Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Talán hallottál már róla?(akkor ne olvass tovább,hiszen tudod!)


De ha nem,elmondom.


Van a Mátrában egy erdei vasút.(Gyöngyös és Mátrafüred között)Ez a gyönyörű kisvonat télen mikulás-vonattá,ilyenkor tavasszal nyuszi-vonattá változik.Nem akármilyen csoda ez!

Van egy kis gőzmozdony(Gyöngyi a neve)aki pöfögve húzza a két kocsiból álló szerelvényt az erdőn át.

Egyszer csak,(a Mátra Szakképző Iskola tájékán)nyuszilányok szállnak a vonatra.(csinos fülecskékkel,apró farkincákkal)Kezükben kosár,benne csokoládényuszi!


És ebből mindenki kaphat ám!A hálás gyereksereg énekkel,verssel" hálálja" meg az ajándékot.


Ezen a vonaton utaztunk ma az óvodásaimmal!(Körzetünk országgyűlési képviselője jóvoltából.)Délelőtt fél 10-re érkezett a busz,ami elvitt Gyöngyösre.Volt ám izgalom.Megnéztük,hogyan kapcsolják a kis mozdonyt a kocsikhoz,felszálltunk,elhelyezkedtünk,alig vártuk az indulást.(persze csomó más gyerek is utazott különböző óvodákból)

Nagy füstölés közepette(ahogy egy rendes gőzmozdonyhoz illik)végre elindúltunk!Zakatoltak egy kicsit a gyerekek,csak úgy a maguk örömére,aztán minden átmenet nélkül énekelni kezdtek!(imádom őket!gyakran csinálják ezt rajzolás,vagy játék közben is)Közben mindenféle dolgot felfedeztek a sínek mellett:virágokat,fákat,lovakat,lepkét......

Na és jött a nyuszilány!!!!!Nézték egy darabig,aztán neki is énekeltek.Mert miért ne???

Kaptak is érte csokinyuszit!

Aztán Mátrafüreden leszálltunk.Azt mondták,vagy 10-15 percig maradunk.Gondoltam, fussunk egyet!!Hát futottunk.Aztán ibolyát és gólyahírt szedtünk,amit természetes módon az éppen kosarát már kiürítő nyuszilánynak adtak.(aki ettől elolvadt,de nem szószerint!meg vittünk neki saját készítésű papírtojásokat,meg színezőket,amire azt mondta,h még senkitől sem kapott ajándékot.)Nem csoda hát,hogy beállt fogócskázni,meg még körjátékozni is!

Eltelt az idő gyorsan,hazafelé már csak kő,papír,olló-ra futotta az erejükből,a buszon pedig már "farkaséhesek" voltak.Nem csoda hát,hogy az oviba érve jól beebédeltek,aztán ma senkit nem kellett ringatni,mindenki aludt!(csak én nem)

Remélem mindenki olyan jól érezte magát,mint én!(annyira büszke vagyok az óvodásaimra!!!)


Na aszem,ennyi mára elég!(Megyek én is aludni!!!)

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu