Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

sandor blogja - 2019. február

Valódi hamisítatlan okuméné...
Jel.14,6-7."Lattam más angyalt az ég közepén repülni,akinél volt az örökkévaló evangélium,hogy a föld lakósainak hirdesse az evangyéliumot,és minden nemzetségnek,ágazatnak és népnek nyelvnek. Ezt mondván nagy szóval: Féjétek az Istent és néki adjatok dicsőséget,mert eljött az ő ítéletének órája.És imádjátok azt aki teremtette a mennyet és földet,a tengert és a vizek forrásait."
Jánosnak ott Pátmosz szigetén Isten bemutatta azon felsorakozást ahogyan a vég idején a magukat keresztényeknek valló hívők felsorakoznak vagy egyik vagy a másik egység zászlaja alá.

Címkék:

Tovább 

 

MÁS JUHAIM IS VANNAK NÉKEM...
Ján. 10. 14-16. "Én vagyok a jó Pásztor.Ismerem az enyéimet,és engem is ismernek az enyéim. Amiként ismer engem az Atya,én is ismerem az Atyát,és életemet adom a juhokért. Már juhaim is vannak nékem,amelyek nem ebből az akolból valók,azokat is elő kell hoznom,és lészen egy akol és egy pásztor."
Amikor Dávid a 23-as zsoltárát megírta csodálatos költöi gondolatokkal lejegyezte milyen biztonságban lehet egy hívő a jó Pásztor védelme alatt.

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu