Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Duguláselhárítás Aszód

 

Csongrádi László Aszódi duguláselhárító szakember rendelkezésére áll a +36 (20) 293 4400 számon, fix áras duguláselhárítás, womázás, Aszód és Bp. környékén, grátisz helyszínre érkezés, JÓTÁLLÁS! A híváshoz mindössze az alábbi fényképet és a hívás gombot kell megnyomnia:

Duguláselhárítás Aszód 

Rengeteg tapasztalatom van a bontás nélküli duguláselhárításban, a nagy nyomású womás duguláselhárításban és csatornatisztításban. Aszódi dugulásmentesítő gyorsszolgálat munkaszüneti napokon és éjjel is akár 1 órán belül vállal ingyenes kiszállást, szolgáltatásaimra 14 nap jótállást vállalok!

 

Aszód területén az alábbi helyeken vállalok duguláselhárítást:

  • Családi házak dugulás mentesítése
  • Társasházak dugulásainak megszüntetése
  • Közintézmények (pl. óvoda, önkormányzat, iskola) duguláselhárítása
  • Éttermek lefolyórendszerének tisztítása
  • Irodák lefolyóinak vegyszeres maratása

 

Aszódi dugulásmentesítési szolgáltatásaim

  • Kültéri strangok duguláselhárítása, rutinszerű átmosása Aszód
  • Csatornahálózat átmosás és karbantartás Aszód
  • Fertőtlenítő takarítás és szagtalanítás Aszód
  • Szennyvízakna és tisztítóakna kitisztítása Aszód
  • Rossz szag megszüntetése fürdőben, mosdóban Aszód
  • Csatorna bekötés Aszód
  • Vízszerelő Aszód
  • Esővezeték tisztítás Aszód
  • Strang vezetékek womázása Aszód

duguláselháritás Aszód

Miért érdemes engem választania a Aszódi dugulás megszüntetésére?

  1. Az okos döntés legfőbb oka, hogy bármikor hívhat, nem fogok eltűnni. A fotón tényleg én vagyok, a telefonszám tényleg az enyém, akkor alszom nyugodtan, ha nem fosztom ki azokat, akik megtisztelnek a bizalmukkal!
  2. Mintegy 20 éve dolgozom a szakmában. Az ezalatt az idő alatt felhalmozott tapasztalatok folyamatosan kamatoznak az elvégzett munkáknál, az Ön javát is szolgálják.
  3. Szüntelenül fejlesztettem a gépparkomat és a berendezéseimet, ami a rendelkezésre álló eszközök tárházának bővülését eredményezte az elmúlt időszakban is. Ez úgy érinti Önt, hogy a munkák elvégzése még gyorsabban és olcsóbban lehetséges, ár-érték arány tekintetében jobb vagyok a konkurencia nagy részéhez viszonyítva.
  4. A duguláselhárítás árak korrektek, átláthatók, a munkadíj tekintetében nem érik meglepetések. Nincs folyóméter díj, nincs „szivatós munka” miatti különdíj, hanem csak őszinte díjszabás.
  5. Non-stop duguláselhárítás: elérhető vagyok a hét minden napján és akár hivatalos, állami ünnepeken is!
  6. Munkámat teljes odaadással végzem, mintha csak a saját házamban kellene megszüntetnem a dugulást. Munkavégzés közben eleve ügyelek arra, hogy minimálisan szennyeződjön a konyha vagy fürdő, ahol dolgozom. Rendszeresen kérnek tőlem és adok tanácsot azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehet kiküszöbölni a felmerülő problémákat.

duguláselhárítás fertőtlenítés szagtalanítás

 

Ezzel kapcsolatban meg is osztok néhány gyakori kérdésre adott választ, ami tanulságos lehet mindenki számára.

 

Mit lehet tenni a dugulások megelőzése végett?

A legpraktikusabb megközelítés az, ha felsoroljuk, hogy mi a fellépő dugulások oka. Nem ritka eset az, hogy a lefolyóban létrejövő vízkő és zsírkő oka a túlzott mosogatószer és a kevés vagy a nem elég forró víz használata. Ha összefoglalásképpen kellene hasznos tanácsot adnom, akkor azt mondanám, hogy kevés mosogatószer és sok forró víz (nem langyos!).

 

A fent ismertetett problémán kívül a WC illatosító a lefolyók eltömődésének gyakori oka. A WC-t ne használja kukaként, csak WC-papírt dobjon bele, még a használt étolajat se öntse bele!

 

Mennyibe kerül a duguláselhárítás Aszód vonzáskörzetében?

A dugulás megszüntetésének ára fix, nem függ az eldugult cső vagy lefolyó hosszától. Ha kíváncsi az árakra, kérem, kattintson erre a hivatkozásra: duguláselhárító árak Aszód. Duguláselhárító ügyfélszolgálati telefonszám: +36 20 293 4400.

Nonstop 24 orás duguláselhárítás

 

Hogyan lehet elkerülni, hogy anyagilag „lehúzzon” egy házhoz kiszálló szakember?

Erre a legjobb módszer, ha olyanok véleményét kérdezi meg, akiknél korábban dolgoztam. Az interneten vagy a szórólapokon bárki bármit írhat magáról, a legőszintébb reklám az elégedett megrendelő. Ha érdekli, tudok adni jó néhány leinformálható vevőt, akinél korábban dolgoztam, de az alábbi menüpontra kattintva képet kap arról, hogy milyen megrendelőknél szüntettem már meg korábban valamilyen dugulást: Néhány eddigi dugulásmentesítési munkám.

  Mennyi ideig tart a dugulások megszüntetése?

Általánosságban igaz szokott lenni az, hogy a beltéri lefolyótisztítás általában hamarabb megoldható, míg a lakáson kívüli dugulások elhárítása sokszor időigényesebb. Munkám során találkozom kivitelezési hibákkal, amikor kiderül, hogy a lefolyó- vagy csatornarendszer építőjét nem érdekelte a későbbi dugulások elháríthatósága (pl. tisztítónyílások hiánya).

 

Ilyenkor szokott előkerülni még a falbontás nélküli duguláselhárítás. Elmondható, hogy jellemző a falbontás olyankor, ahol nem szakszerűen építették meg a lefolyóhálózatot, ahol beszakadt valahol a vezeték, illetve a dugulást okozó anyag nem távolítható el csőspirálos duguláselhárítással vagy nagynyomású womázással.

 

Sok éve visszaforgatom a bevétel egy részét, hogy gépekkel, berendezésekkel vértezzem fel magam, amelyekkel gyorsabban és nagyobb hatékonysággal, azaz tartósabb lefolyórendszer átjárhatóságot biztosítva tudom mentesíteni az eltömődött csőszakaszt.

 

Az előrelátásomnak köszönhetően rendelkezem a legmodernebb duguláselhárító berendezésekkel, ezért alkalmazom előszeretettel a woma nagynyomású lefolyó- és csatornatisztítót, illetve csőkamerát, vagy a duguláselhárító spirálok („csőgörény”) különböző átmérőjű és alakú változatát is.

 

duguláselhárító csőgörény

  Megéri kifizetni a megelőző karbantartást, átmosást, tisztítást?

Kizárt, hogy minden ügyfélnek azt lehetne mondani, hogy természetesen. Mondhatnám persze azt, hogy hogyne mindenki áldozzon a dugulások megelőző karbantartására, ezután nem kell félnie attól, hogy dugulások történnek a lakásában, de előfordulhat, hogy hosszú évekig nem fog előjönni a dugulás.

 

Ahol a lefolyórendszert nem megfelelően tervezték meg, és , ott nyilván megéri az olcsóbb lefolyó átmosás Aszódon, viszont nem meglepő tény, hogy javaslatom a hiba helyének kibontása és a problémás helyek teljes javítása.

 

Elhárítaná a hibát saját maga?

Milyen módszerek vannak erre, és mennyibe kerülnek az ehhez szükséges eszközök, vegyszerek? Mivel gyorsan alkalmazható módszert szeretnék javasolni ebből a célból mindenekelőtt a vegyszeres tisztítást, közelebbről a szódabikarbóna, ecet, forró víz lefolyóba öntését ajánlom ilyen sorrendben, és 15-20 percet kell várni, majd a pumpálás, slaggal, nagy nyomáson, lehetőleg forró vízzel történő megnyomatás, illetve szivattyúzásos módszer használata javasolt.

 

Mindenféle házilagos duguláselhárításnál az aranyszabály, hogy mindig használjunk nagy mennyiségű, forró vizet, viszont a lehető legkevesebb vegyszert vessük be!

 

Mosogató lefolyási problémáinak elhárítása

Megcáfolva az elterjedt babonákat a mosogatók dugulását nem a kávézacc okozza, hanem a túlzott mennyiségben felhasznált mosogatószer és a túlzottan kis mennyiségben adagolt víz.

 

A szifon szétbontásával meggyőződhetünk arról, hogy ott van-e valamiféle dugulás. A szifont csak akkor szereljük szét, ha az összeszerelés sem okoz problémát! Ha nem a szifonban és az ahhoz kapcsolódó, falon kívüli csővezetékekben van zsírlerakódás, akkor öntsünk a a falba lefolyó tisztítószert, és miután hagytuk, hogy kifejtse a hatását (ezt érezhető bűz kíséri), öntsük le az egészet forró vízzel.

 

dugulás megszüntetése

Padlóösszefolyó dugulásának megszüntetése

Mindenekelőtt a lefolyót, illetve annak szűrőjét tisztítsuk meg a benne lévő hajszálaktól. A beöntött lefolyótisztítót nagy mennyiségű forró vízzel öntse le.

 

A tisztítás hatékonységénak fokozása végett fedje le a kád túlfolyóját, zuhanytálca esetén csavarja le a zuhanyrózsát, és a csövet dugja be a lefolyóba, tenyerével pedig állja el a visszafolyó víz útját.

 

WC dugulásmentesítési javaslatok

A WC csésze alakja miatt nem tudjuk használni a forró vízzel kombinált lefolyótisztítós módszert, csak a pumpálás lehetséges. Vegye figyelembe azt, hogy a vegyszerek bevetése során megeshet, hogy a tüdőre és a légzőrendszerre rossz hatást gyakorló gőzök jönnek létre, ebből következően mindenképpen vezesse a légtérbe az elhasznált levegő utánpótlását!

Javasolt vegyi anyagok: Peridox, Szi-Ti és Brilliance. Kerülje a Tiret használatát.

 

Rögzített munkadíjas duguláselhárítás, woma csatornatisztítás Aszód és Bp. környékén, akár azonnali kiszállás, 14 nap jótállás az elvégzett munkára: Csongrádi László Aszódi duguláselhárító szakember rendelkezésére áll a +36 (20) 293 4400 számon!

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu