést az Ő testében, és eltörölte azt, hogy Önmagában ama kettőt egy új emberré teremtse: békességet szerezvén, és hogy megbékéltesse az Istennel mind a kettőt, egy testben a keresztfa által, megölvén ezen az ellenségeskedést Önmagában, és eljövén békességet hirdetett az én családomnak. Az én családom Istennek házanépe lett, lévén a szegletkő maga Jézus Krisztus. Jézus Krisztusban az egész családom szép renddel összeillesztve, növekedik szent templommá az Úrban. Jézus Krisztusban együtt épül az én családom Isten hajlékává a drága Szent Szellem által. (Ef. 2,14–22.)

Az én családom az igazságot szólja szeretetben, és mindenestől fogva növekedik abban, aki a fej, a Krisztus Jézusban, akiből az egész családom szép renddel egyberakva és egybeszerkesztve, az Ő segítségének minden kapcsaival, minden egyes tagnak mértéke szerint való munkássággal teljesíti a Testnek növekedését a maga fölépítésére, szeretetben. (Ef. 4,15–16.)

Az én családom ragaszkodik a Főhöz, akiből az egész családom minden tagja, a kapcsok és kötelek által ellátva és egybeszerkesztve, növekedik az Isten szerint való növekedéssel, a szeretet kötelékében. (Kol. 2,19.)

Hogy vigasztalást vegyen az én családom szíve, egybeköttetvén a szeretetben, és hogy eljussanak az értelem meggyőződésének teljes gazdagságára, az Isten és az Atya és a Krisztus ama titkának megismerésére, akiben van a bölcsességnek és ismeretnek minden kincse elrejtve. (Kol. 2,2–3.)

Atyám, az Úrnak Szellemével és erejével a gyermekeim szívét térítsd az engedetlenségről az igazak bölcsességére, készítsd fel őket, mint az Úrnak tökéletes népet. (Luk. 1,17.)

Abba, Atyám, azért imádkozom, hogy a gyermekeim szeretete még jobban és jobban bővölködjék ismeretben és minden megértésben, hogy megítélhessék, mi a rossz és mi a jó, hogy legyenek tiszták és botlás nélkül valók a Krisztusnak napjára, hogy teljesek legyenek a megigazulás gyümölcseivel, melyet Jézus Krisztus teremt bennük az Isten dicsőségére és magasztalására. (Fil. 1,9–11.)

Címkék: Áldjon meg téged az Úr és őrizzen meg téged . 2014.09.17

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu