Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

MÁS JUHAIM IS VANNAK NÉKEM...
Ján. 10. 14-16. "Én vagyok a jó Pásztor.Ismerem az enyéimet,és engem is ismernek az enyéim. Amiként ismer engem az Atya,én is ismerem az Atyát,és életemet adom a juhokért. Már juhaim is vannak nékem,amelyek nem ebből az akolból valók,azokat is elő kell hoznom,és lészen egy akol és egy pásztor."
Amikor Dávid a 23-as zsoltárát megírta csodálatos költöi gondolatokkal lejegyezte milyen biztonságban lehet egy hívő a jó Pásztor védelme alatt. Mert biztosítva van számára a jó legelő, a szomjat oltó víz, és még a fenyítés a "bot" is áldást jelent a juhoknak.
Jézus viszont a jó Pásztor példáját a jó és gonosz közötti állanó harc jegyében fogalmazta meg.Hiszen mint mondotta, állandóan hamis pásztorok próbálkoznak bejutni a juhok közé a keritésen át és nem az ajtón. Azután tolvajok dézsmálták a juh állományt,ezek ellen is végekezni kellett. De még béresek is válalták a juhok örzését,akik nem védelmezték a nyájat.
Drága Megváltónk Jó Pásztorunk ahogy akkor meglátta milyen szánalmas állapotban van nyája,mert az akkori kor béresei örizték nyáját. Ugyanis éppen akkor zártak ki egy születése óta vak embert a gyülekezetből mert Igaz prófétának Messiásnak ismerte el Jézust,és szombatnapon gyógyította meg őt Jézus. Micsoda felelőtlen béres pásztorok voltak ezek? 
Egy gyermekeknek szoló "Jó pásztor" tanításban olvastam hogy azt mondja a kis bárány anyukájának,hogy idegen juh van az akolban. Honnan gondolod ezt báránykám? Kérdezte a 
juh anya hiszen mindannyiunknak van gyapjú kabátja, mindannyian füvet eszünk. Erre a kis bárány felelte: Igen! Igy van, de egy birkának aki gyapjú kabátot visel,nem ketté osztott patája van, hanem éles körmöket láttam a lábán. Ez biztos farkas,csak felvette a mi kabátunkat.
Jézus Krisztus az utolsó időben egybe fogja gyüjteni mindazon báránykáit akikre ma még hamis pásztorok,esetleg béresek vigyáznak. Nem engedi meg,hogy éles körmű juhok ruhájában rejtöző farkasok áldozatai legyenek. Hála legyen Jó Pásztorunknak hogy igy gondoskodik nyája védelméről.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu