Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

TANÁCSOK ÉS INTELMEK A FIATAL MENYECSKE RÉSZÉRE, MELYEK MEGMUTATJÁK HOGYAN KELL ÁPOLNI A HÁZAS KÖTELÉK INTIM ÉS SZEMÉLYES KAPCSOLATAIT EME ÁLDOTT INTÉZMÉNY MEGTARTÁSÁÉRT ÉS AZ ISTENI ÜDVÖSSÉGÉRT.
                                                              http://szocialismunkas.freeblog.hu/files/h%C3%A1zass%C3%A1gi%20%C3%A9vfordul%C3%B3.jpg
"Egy érzékeny, rendes neveltetésben részesült fiatal asszony számára az esküvő paradox módon élete legboldogabb és legborzasztóbb napja egyszerre.

Negatív élménynek számít a nászéjszaka, amikor is a menyasszonynak életében először kell megtapasztalnia a szexuális borzalmakat. Ezen hasábokon itt, drága olvasónk, hallja a sokkoló igazságot. Vannak olyan nők, akik örömmel várják a nászéjszaka tűzkeresztségét, mellőzzük az
ilyen érzelmeket! Sosem szabad elfelejtenünk a házasság egy alap szabályát: adni lassan kell, ritkán és főleg kedvtelenül. Ellenkező esetben könnyen előfordulhat, hogy a házasság intézménye az állati vágyak kielégítésének a színhelyévé válik.

Mindazonáltal, hogy a szex a legjobb esetben is undorító, a legroszabb esetben pedig istentelen, fájdalmas és megalázó élmény, ki kell bírni, mert a nők így tesznek már az idők kezdetétől.

Az ő jutalmuk a monogám otthon szentsége és a gyermekek, melyek ezen úton jönnek létre.

Egy okos menyaszony a házasság első hónapjaiban bátran kiállja a legfeljebb heti kétszeri szexuális aktust és az idő múlásával minden elérhető eszközzel igyekeznie kell eme gyakoriság csökkentésére.

A cél elérése érdekében felhasználható a mímelt betegség, fáradtság vagy fejfájás. Sikert szoktak aratni még az esti csetepaték, piszkálódások, szekálások és veszekedések durván egy órával azelőtt, hogy általában elkezdődne a csábítás.

Egy jó feleség elvárhatja, hogy az első év letelte után sikerül leszorítani az intim közeledések számát a heti egyszeri alkalomra, az ötödik év végére pedig havi egyre. Számtalan asszonynak sikerült a házasság tizedik évfordulójára megszülni összes gyermekét és lezárni a férjével való szexuális életet.

A férfiak többsége természetüknél fogva inkább perverz és ha az asszonyok fél lépést tesznek irányukba, ez a férfiak legundorítóbb ötleteit vonhatja maga után.

Egy okos menyasszony sosem engedi, hogy a férje ruha nélkül lássa őt, úgyszintén sosem engedi, hogy a férje megmutassa neki a saját mezítelen testét. Ha már az aktus kikerülhetetlen, nagyon fontos, hogy teljes sötétségben történjen."

 

/Na,most lehet gondolkodni!/http://kezdokrisnas.freeblog.hu/files/2008.09/smile.gif

Címkék: érdekesség

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

dejó hogy 2009et írunk XD

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu