Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

sandor blogja - 2019. november

 

Sandor Ordog

Boldog reménységünk.

 

"Mert megjelent az Isten üdvözítő kegyelme minden embernek, amely arra tanít minket,hogy megtagadván a hitetlenséget és a világi kívánságokat,mértékletesen igazán, és szentül éljünk a jelenvaló világon. Várván ama boldog reménységet,és a nagy Istennek,és a megtartó Jézus Krisztusnak dicsősége megjelenését. /Tit.2,1-3./
Világi értelemben reménykedni többnyire azt jelenti, előre örülni valaminek, ami még nem látható.

Címkék:

Tovább 

 

Sandor Ordog

Szeretet himnusza a XXI századra.
PÁL APOSTOL Korinthusbeliekhez írt I. levelének 13. része (Károly Gáspár fordítása)

1. Ha embereknek vagy angyaloknak nyelvén szólok is, szeretet pedig nincsen én bennem, olyanná lettem, mint a zengő ércz vagy pengő czimbalom.

2. És ha jövendőt tudok is mondani, és minden titkot és minden tudományt ismerek is; és ha egész hitem van is, úgyannyira, hogy hegyeket mozdíthatok ki helyökről, szeretet pedig nincsen én bennem, semmi vagyok.

Címkék:

Tovább 

 

Sandor Ordog

EGY HOZZÁNK HASONLÓ EMBER..
Jak.5, 17-18. "Illés ember volt hozzánk hasonló természetű,és imádsággal kérte hogy ne legyen eső,és nem volt eső a földön három esztendeig és hat hónapig. És ismét imátkozott és az ég esőt adott, és föld megtermé az ő gyümölcsét."
Annyira bátorító Illés története a Szentírásban. Akár imaéletét, nézzük,akár Istennel való szoros kapcsolatát,vagy akár a bűnnel szembeni álláspontját, mindenképpen példaképünknek választhatjuk.

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu