Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:



  Aznap, amikor úgy döntesz, hogy nem keresed többé azokat a dolgokat, amelyeket kedvelsz, inkább azokat a dolgokat kedveled, amelyek megtörténnek, aznap válsz éretté.

Megteheted, hogy szüntelenül azokat a dolgokat akarod, amelyeket kedvelsz. De akkor mindig boldogtalan leszel, mert a világ nem a te vonzalmaid és ellenszenveid szerint alakul. Nincs rá garancia, hogy amit te akarsz, azt a világ is akarja; nincs rá biztosíték. Minden lehetőség megvan rá, hogy az élet olyasvalami felé tart, amiről egyáltalán semmit sem tudsz.
Olykor, ha megtörténik az a dolog, amelyet kedvelsz, akkor sem fogsz boldogságot érezni, mert mindent, amire vágysz, már megéltél a képzeletedben. Ezért az már csak másodlagos lehet. Ha azt mondod, hogy szeretnéd, ha egy bizonyos férfi a szeretőd lenne, akkor sok-sok álomban és számtalan fantaziálásban már szeretted azt a férfit. És ha bekövetkezik, akkor az igazi férfi nem fog felérni a fantáziaképeidhez; csak egy másolat lesz, mert a valóság sosem olyan fantasztikus, mint a fantázia. És akkor csalódott leszel.
De ha kedvelni kezded azt, ami történik - ha nem helyezed szembe az akaratodat az egésszel, ha egyszerűen azt mondod: oké; bármi történik, egyszerűen igent mondasz -, akkor sosem leszel boldogtalan. Mert függetlenül attól, mi történik, mindig pozitív a hozzáállásod, készen állsz kapni, és kiélvezni azt, amit kapsz.


OSHO

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

"Ha nem tehetem, amit akarok, akkor azt akarom, amit tehetek." (héber közmondás)

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu