Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Duguláselhárítás Kerepes

 

Csongrádi László Kerepesi duguláselhárító mester rendelkezésére áll a +36 (20) 293 4400 számon, dugulások megszüntetése fix áron, woma duguláselhárítás, Kerepes és Bp. környékén, díjmentes megjelenés a helyszínen, JÓTÁLLÁS! Az alábbi képet érintőképernyős telefonon megérintve akár azonnal is tárcsázhat:

Duguláselhárítás Kerepes 

Rengeteg tapasztalatom van a bontás nélküli duguláselhárításban, a nagy nyomású womás duguláselhárításban és csatornatisztításban. Kerepesi duguláselhárító gyorsszolgálat hétvégén vagy akár állami ünnepnapokon is akár 1 órán belül vállal ingyenes kiszállást, szolgáltatásaimra 14 nap jótállást vállalok!

 

Kerepes területén gyakorlatilag bármilyen típusú ügyfél hívását várom:

  • Családi házak dugulás mentesítése Kerepesen
  • Lakóparkok dugulásainak megszüntetése
  • Állami intézmények (pl. iskola, óvoda, önkormányzat) duguláselhárítása
  • Kifőzdék csatornahálózatának tisztítása
  • Szerelőműhelyek lefolyóinak spirálozása

 

Kerepesi dugulásmentesítési szakterületeim

  • Kültéri alapvezetékek duguláselhárítása, lefolyók rendszeres átmosása Kerepesen
  • Csatornahálózat átmosás és karbantartás Kerepes
  • Vegyszeres takarítás és az azt követő szagmentesítés Kerepes
  • Szennyvízakna és tisztítóakna kitisztítása Kerepes
  • Eltört Eternit-csövek megjavítása, szennyeződés, sóder eltávolítása a csatornából Kerepes
  • Gyökérbenövések megszüntetése, gyökérvágás Kerepes
  • Vízszerelő Kerepes
  • Esővezeték tisztítás Kerepes
  • Pince szivattyúzás Kerepes

duguláselháritás Kerepes

Az alábbiak miatt javaslom, hogy engem hívjon a Kerepesi dugulás elhárítására:

  1. Az okos döntés legfőbb oka, hogy non-stop rendelkezésére állok, hívására mindig reagálok. Vállalom az arcom és a nevem, munkám eredményességét azok az ügyfelek jelentik, akik másoknak is szívesen ajánlanak!
  2. Mintegy 2 évtizede végzek duguláselhárítási munkákat. Az ezalatt az idő alatt felhalmozott tapasztalatok mindig gyümölcsöznek az aktuális munkáknál is, az Ön javát is szolgálják.
  3. Folyamatosan fejlesztettem a gépparkomat és a berendezéseimet, a teherautómba épített woma párját ritkítja az országban. Ennek az a jelentősége az Ön szempontjából, hogy felgyorsul és még megfizethetőbbé válnak a szolgáltatásaim, versenyképességem is javult a többi duguláselhárítóhoz képest.
  4. A duguláselhárítás ára elfogadható, nincsenek rejtett költségek. Nincs folyóméter díj, nincs „szivatós munka” miatti különdíj, a költségek mindenki számára teljesen átláthatók.
  5. 24 órában, a hét minden napján rendelkezésre álló duguláselhárítás: elérhető vagyok a hét minden napján és akár ünnepnapokon is!
  6. Munkámat teljes odaadással végzem, éppen úgy, mintha a saját magam lakásában hárítanám el a dugulást. Munkavégzés közben eleve ügyelek arra, hogy minimálisan szennyeződjön a konyha vagy fürdő, ahol dolgozom. Sokszor adok tanácsot egy-egy munka során, hogy hogyan lehet elkerülni a dugulások kialakulását.

csatornatisztító gép Kerepes

 

Ezzel összefüggésben mindjárt írok is néhány gyakorlati tanácsot.

 

Hogyan lehet elérni, hogy ne kelljen hívni duguláselhárítót?

Erre úgy lehet a legjobban felelni, ha áttekintjük, hogy miért is alakulnak ki dugulások. Rendkívül sok helyen lehet azt látni, hogy probléma a túlzott mosogatószer és a kevés vagy a nem elég forró víz alkalmazása. Ha a mosogatás kapcsán adhatok egy hasznos tippet, csak arra hívnám fel a figyelmet, hogy kevés mosogatószer és sok forró víz (a kézmeleg víz nem jó!).

 

Ezen kívül a nedves törlőkendő a lefolyók eltömődésének gyakori oka. A WC csésze nem szemetes, csak WC-papírt dobjon bele, a zsíradékok, ételmaradékok nem oda valók!

 

Mennyit kell fizetni a duguláselhárításért Kerepes vonzáskörzetében?

A duguláselhárítási munkadíj fix, nem függ az eldugult cső vagy lefolyó hosszától. Kattintson ide az árinformációért: dugulás elhárítás munkadíjai Kerepes. Duguláselhárító ügyfélszolgálati telefonszám: +36 20 293 4400.

azonnalidugulaselharitasbp

 

Miként kerülhető el, hogy valakit kifosszon egy mesterember?

Erre a legjobb módszer, ha olyanok tapasztalatait kéri ki, akiknél végeztem duguláselhárítást. Az interneten vagy a szórólapokon bárki bármit írhat magáról, a legőszintébb reklám az elégedett ügyfél. Szívesen adok elégedett ügyfeleim közül néhányuk telefonszámát, ha viszont az alábbi linkre klikkel, áttekintheti, hogy kiknek és merre dolgoztam már az elmúlt időszakban: Néhány eddigi dugulásmentesítési munkám.

  Mennyi ideig tart a dugulások megszüntetése?

Azt lehet mondani, hogy a házon belüli dugulás mentesítés általában rövidebb idő alatt kivitelezhető, míg a kültéri eltömődések elhárítása sokkal összetettebb feladatnak szokott bizonyulni. Gyakran futok bele tervezési hibákba, amikor bebizonyosodik, hogy a duguláselhárító spirál sem tud bekanyarodni úgy, ahogy a csővezetékek, lefolyók mennek az aljzatbetonban vagy a falakban.

 

Ennek kapcsán gyakran jön elő a falbontás nélküli duguláselhárítás. Elmondható, hogy jellemző a falbontás olyankor, ahol nem szakszerűen építették meg a lefolyóhálózatot, ahol sérült az érintett lefolyószakasz, illetve a dugulást okozó anyag nem távolítható el csőspirálos duguláselhárítással vagy nagynyomású womázással.

 

A célom, hogy olyan készülékekkel, gépekkel, berendezésekkel szereljem fel magam, amelyekkel időt nyerve és nagyobb hatékonysággal, azaz a csővezetékek hosszabb idejű, szabad átfolyását szavatolva tudom elhárítani a meglévő problémákat.

 

Ilyen eszközök birtokában vagyok, ezért használok sokszor woma nagynyomású lefolyó- és csatornatisztítót, illetve csőkamerát, vagy a duguláselhárító spirálok („csőgörény”) legkülönfélébb méretű és fejekben végződő típusait.

 

Duguláselhárító spirál Kerepes

  Megéri kifizetni a megelőző karbantartást, átmosást, tisztítást?

Kizárt, hogy minden ügyfélnek azt lehetne mondani, hogy természetesen. Tanácsolhatnám mindenkinek, hogy mindenki költsön a tervezett rendszerkarbantartásra, és ezt követően nem kell idegeskednie, de előfordulhat, hogy hosszú évekig nem fog előjönni a dugulás.

 

Ahol a lefolyórendszert nem megfelelően tervezték meg, és a zuhanytálca dugulása ennek folytán alakul ki, gazdaságosabb megoldás az előzetes karbantartás megfinanszírozása, ugyanakkor megeshet, hogy javaslatom a hiba helyének kibontása és a helytelenül épített lefolyó átépítése.

 

Duguláselhárítás házilagosan?

Mely lehetőségek állnak a rendelkezésére, és milyen mélyre kell nyúlnia a zsebében? Nem akarva hosszúra nyújtani a probléma ismertetését először a vegyszerrel való átmosást, ebből is a szódabikarbóna, ecet, forró víz egyidejűleg történő használata tanácsos, majd a pumpálás, a zuhanyrózsa nélküli zuhanycsőből forró víz csapatása, illetve szivattyúzásos módszer alkalmazása ajánlott.

 

Saját kezűleg végzett duguláselhárítás esetén az aranyszabály, hogy mindig használjunk nagy mennyiségű, forró vizet, viszont a lehető legkevesebb vegyszert vessük be!

 

Mosogató duguláselhárítása

Megcáfolva az elterjedt babonákat a mosogatók dugulását nem a lefolyóba kerülő zsíradékok felhalmozódása okozza, hanem a mosogatás hatékonysága miatt alkalmazott, bőséges mosogatószer és a túlzottan kis mennyiségben adagolt víz.

 

A mosogatószifon szétszedésével meggyőződhetünk arról, hogy ott van-e bármi probléma. Csak abban az esetben bontsuk meg a csatlakozó csöveket, ha nem jelent gondot Önnek az összerakás sem! Ha nem itt van a dugulás, akkor öntsünk a mosogató lefolyójába lefolyó tisztítószert, és 1-2 óra elteltével adjunk hozzá sok forró vizet.

 

mosogató duguláselhárítás Kerepes

Kád dugulásának megszüntetése

Először a lefolyót, illetve annak szűrőjét mentesítsük a benne lévő szőrdaraboktól. A szódabikarbóna és ecet keverékét bőséges forró vízzel öntse le.

 

A tisztítónyomás fokozása érdekében fedje le a kád túlfolyóját, zuhanytálca esetén csavarja le a zuhanyrózsát, és a csövet dugja be a lefolyóba, a kezével pedig álljon ellent az esetlegesen visszafelé áramló víznek.

 

WC duguláselhárítási trükkök

A WC kagylónál a fenti, vegyszeres tisztítást nem lehet bevetni, ezért marad a WC-pumpával való tisztítás. Ügyelni kell arra, hogy a vegyszerek használatakor előfordulhat, hogy ártalmas gőzök keletkeznek, emiatt feltétlenül gondoskodjon a szükséges, friss levegőről!

Ajánlott vegyszerek: Peridox, Szi-Ti és Brilliance. Kerülje a Tiret használatát.

 

Nem folyóméter áron történő dugulás megszüntetés, woma lefolyótisztítás Kerepes és Bp. környékén, sokszor 1 órán belüli helyszínre érkezés, A munkára adott 2 hetes garancia: Csongrádi László Kerepesi duguláselhárító szakember rendelkezésére áll a +36 (20) 293 4400 telefonszámon!

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu