Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

sandor blogja - 2019. március

Istennél nincs lehetetlen...

 

 

Luk.1,34-38. /+5.37./ "És felelvén az angyal monda néki: A Szent Lélek száll te reád,és a Magasságosnak ereje árnyékoz meg téged,azért ami születik Szentnek hívatik,Isten Fiának.....37."Mert az Istennél semmi sem lehetetlen."

  A hivő embernél a hit kulcsát tartalmazzák ezek a sorok,mert annyi sok lehetetlent van életünkben amire azt mondjuk ez és ez elérhetetlen. Tamás számára Jézus feltámadása. Neki Jézus azt mondta "Ne légy hitetlen hanem hívő." András számára az 5000-ember megvendégelése 2-halbol és 5, árpa lepényböl.

Címkék:

Tovább 

JELENÉSEK KÖNYVÉNEK ZÁRÓ GONDOLATA…
Jelenések. 22, 16.17. „Én küldöttem az én angyalomat, hogy ezekröl bizonyságot tegyen néktek a gyülekezetekben. Én vagyok Dávidnak ama gyökere,és ága,ama fényes hajnali csillag. És a Lélek és a menyasszony ezt mondja: JÖVEL! És aki hallja,ezt mondja: JÖVEL! És aki szomjúhozik,jöjjön el,és aki akarja,vegye az élet vizét ingyen.”
Ha kezünkbe veszünk egy könyvet a könyves boltban,elöször a könyv hátoldalán elolvassuk az író önéletrajzát, a célját amiért a könyvet megírta,és hogy kinek,kiknek szánta olvasásra művét.

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu