Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Duguláselhárítás Csömör

 

Csongrádi László Csömöri duguláselhárító szakember non-stop ügyeletben várja a +36 (20) 293 4400 számon, dugulások megszüntetése fix áron, woma csatornatisztítás, Csömör és Bp. övezetében, díjmentes megjelenés a helyszínen, GARANCIA! Érintse meg a lenti fotót okostelefonon és azonnal hívhat is:

Duguláselhárítás Csömör 

Felajánlom szolgáltatásaimat beltéri és kültéri dugulások megszüntetéséhez. Csömöri dugulásmentesítő gyorsszolgálat munkaszüneti napokon és éjjel is azonnali rendelkezésre állással vállal ingyenes kiszállást, szolgáltatásaimra 14 nap jótállást vállalok!

 

Csömör területén gyakorlatilag bármilyen típusú ügyfél hívását várom:

  • Családi házak dugulás mentesítése Csömörön
  • Lakóparkok dugulásainak megszüntetése
  • Közületek (pl. iskola, óvoda, önkormányzat) duguláselhárítása
  • Étkezdék csatornahálózatának takarítása
  • Szerelőműhelyek lefolyóinak zsírtalanítása

 

Csömöri dugulás megszüntetési szolgáltatásaim

  • Beltéri lefolyók duguláselhárítása, rendszeres átmosása Csömör
  • Csatornahálózat átmosás és karbantartás Csömör
  • Vegyszeres takarítás és azt követő szagmentesítés Csömör
  • Bűzelzárók dugulásainak megszüntetése Csömör
  • Eltört Eternit-csövek megjavítása, szennyeződés, sóder eltávolítása a csatornából Csömör
  • Csatorna bekötés Csömör
  • Mosógép vezeték duguláselhárítás Csömör
  • Gépi duguláselhárítás Csömör
  • Strang vezetékek womázása Csömör

étterem duguláselhárítása

Az alábbiak miatt javaslom, hogy engem hívjon a Csömöri dugulás elhárítására:

  1. Első érvként azt említeném meg, hogy bármikor hívhat, nem fogok eltűnni. Vállalom az arcom és a nevem, munkám eredményességét azok az ügyfelek jelentik, akik másoknak is szívesen ajánlanak!
  2. Közel negyedszázada dolgozom a szakmában. Az eddig megszerzett tapasztalataim folyamatosan kamatoznak az elvégzett munkáknál, Önnek is időt és pénzt spórolva meg.
  3. Szüntelenül fejlesztettem a gépparkomat és a berendezéseimet, ami a rendelkezésre álló eszközök tárházának bővülését eredményezte az elmúlt időszakban is. Ez úgy érinti Önt, hogy felgyorsul és még megfizethetőbbé válnak a szolgáltatásaim, versenyképességem is javult a többi duguláselhárítóhoz képest.
  4. A duguláselhárítás árak korrektek, átláthatók, a munkadíj tekintetében nem érik meglepetések. Nem számolok fel folyóméterenkénti díjat, nincs „szivatós munka” miatti különdíj, a költségek mindenki számára teljesen átláthatók.
  5. Egész nap elérhető duguláselhárítás: hívjon bizalommal a hét minden napján és akár hivatalos, állami ünnepeken is!
  6. Teljes elkötelezettséggel dolgozom, mintha csak a saját házamban kellene megszüntetnem a dugulást. A gyorsszolgálati munka befejeztével mindig feltakarítok, nem hagyok hátra mocskot. Sokszor adok tanácsot egy-egy munka során, hogy hogyan lehet elkerülni a dugulások kialakulását.

csatornatisztító gép Csömör

 

Ezzel kapcsolatban meg is osztok néhány gyakori kérdésre adott választ, ami tanulságos lehet mindenki számára.

 

Mit lehet tenni a dugulások megelőzése végett?

A legokosabb, ha megvizsgáljuk, hogy miért is alakulnak ki dugulások. Rendkívül sok helyen lehet azt látni, hogy probléma a túlzásba vitt mosogató és a túl kevés forró víz használata. Ha a mosogatás kapcsán adhatok egy hasznos tippet, csak arra hívnám fel a figyelmet, hogy kevés mosogatószer és sok forró víz (a kézmeleg víz nem jó!).

 

A fent ismertetett problémán kívül a nedves törlőkendő a dugulások előszobája. A WC-t ne használja kukaként, csak WC-papírt dobjon bele, a zsíradékok, ételmaradékok nem oda valók!

 

Mennyi a duguláselhárítás munkadíja Csömör vonzáskörzetében?

A duguláselhárítási áraim fixek, tekintet nélkül az eldugult csatornaszakasz hosszára. Az árak megtekinthetők ide kattintva: dugulás megszüntetés munkadíj Csömör. Dugulás hotline: +36 20 293 4400.

duguláselhárítás non-stop

 

Hogyan lehet elkerülni, hogy megkopasszon egy házhoz kiszálló szakember?

Erre a legjobb módszer, ha olyanok értékelését hallgatja meg, akiknél korábban dolgoztam. Az interneten vagy a szórólapokon bárki bármit írhat magáról, a legőszintébb reklám az elégedett ügyfél. Kérésére szolgálhatok jó néhány telefonszámmal és címmel a dugulások megszüntetésének különféle elvégzett módszereiről (womázás, spirálozás, vegyszeres tisztítás), az alábbi hivatkozást követve láthatja, hogy milyen megrendelőknél szüntettem már meg korábban valamilyen dugulást: Duguláselhárítási referenciák.

  Mennyi időt vesz igénybe a dugulásmentesítés?

Eddigi tapasztalataim alapján elmondható, hogy a beltéri duguláselhárítás általában rövidebb idő alatt kivitelezhető, míg a kültéri eltömődések megoldása sokszor időigényesebb. Munkám során találkozom kivitelezési hibákkal, amikor kiderül, hogy a lefolyó- vagy csatornarendszer építőjét nem érdekelte a későbbi dugulások elháríthatósága (pl. tisztítónyílások hiánya).

 

Ilyenkor szokott előkerülni még a falbontás nélküli duguláselhárítás. Azt lehet mondani, hogy jellemző a falbontás olyankor, ahol nem szakszerűen építették meg a lefolyóhálózatot, ahol beszakadt valahol a vezeték, vagy ahol a dugulást okozó hordalék, törmelék, hulladék nem távolítható el csőspirálos duguláselhárítással vagy nagynyomású womázással.

 

A célom, hogy olyan készülékekkel, gépekkel, berendezésekkel szereljem fel magam, amelyekkel gyorsabban és nagyobb hatékonysággal, azaz tartósabb lefolyórendszer átjárhatóságot biztosítva tudom megszüntetni a fennálló hibákat.

 

Ilyen eszközök birtokában vagyok, ezért alkalmazom előszeretettel a woma nagynyomású lefolyó- és csatornatisztítót, illetve csőkamerát, vagy a duguláselhárító spirálok („csőgörény”) legkülönfélébb méretű és fejekben végződő típusait.

 

Duguláselhárító spirál Csömör

  Megéri kifizetni a megelőző karbantartást, átmosást, tisztítást?

Kizárt, hogy minden ügyfélnek azt lehetne mondani, hogy természetesen. Tanácsolhatnám mindenkinek, hogy mindenki költsön a tervezett rendszerkarbantartásra, és ezt követően nem kell idegeskednie, de előfordulhat, hogy hosszú évekig nem fog előjönni a dugulás.

 

Ahol a lefolyórendszert nem megfelelően tervezték meg, és , gazdaságosabb megoldás az előzetes karbantartás megfinanszírozása, ellenben az okosabb megoldás az, hogy érdemesebb a teljes rendszer feltárása és a hibaforrás teljes javítása.

 

Elhárítaná a hibát saját maga?

Hogyan végezheti ezt el, és mennyibe kerülnek az ehhez szükséges eszközök, vegyszerek? Ha röviden szeretnék válaszolni a kérdésre, akkor mindenekelőtt a vegyszerrel való átmosást, konkrétabban fogalmazva a szódabikarbóna, ecet, forró víz , majd a pumpálás, a zuhanyrózsa nélküli zuhanycsőből forró víz csapatása, illetve a takarítógépes visszaszívatásos módszer alkalmazása ajánlott.

 

Saját kezűleg végzett duguláselhárítás esetén az ökölszabály az, hogy mindig használjunk nagy mennyiségű, forró vizet, és csak a szükséges mennyiségű, minimális lefolyótisztító vegyszert!

 

Mosogató dugulás megszüntetése

Az általános nézetekkel szemben a mosogatók dugulását nem az ételmaradékok leülepedése okozza, hanem a túlzott mennyiségben felhasznált mosogatószer és a túlzottan kis mennyiségben adagolt víz.

 

A szifon szétbontásával feltárhatjuk, hogy ott van-e bármi probléma. Csak abban az esetben bontsuk meg a csatlakozó csöveket, ha az összeszerelés sem okoz problémát! Amennyiben itt nem tapasztalható probléma, akkor öntsünk a a csőrendszerbe lefolyó tisztítószert, és reggel bőséges forró vizet öntsünk bele.

 

duguláselhárítás csőgörénnyel

Kád dugulásának megszüntetése

Először a lefolyót, illetve annak szűrőjét mentesítsük a benne lévő szennyeződésektől. A beöntött lefolyótisztítót nagy mennyiségű forró vízzel öntse le.

 

A nyomás növeléséhez takarja be a kád túlfolyóját, zuhanytálca esetén csavarja le a zuhanyrózsát, és a csövet dugja be a lefolyóba, tenyerével pedig állja el a visszafolyó víz útját.

 

WC dugulásmentesítési trükkök

A WC-dugulások mentesítése során nem alkalmazható az előzőekben ismertetett eljárás, ezért marad a WC-pumpával való tisztítás. Ne feledkezzen meg arról sem, hogy a lefolyótisztító szerek használatakor megeshet, hogy az emberi szervezetre káros gőzök szabadulnak fel, ezért ezek használatakor mindig biztosítsa a megfelelő szellőzést!

Duguláselhárításra javallott vegyszerek: Peridox, Szi-Ti és Brilliance. NEM javasoljuk a Tiret nevű szer alkalmazását.

 

Rögzített munkadíjas duguláselhárítás, womázás Csömör és Bp. környékén, sokszor 1 órán belüli helyszínre érkezés, 14 nap jótállás az elvégzett munkára: Csongrádi László Csömöri duguláselhárító szakember rendelkezésére áll a +36 (20) 293 4400 telefonszámon!

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu