Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

László blogja - 2017. január

Duguláselhárítás Maglód

 

Csongrádi László Maglódi duguláselhárító mester non-stop ügyeletben várja a +36 (20) 293 4400 számon, dugulások megszüntetése fix áron, womázás, Maglód és Bp. környékén, díjmentes megjelenés a helyszínen, JÓTÁLLÁS! A híváshoz mindössze az alábbi fényképet és a hívás gombot kell megnyomnia:

duguláselhárító Maglód 

Segíthetek mosogató, WC, mosdó, fürdőkád duguláselhárítása, zuhanytálca, padlóösszefolyó, alapvezetékek és vastag strangok duguláselhárításában.

Címkék:

Tovább 

Duguláselhárítás Pécel

 

Csongrádi László Péceli duguláselhárító szakember 0-24 órában a +36 (20) 293 4400 számon, fix áras duguláselhárítás, woma duguláselhárítás, Pécel és Bp. környékén, grátisz helyszínre érkezés, JÓTÁLLÁS! A híváshoz mindössze az alábbi fényképet és a hívás gombot kell megnyomnia:

duguláselhárítás Pécel 

Segíthetek mosogató, WC, mosdó, fürdőkád, zuhanytálca, padlóösszefolyó, alapvezetékek és vastag strangok duguláselhárításában.

Címkék:

Tovább 

Duguláselhárítás Rákospalota

 

Csongrádi László Rákospalotai duguláselhárító szakember 0-24 órában a +36 (20) 293 4400 számon, fix áras duguláselhárítás, woma lefolyó tisztítás, Rákospalota és Bp. vonzáskörzetében, díjmentes megjelenés a helyszínen, JÓTÁLLÁS! Érintse meg a lenti fotót okostelefonon és azonnal hívhat is:

Duguláselhárítás Rákospalota 

Felajánlom szolgáltatásaimat beltéri és kültéri dugulások megszüntetéséhez. Rákospalotai duguláselhárító gyorsszolgálat munkaszüneti napokon és éjjel is folyamatos készenléttel vállal ingyenes kiszállást, munkámra garanciát vállalok!

Címkék:

Tovább 

Duguláselhárítás Aszód

 

Csongrádi László Aszódi duguláselhárító szakember rendelkezésére áll a +36 (20) 293 4400 számon, fix áras duguláselhárítás, womázás, Aszód és Bp. környékén, grátisz helyszínre érkezés, JÓTÁLLÁS! A híváshoz mindössze az alábbi fényképet és a hívás gombot kell megnyomnia:

Duguláselhárítás Aszód 

Rengeteg tapasztalatom van a bontás nélküli duguláselhárításban, a nagy nyomású womás duguláselhárításban és csatornatisztításban. Aszódi dugulásmentesítő gyorsszolgálat munkaszüneti napokon és éjjel is akár 1 órán belül vállal ingyenes kiszállást, szolgáltatásaimra 14 nap jótállást vállalok!

Címkék:

Tovább 

Duguláselhárítás Újpalota

 

Csongrádi László Újpalotai duguláselhárító mester non-stop ügyeletben várja a +36 (20) 293 4400 számon, fix áras duguláselhárítás, womázás, Újpalota és Bp. övezetében, ingyenes kiszállás, JÓTÁLLÁS! A híváshoz mindössze az alábbi fényképet és a hívás gombot kell megnyomnia:

duguláselhárító Újpalota 

Felajánlom szolgáltatásaimat beltéri és kültéri dugulások megszüntetéséhez. Újpalotai dugulásmentesítő gyorsszolgálat hétvégén vagy akár állami ünnepnapokon is akár 1 órán belül vállal ingyenes kiszállást, 2 hétig bárminemű probléma esetén kérdés nélkül visszamegyek, és orvosolom a problémát!

Címkék:

Tovább 

Duguláselhárítás Szada

 

Csongrádi László Szadai duguláselhárító szakember rendelkezésére áll a +36 (20) 293 4400 számon, dugulások megszüntetése fix áron, woma lefolyó tisztítás, Szada és Bp. övezetében, díjmentes megjelenés a helyszínen, JÓTÁLLÁS! A híváshoz mindössze az alábbi fényképet és a hívás gombot kell megnyomnia:

Duguláselhárítás Szada 

Különféle duguláselhárító spiráljaim és fejeim közül mindig az adott feladathoz legalkalmasabbat választom, csatornakamerámmal kamerás lefolyóvizsgálatot is vállalok.

Címkék:

Tovább 

Duguláselhárítás Kerepes

 

Csongrádi László Kerepesi duguláselhárító mester rendelkezésére áll a +36 (20) 293 4400 számon, dugulások megszüntetése fix áron, woma duguláselhárítás, Kerepes és Bp. környékén, díjmentes megjelenés a helyszínen, JÓTÁLLÁS! Az alábbi képet érintőképernyős telefonon megérintve akár azonnal is tárcsázhat:

Duguláselhárítás Kerepes 

Rengeteg tapasztalatom van a bontás nélküli duguláselhárításban, a nagy nyomású womás duguláselhárításban és csatornatisztításban.

Címkék:

Tovább 

Duguláselhárítás Újpest

 

Csongrádi László Újpesti duguláselhárító mester 0-24 órában a +36 (20) 293 4400 számon, fix áras duguláselhárítás, woma duguláselhárítás, Újpest és Bp. övezetében, ingyenes kiszállás, JÓTÁLLÁS! Az alábbi képet érintőképernyős telefonon megérintve akár azonnal is tárcsázhat:

duguláselhárítás Újpest 

Segíthetek mosogató, WC, mosdó, fürdőkád, zuhanytálca, padlóösszefolyó, alapvezetékek és vastag strangok duguláselhárításában. Újpesti dugulásmentesítő gyorsszolgálat hétvégén vagy akár állami ünnepnapokon is azonnali rendelkezésre állással vállal ingyenes kiszállást, szolgáltatásaimra 14 nap jótállást vállalok!

Címkék:

Tovább 

Duguláselhárítás Nagytarcsa

 

Csongrádi László Nagytarcsai duguláselhárító szakember rendelkezésére áll a +36 (20) 293 4400 számon, dugulások megszüntetése fix áron, woma lefolyó tisztítás, Nagytarcsa és Bp. övezetében, ingyenes kiszállás, GARANCIA! Érintse meg a lenti fotót okostelefonon és azonnal hívhat is:

duguláselháritás Nagytarcsa 

Felajánlom szolgáltatásaimat beltéri és kültéri dugulások megszüntetéséhez. Nagytarcsai dugulás megszüntető gyorsszolgálat munkaszüneti napokon és éjjel is folyamatos készenléttel vállal ingyenes kiszállást, munkámra garanciát vállalok!

Címkék:

Tovább 

Duguláselhárítás Göd

 

Csongrádi László Gödi duguláselhárító mester várja hívását a +36 (20) 293 4400 számon, dugulások megszüntetése fix áron, womázás, Göd és Bp. régiójában, ingyenes kiszállás, GARANCIA! A híváshoz mindössze az alábbi fényképet és a hívás gombot kell megnyomnia:

duguláselhárítás Göd 

Felajánlom szolgáltatásaimat beltéri és kültéri dugulások megszüntetéséhez. Gödi duguláselhárító gyorsszolgálat hétvégén vagy akár állami ünnepnapokon is folyamatos készenléttel vállal ingyenes kiszállást, szolgáltatásaimra 14 nap jótállást vállalok!

Címkék:

Tovább 

Duguláselhárítás Csomád

 

Csongrádi László Csomádi duguláselhárító szakember non-stop ügyeletben várja a +36 (20) 293 4400 számon, fix áras duguláselhárítás, woma csatornatisztítás, Csomád és Bp. régiójában, grátisz helyszínre érkezés, JÓTÁLLÁS! Az alábbi képet érintőképernyős telefonon megérintve akár azonnal is tárcsázhat:

Duguláselhárítás Csomád 

Különféle duguláselhárító spiráljaim és fejeim közül mindig az adott feladathoz legalkalmasabbat választom, csatornakamerámmal kamerás lefolyóvizsgálatot is vállalok.

Címkék:

Tovább 

Duguláselhárítás Mogyoród

 

Csongrádi László Mogyoródi duguláselhárító mester rendelkezésére áll a +36 (20) 293 4400 számon, dugulások megszüntetése fix áron, womázás, Mogyoród és Bp. övezetében, ingyenes kiszállás, GARANCIA! A híváshoz mindössze az alábbi fényképet és a hívás gombot kell megnyomnia:

duguláselháritás Mogyoród 

Segíthetek mosogató, WC, mosdó, fürdőkád, zuhanytálca, padlóösszefolyó, alapvezetékek és vastag strangok duguláselhárításában. Mogyoródi dugulás megszüntető gyorsszolgálat hétvégén vagy akár állami ünnepnapokon is akár 1 órán belül vállal ingyenes kiszállást, munkámra garanciát vállalok!

Címkék:

Tovább 

Duguláselhárítás Csömör

 

Csongrádi László Csömöri duguláselhárító szakember non-stop ügyeletben várja a +36 (20) 293 4400 számon, dugulások megszüntetése fix áron, woma csatornatisztítás, Csömör és Bp. övezetében, díjmentes megjelenés a helyszínen, GARANCIA! Érintse meg a lenti fotót okostelefonon és azonnal hívhat is:

Duguláselhárítás Csömör 

Felajánlom szolgáltatásaimat beltéri és kültéri dugulások megszüntetéséhez. Csömöri dugulásmentesítő gyorsszolgálat munkaszüneti napokon és éjjel is azonnali rendelkezésre állással vállal ingyenes kiszállást, szolgáltatásaimra 14 nap jótállást vállalok!

Címkék:

Tovább 

Duguláselhárítás Veresegyház

Csongrádi László Veresegyházi duguláselhárító szakember non-stop ügyeletben várja a +36 (20) 293 4400 számon, dugulások megszüntetése fix áron, woma duguláselhárítás, Veresegyház és Bp. környékén, ingyenes kiszállás, GARANCIA! A híváshoz mindössze az alábbi fényképet és a hívás gombot kell megnyomnia:

duguláselhárító Veresegyház 

Segíthetek mosogató, WC, mosdó, fürdőkád, zuhanytálca, padlóösszefolyó, alapvezetékek és vastag strangok duguláselhárításában.

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu