Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Julianna blogja - 2015. augusztus

                        AZ ŐSZ

 


Míg a télre humorral, iróniával is tudok gondolni, az ősz az elmélyülést, felkészülést jelenti a téli nehézségekre.Természetesen, mindenki másképp készülődik.

 

Számomra az őszi erdő a legvarázslatosabb. A fák, a téli szürkeség eljövetele előtt még bemutatják színpompás ruháikat. A szömörce vörösben, a nyírfa sárgában, a tölgyfa barnában vonul fel a divatbemutatón.


Persze a többiek sem maradnak le, a nyárfa ezüstösen csillogva rázza magát, a vérbükk pedig talpig bordóban jelenik meg.

Címkék:

Tovább 

 

VIHAR



Zizeg a fű és reped a göröngy a lábam alatt. A nap könyörtelen, s tűzsugarai az utolsó csepp nedűt is kiszippantják a növényekből, s milliónyi darabra porlasztják a rögöket..

Száraz ágakba botlok, jómagam is már hosszú ideje éltető eső után sóvárgok. Ám alig érek eső utáni fohászom végére, és méltatlankodásom utolsó szavaihoz, mikor távolról alig hallható mennydörgést hallok.


Bár fülledt a levegő, merev a táj, mégis, mintha valami készülődne
.

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu