Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

sandor blogja - 2019. január

Hittel kérni „Azért mondom néktek: Amit könyörgésetekben kértek, higgyétek, hogy mindazt megnyeritek, és meglészen néktek.” Márk evangéliuma 11:24 Ismered a bajba jutott sziklamászó történetét? A sziklapárkányon megcsúszva lóg ég és föld között, karjai zsibbadnak, ereje fogytán, végső kétségbeesésében Istenhez kiált: Uram, csak most segíts és mindent megteszek, amit kérsz. - Mindent? - kérdi az égi hang - Igen, mindent. Én leszek a legengedelmesebb híved.

Címkék:

Tovább 

 

Miért válik az ember magányossá???
Példa.17,17. "Minden időben szeret az igaz barát,és testvérül születik a nyomorúság idejére."

Salamon király gondolatai nagyon hasznos tanácsot tartalmaznak. Hogyan lehetünk igazi barátok? És hogyan leljük örömünket mások megsegítésében. Ezen csodálatos tanács ellenére,korunk embere a magányoság végett vállik lelki beteggé. Hol a kiút ebböl a szerencsétlen helyzetböl?

Novo Tyihvini Dominikai lelkigondozónő a következő választ adta erre a kérdésre: Honnan ereda magányosság?

Címkék:

Tovább 

Isten szól hozzánk 2019-ben is igéje által.

A belső hallás kialakulása
Jézus Krisztus egyik leggyakoribb kifejezése volt, amit általában tanításai végén szokott ismételgetni: "Akinek van füle a hallásra, hallja!" (Mt. 13:9, 43; Mk. 4:9, 23; 7:16; Lk. 8:8; 14:35 stb.) Ez a felszólítás fordul elő Jelenések könyve hét gyülekezeti levelének végén is, bizonyságul arra, hogy a Biblia utolsó irata valóban közvetlenül "Jézus Krisztus kijelentése" (Jel. 2:7, 11, 17, 29; 3:6, 13, 22). Vajon mit jelent ez a sokat hangoztatott kifejezés?

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu