Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Duguláselhárítás Újpest

 

Csongrádi László Újpesti duguláselhárító mester 0-24 órában a +36 (20) 293 4400 számon, fix áras duguláselhárítás, woma duguláselhárítás, Újpest és Bp. övezetében, ingyenes kiszállás, JÓTÁLLÁS! Az alábbi képet érintőképernyős telefonon megérintve akár azonnal is tárcsázhat:

duguláselhárítás Újpest 

Segíthetek mosogató, WC, mosdó, fürdőkád, zuhanytálca, padlóösszefolyó, alapvezetékek és vastag strangok duguláselhárításában. Újpesti dugulásmentesítő gyorsszolgálat hétvégén vagy akár állami ünnepnapokon is azonnali rendelkezésre állással vállal ingyenes kiszállást, szolgáltatásaimra 14 nap jótállást vállalok!

 

Aknatakarítás Újpesten!

 

Újpest területén az alábbi helyeken vállalok duguláselhárítást:

  • Különálló lakóházak dugulás mentesítése
  • Lakóparkok dugulásainak megszüntetése
  • Közületek (pl. iskola, óvoda, önkormányzat) duguláselhárítása
  • Kifőzdék lefolyórendszerének takarítása
  • Szerelőműhelyek csatornáinak spirálozása

 

Újpesti duguláselhárítási szakterületeim

  • Kültéri lefolyók duguláselhárítása, rendszeres átmosása Újpest
  • Csatorna tisztítás és karbantartás Újpest
  • Fertőtlenítő takarítás és szagtalanítás Újpest
  • Szennyvízakna és tisztítóakna kitisztítása Újpest
  • Rossz szag megszüntetése fürdőben, mosdóban Újpest
  • Csatorna bekötés Újpest
  • Vízvezetékszerelő gyorsszolgálat Újpest
  • Gépi duguláselhárítás Újpest
  • Gerincvezeték csőspirálozása Újpest

étterem duguláselhárítása

Az alábbiak miatt javaslom, hogy engem hívjon a Újpesti dugulás elhárítására:

  1. Első érvként azt említeném meg, hogy non-stop rendelkezésére állok, hívására mindig reagálok. Vállalom az arcom és a nevem, munkám eredményességét azok az ügyfelek jelentik, akik másoknak is szívesen ajánlanak!
  2. Közel 2 évtizede végzek duguláselhárítási munkákat. Az ezalatt az idő alatt felhalmozott tapasztalatok mindig gyümölcsöznek az aktuális munkáknál is, Önnek is időt és pénzt spórolva meg.
  3. Szüntelenül fektetek be és vásárolok új és kiváló minőségű szerszámokat, ami a rendelkezésre álló eszközök tárházának bővülését eredményezte az elmúlt időszakban is. Ez úgy érinti Önt, hogy felgyorsul és még megfizethetőbbé válnak a szolgáltatásaim, ár-érték arány tekintetében jobb vagyok a konkurencia nagy részéhez viszonyítva.
  4. A duguláselhárítás árak korrektek, átláthatók, a munkadíj tekintetében nem érik meglepetések. Nincs folyóméter díj, nincs extra felár, a költségek mindenki számára teljesen átláthatók.
  5. 24 órában, a hét minden napján rendelkezésre álló duguláselhárítás: elérhető vagyok a hét minden napján és akár ünnepnapokon is!
  6. Teljes elkötelezettséggel dolgozom, mintha csak a saját házamban kellene megszüntetnem a dugulást. A gyorsszolgálati munka befejeztével mindig feltakarítok, nem hagyok hátra mocskot. Természetesnek tekintem azt, hogy minden érdeklődőnek elmondom, hogy milyen módon előzheti meg a lefolyórendszer zsírosodását, az ott kialakuló eltömődéseket.

csatornatisztító gép Újpest

 

Ezzel összefüggésben mindjárt írok is néhány gyakorlati tanácsot.

 

Hogyan előzhető meg a dugulás kialakulása?

Erre úgy lehet a legjobban felelni, ha áttekintjük, hogy mi a fellépő dugulások oka. Sokszor a dugulások oka a túlzásba vitt mosogató és a túl kevés forró víz alkalmazása. Ha a mosogatás kapcsán adhatok egy hasznos tippet, akkor azt mondanám, hogy kevés mosogatószer és sok forró víz (nem langyos!).

 

Ezen kívül a nedves törlőkendő melegágya a dugulásoknak. A WC csésze nem szemetes, csak WC-papírt dobjon bele, a zsíradékok, ételmaradékok nem oda valók!

 

Mennyibe kerül a duguláselhárítás Újpest vonzáskörzetében?

A dugulás megszüntetésének ára fix, nem függ az eldugult cső vagy lefolyó hosszától. Kattintson ide az árinformációért: duguláselhárító munkadíjak Újpest. Dugulás hotline: +36 20 293 4400.

Újpest olcsó duguláselhárító

 

Hogyan lehet elkerülni, hogy valakit kifosszon egy duguláselhárító?

Merő jóindulatból csak azt tudom ajánlani Önnek, hogy a legokosabb, ha olyanok értékelését hallgatja meg, akiknél már jártam. Az interneten vagy a szórólapokon bárki bármit írhat magáról, a legőszintébb reklám az elégedett megrendelő. Ha érdekli, tudok adni jó néhány leinformálható vevőt, akinél korábban dolgoztam, az alábbi hivatkozást követve láthatja, hogy kik tartoznak az eddigi ügyfeleim közé: Korábbi duguláselhárítási munkáim.

  Mennyi időt vesz igénybe a dugulások elhárítása?

Eddigi tapasztalataim alapján elmondható, hogy a beltéri dugulások elhárítása általában nem annyira időigényes (néhány kivételtől eltekintve), míg a kültéri eltömődések elhárítása sokszor időigényesebb. Gyakran futok bele tervezési hibákba, amikor bebizonyosodik, hogy a lefolyó- vagy csatornarendszer építőjét nem érdekelte a későbbi dugulások elháríthatósága (pl. tisztítónyílások hiánya).

 

Ennek kapcsán gyakran jön elő a falbontás nélküli duguláselhárítás. Elmondható, hogy olyan esetben kell sajnos falat bontani, ahol nem szakszerűen történt a csővezetékek kivitelezése, ahol sérült az érintett lefolyószakasz, illetve a dugulást okozó anyag nem távolítható el csőspirálos duguláselhárítással vagy magas nyomású vizes mosatással.

 

A célom, hogy olyan készülékekkel, gépekkel, berendezésekkel szereljem fel magam, amelyekkel gyorsabban és hatékonyabb módon, azaz tartósabb lefolyórendszer átjárhatóságot biztosítva tudom elhárítani a meglévő problémákat.

 

Ilyen eszközök birtokában vagyok, ezért használok sokszor woma nagynyomású lefolyó- és csatornatisztítót, illetve csőkamerát, vagy a duguláselhárító spirálok („csőgörény”) legkülönfélébb méretű és fejekben végződő típusait.

 

duguláselhárító csőgörény

  Érdemes megrendelni a csatornahálózat tervszerű átmosatását pl. womával?

Erre az a korrekt válasz, hogy attól függ. Tanácsolhatnám mindenkinek, hogy mindenki áldozzon a dugulások megelőző karbantartására, és nyugodtan alhat, de előfordulhat, hogy hosszú évekig nem fog előjönni a dugulás.

 

Ha a tervező vagy a kivitelező elrontott valamit a lefolyótervezéskor, és ebből adódóan jönnek elő gyakran dugulások, akkor egyértelműen megtérülhet a megelőző beavatkozást kifizetni, de elképzelhető, hogy javaslatom a hiba helyének kibontása és a problémás helyek átalakítása.

 

Otthoni duguláselhárítás Újpesten?

Milyen elérhető módszerek kínálkoznak, és mennyibe kerülnek az ehhez szükséges eszközök, vegyszerek? Áttekintő jelleggel elsőként a vegyszeres tisztítást, konkrétabban fogalmazva a szódabikarbóna, ecet, forró víz lefolyóba öntését ajánlom ilyen sorrendben, és 15-20 percet kell várni, majd a pumpálás, magasnyomású, forró vizet nyomó tömlő, illetve a takarítógépes visszaszívatásos módszer használata javasolt.

 

Mindenféle házilagos duguláselhárításnál az aranyszabály, hogy folyassunk sokáig bőséges mennyiségű, forró vizet, és csak a szükséges mennyiségű, minimális lefolyótisztító vegyszert!

 

Mosogató duguláselhárítása

Az általános nézetekkel szemben a mosogatók dugulását nem az ételmaradékok leülepedése okozza, hanem a túlzásba vitt mosogatószer és a túlzottan kis mennyiségben adagolt víz.

 

A mosogató alatti csövek és csatlakozók szétszerelésével feltárhatjuk, hogy ott van-e lerakódás vagy eltömődés. A szifont csak akkor szereljük szét, ha az összeszerelés sem okoz problémát! Ha nem itt van a dugulás, akkor öntsünk a mosogató lefolyójába lefolyó tisztítószert, és miután hagytuk, hogy kifejtse a hatását (ezt érezhető bűz kíséri), öntsük le az egészet forró vízzel.

 

duguláselhárítás csőgörénnyel

Kád dugulásának megszüntetése

Mielőtt bármit tennénk a lefolyót, illetve annak szűrőjét mentesítsük a benne lévő szőrdaraboktól. A szódabikarbóna és ecet keverékét bőséges forró vízzel öntse le.

 

A nyomás növeléséhez fedje le a kád túlfolyóját, zuhanytálca esetén csavarja le a zuhanyrózsát, és a zuhanycsövet, a kezével pedig álljon ellent az esetlegesen visszafelé áramló víznek.

 

WC duguláselhárítási tippek

A WC csésze alakja miatt nem tudjuk használni a forró vízzel kombinált lefolyótisztítós módszert, ezért marad a WC-pumpával való tisztítás. Vegye figyelembe azt, hogy a lefolyótisztító szerek alkalmazása során megtörténhet, hogy a tüdőre és a légzőrendszerre rossz hatást gyakorló gőzök keletkeznek, ezért mindenképpen vezesse a légtérbe az elhasznált levegő utánpótlását!

Duguláselhárításra javallott duguláselhárító szerek: Peridox, Szi-Ti és Brilliance. A boltokban kapható Tiret sajnos sokszor csak tovább nehezíti a duguláselhárító feladatát.

 

Nem folyóméter áron történő duguláselhárítás, woma csatornatisztítás Újpest és Bp. környékén, akár azonnali kiszállás, 14 nap jótállás az elvégzett munkára: Csongrádi László Újpesti duguláselhárító szakember rendelkezésére áll a +36 (20) 293 4400 telefonszámon!

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu