Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Duguláselhárítás Rákospalota

 

Csongrádi László Rákospalotai duguláselhárító szakember 0-24 órában a +36 (20) 293 4400 számon, fix áras duguláselhárítás, woma lefolyó tisztítás, Rákospalota és Bp. vonzáskörzetében, díjmentes megjelenés a helyszínen, JÓTÁLLÁS! Érintse meg a lenti fotót okostelefonon és azonnal hívhat is:

Duguláselhárítás Rákospalota 

Felajánlom szolgáltatásaimat beltéri és kültéri dugulások megszüntetéséhez. Rákospalotai duguláselhárító gyorsszolgálat munkaszüneti napokon és éjjel is folyamatos készenléttel vállal ingyenes kiszállást, munkámra garanciát vállalok!

 

Rákospalota területén az alábbi helyeken vállalok duguláselhárítást:

  • Különálló lakóházak dugulás mentesítése
  • Lakóparkok dugulásainak megszüntetése
  • Állami intézmények (pl. iskola, óvoda, önkormányzat) duguláselhárítása
  • Étkezdék lefolyórendszerének takarítása
  • Autómosók csatornáinak zsírtalanítása

 

Rákospalotai dugulás megszüntetési szolgáltatásaim

  • Beltéri strangok duguláselhárítása, rendszeres karbantartása Rákospalota
  • Csatorna tisztítás és karbantartás Rákospalota
  • Fertőtlenítő takarítás és szagtalanítás Rákospalota
  • Szuez-szifon átjárhatóságának biztosítása Rákospalota
  • Átemelő szivattyú szervizelése, javítása Rákospalota
  • Csatorna bekötés Rákospalota
  • Mosógép vezeték duguláselhárítás Rákospalota
  • Gépi duguláselhárítás Rákospalota
  • Pince szivattyúzás Rákospalota

étterem duguláselhárítása

Miért érdemes engem választania a Rákospalotai dugulás megszüntetésére?

  1. Először is azért, mert non-stop rendelkezésére állok, hívására mindig reagálok. A fotón tényleg én vagyok, a telefonszám tényleg az enyém, akkor alszom nyugodtan, ha nem fosztom ki azokat, akik megtisztelnek a bizalmukkal!
  2. Mintegy 20 éve végzek duguláselhárítási munkákat. Az eddig megszerzett tapasztalataim mindig gyümölcsöznek az aktuális munkáknál is, az Ön javát is szolgálják.
  3. Folyamatosan fejlesztettem a gépparkomat és a berendezéseimet, a teherautómba épített woma párját ritkítja az országban. Ez úgy függ össze az Önnek nyújtott szolgáltatásokkal, hogy felgyorsul és még megfizethetőbbé válnak a szolgáltatásaim, ár-érték arány tekintetében jobb vagyok a konkurencia nagy részéhez viszonyítva.
  4. A duguláselhárítás ára elfogadható, nincsenek rejtett költségek. Nincs folyóméter díj, nincs extra felár, hanem csak őszinte díjszabás.
  5. 24 órában, a hét minden napján rendelkezésre álló duguláselhárítás: hívjon bizalommal a bármely napon és akár ünnepnapokon is!
  6. Munkámat teljes odaadással végzem, éppen úgy, mintha a saját lakásomban hárítanám el a dugulást. A gyorsszolgálati munka befejeztével mindig feltakarítok, nem hagyok hátra mocskot. Rendszeresen kérnek tőlem és adok tanácsot azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehet kiküszöbölni a felmerülő problémákat.

Womázás Rákospalota

 

Szeretnék is ismertetni ezen a helyen is jó pár tippet és trükköt a duguláselhárítás, illetve az alkalmazható módszerek tekintetében.

 

Mit lehet tenni a dugulások rákospalotai megelőzése érdekében?

Erre úgy lehet a legjobban felelni, ha áttekintjük, hogy miért is alakulnak ki dugulások. Rendkívül sok helyen lehet azt látni, hogy probléma a túlzott mosogatószer és a kevés vagy a nem elég forró víz használata. Ha a mosogatás kapcsán adhatok egy hasznos tippet, csak arra hívnám fel a figyelmet, hogy kevés mosogatószer és sok forró víz (a kézmeleg víz nem jó!).

 

A fent ismertetett problémán kívül a WC illatosító a lefolyók eltömődésének gyakori oka. A WC-t ne használja kukaként, csak WC-papírt dobjon bele, még a használt étolajat se öntse bele!

 

Mennyit kell fizetni a duguláselhárításért Rákospalotán?

A duguláselhárítási áraim fixek, tekintet nélkül az eldugult csatornaszakasz hosszára. Az árak megtekinthetők ide kattintva: duguláselhárító árak Rákospalota. Duguláselhárítás forródrót: +36 20 293 4400.

azonnalidugulaselharitasbp

 

Miként kerülhető el, hogy megkopasszon egy duguláselhárító?

Azt javaslom Önnek tiszta szívemből, hogy a legjobb, ha olyanok tapasztalatait kéri ki, akiknél korábban dolgoztam. Az öndícséret elég átlátszó és nem korrekt sok esetben, a legjobb ajánlólevél az elégedett ügyfél. Szívesen adok elégedett ügyfeleim közül néhányuk telefonszámát, ha viszont az alábbi linkre klikkel, áttekintheti, hogy kiknek és merre dolgoztam már az elmúlt időszakban: Néhány eddigi dugulásmentesítési munkám.

  Mennyi ideig tart a dugulások elhárítása?

Eddigi tapasztalataim alapján elmondható, hogy a beltéri dugulások elhárítása általában hamarabb megoldható, míg a kültéri problémák megoldása többnyire tovább tart. Gyakran futok bele tervezési hibákba, amikor kiderül, hogy a duguláselhárító spirál sem tud bekanyarodni úgy, ahogy a csővezetékek, lefolyók mennek az aljzatbetonban vagy a falakban.

 

Ehhez kapcsolódó kérdés szokott lenni a falbontás nélküli duguláselhárítás. Elmondható, hogy jellemző a falbontás olyankor, ahol nem szakszerűen történt a csővezetékek kivitelezése, ahol beszakadt valahol a vezeték, illetve a dugulást okozó anyag nem távolítható el csőspirálos duguláselhárítással vagy nagynyomású womázással.

 

A célom, hogy olyan készülékekkel, gépekkel, berendezésekkel szereljem fel magam, amelyekkel gyorsabban és nagyobb hatékonysággal, azaz tartósabb lefolyórendszer átjárhatóságot biztosítva tudom mentesíteni az eltömődött csőszakaszt.

 

Ilyen eszközök birtokában vagyok, ezért alkalmazom előszeretettel a woma nagynyomású lefolyó- és csatornatisztítót, illetve csőkamerát, vagy a duguláselhárító spirálok („csőgörény”) legkülönfélébb méretű és fejekben végződő típusait.

 

Duguláselhárító spirál Rákospalota

  Megéri kifizetni a megelőző karbantartást, átmosást, tisztítást?

Erre az a korrekt válasz, hogy attól függ. Tanácsolhatnám mindenkinek, hogy mindenki fizesse meg a rutinszerű karbantartást, és ezt követően nem kell idegeskednie, de megeshet, hogy soha az életben nem kerül sor semmiféle dugulásra.

 

Ha a tervező vagy a kivitelező elrontott valamit a lefolyótervezéskor, és ebből adódóan jönnek elő gyakran dugulások, akkor egyértelműen megtérülhet a megelőző beavatkozást kifizetni, de elképzelhető, hogy érdemesebb a teljes rendszer feltárása és a hibaforrás átalakítása.

 

Elhárítaná a hibát saját maga?

Milyen elérhető módszerek kínálkoznak, és milyen mélyre kell nyúlnia a zsebében? Áttekintő jelleggel elsőként vegyszeres kezelés alkalmazását, ebből is a szódabikarbóna, ecet, forró víz kombinációt javaslom, majd a pumpálás, a zuhanyrózsa nélküli zuhanycsőből forró víz csapatása, illetve a takarítógépes visszaszívatásos módszer használata javasolt.

 

Mindenféle házilagos duguláselhárításnál az ökölszabály az, hogy mindig használjunk nagy mennyiségű, forró vizet, viszont a lehető legkevesebb vegyszert vessük be!

 

Mosogató lefolyási problémáinak elhárítása

Az általános nézetekkel szemben a mosogatók dugulását nem a kávézacc okozza, hanem a túlzott mennyiségben felhasznált mosogatószer és a túlzottan kis mennyiségben adagolt víz.

 

A mosogató alatti csövek és csatlakozók szétszerelésével kideríthetjük azt, hogy ott van-e lerakódás vagy eltömődés. A szétszerelést értelemszerűen csak akkor hajtsuk végre, ha össze is tudjuk rakni! Amennyiben itt nem tapasztalható probléma, akkor öntsünk a a csőrendszerbe lefolyó tisztítószert, és miután hagytuk, hogy kifejtse a hatását (ezt érezhető bűz kíséri), öntsük le az egészet forró vízzel.

 

dugulás mentesítés

Kád duguláselhárítás

Mindenekelőtt a lefolyót, illetve annak szűrőjét szabadítsuk meg a benne lévő szőrdaraboktól. A beöntött lefolyótisztítót sok forró vízzel öntse le.

 

A tisztítás hatékonységénak fokozása végett dugaszolja be a kád túlfolyóját, zuhanytálca esetén csavarja le a zuhanyrózsát, és a zuhanycsövet, tenyerével pedig állja el a visszafolyó víz útját.

 

WC dugulásmentesítési tippek

A WC csésze alakja miatt nem tudjuk használni a forró vízzel kombinált lefolyótisztítós módszert, ezért marad a WC-pumpával való tisztítás. Ügyelni kell arra, hogy a lefolyótisztító szerek alkalmazása során előfordulhat, hogy az emberi szervezetre káros gázok szabadulnak fel, ezért ezek használatakor mindig biztosítsa a megfelelő szellőzést!

Javasolt duguláselhárító szerek: Peridox, Szi-Ti és Brilliance. NEM javasoljuk a Tiret nevű szer alkalmazását.

 

Fix áras dugulás megszüntetés, womázás Rákospalota és Bp. környékén, sokszor 1 órán belüli helyszínre érkezés, 14 nap jótállás az elvégzett munkára: Csongrádi László Rákospalotai duguláselhárító mester hívható a +36 (20) 293 4400 telefonszámon!

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu