Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Duguláselhárítás Újpalota

 

Csongrádi László Újpalotai duguláselhárító mester non-stop ügyeletben várja a +36 (20) 293 4400 számon, fix áras duguláselhárítás, womázás, Újpalota és Bp. övezetében, ingyenes kiszállás, JÓTÁLLÁS! A híváshoz mindössze az alábbi fényképet és a hívás gombot kell megnyomnia:

duguláselhárító Újpalota 

Felajánlom szolgáltatásaimat beltéri és kültéri dugulások megszüntetéséhez. Újpalotai dugulásmentesítő gyorsszolgálat hétvégén vagy akár állami ünnepnapokon is akár 1 órán belül vállal ingyenes kiszállást, 2 hétig bárminemű probléma esetén kérdés nélkül visszamegyek, és orvosolom a problémát!

 

Újpalota területén az alábbi helyeken vállalok duguláselhárítást:

 

Újpalotai dugulás megszüntetési szolgáltatásaim

  • Kültéri lefolyók duguláselhárítása, rendszeres karbantartása Újpalota
  • Csatornahálózat átmosás és karbantartás Újpalota
  • Vegyszeres takarítás és az azt követő szagmentesítés Újpalota
  • Szennyvízakna és tisztítóakna kitisztítása Újpalota
  • Törött Eternit-csövek cseréje, szennyeződés, sóder eltávolítása a csatornából Újpalota
  • Közműhálózat duguláselhárítása Újpalota
  • Vízszerelő Újpalota
  • Esővezeték tisztítás Újpalota
  • Pince szivattyúzás Újpalota

étterem duguláselhárítása

Az alábbiak miatt javaslom, hogy engem hívjon a Újpalotai dugulás elhárítására:

  1. Első érvként azt említeném meg, hogy non-stop rendelkezésére állok, hívására mindig reagálok. Vállalom az arcom és a nevem, akkor alszom nyugodtan, ha nem fosztom ki azokat, akik megtisztelnek a bizalmukkal!
  2. Közel 2 évtizede dolgozom a szakmában. Az ezalatt az idő alatt felhalmozott tapasztalatok folyamatosan kamatoznak az elvégzett munkáknál, az Ön javát is szolgálják.
  3. Szüntelenül fejlesztettem a gépparkomat és a berendezéseimet, ami a rendelkezésre álló eszközök tárházának bővülését eredményezte az elmúlt időszakban is. Ez úgy függ össze az Önnek nyújtott szolgáltatásokkal, hogy a hibaelhárítás sebessége nő, miközben csökkennek a költségek, ár-érték arány tekintetében jobb vagyok a konkurencia nagy részéhez viszonyítva.
  4. A duguláselhárítás munkadíja nem drága, a munkadíj tekintetében nem érik meglepetések. Nincs folyóméter díj, nincs „szivatós munka” miatti különdíj, a költségek mindenki számára teljesen átláthatók.
  5. 0-24 nonstop duguláselhárítás Újpalotán: elérhető vagyok a hét minden napján és akár hivatalos, állami ünnepeken is!
  6. Teljes elkötelezettséggel dolgozom, mintha csak a saját házamban kellene megszüntetnem a dugulást. A gyorsszolgálati munka befejeztével mindig feltakarítok, nem hagyok hátra mocskot. Sokszor adok tanácsot egy-egy munka során, hogy hogyan lehet elkerülni a dugulások kialakulását.

woma csatornatisztítás Újpalota

 

Szeretnék is ismertetni ezen a helyen is jó pár tippet és trükköt a duguláselhárítás, illetve az alkalmazható módszerek tekintetében.

 

Hogyan lehet elérni, hogy ne kelljen hívni duguláselhárítót?

Erre úgy lehet a legjobban felelni, ha áttekintjük, hogy miért jönnek létre dugulások a lakásban és lakáson kívül. Sokszor a dugulások oka a túlzásba vitt mosogató és a kevés vagy a nem elég forró víz alkalmazása. Ha a mosogatás kapcsán adhatok egy hasznos tippet, csak arra hívnám fel a figyelmet, hogy kevés mosogatószer és sok forró víz (nem langyos!).

 

A fent ismertetett problémán kívül a nedves törlőkendő a dugulások előszobája. A WC csésze nem szemetes, csak WC-papírt dobjon bele, a zsíradékok, ételmaradékok nem oda valók!

 

Mennyibe kerül a duguláselhárítás Újpalota vonzáskörzetében?

A dugulás megszüntetésének ára fix, tekintet nélkül az eldugult csatornaszakasz hosszára. Ha kíváncsi az árakra, kérem, kattintson erre a hivatkozásra: dugulás elhárítás munkadíjai Újpalota. Telefonszámom: +36 20 293 4400.

duguláselhárítás non-stop

 

Milyen módon lehet kiküszöbölni, hogy megkopasszon egy mesterember?

Merő jóindulatból csak azt tudom ajánlani Önnek, hogy a legokosabb, ha olyanok véleményét kérdezi meg, akiknél végeztem duguláselhárítást. Az interneten vagy a szórólapokon bárki bármit írhat magáról, a legőszintébb reklám az elégedett megrendelő. Szívesen adok elégedett ügyfeleim közül néhányuk telefonszámát, az alábbi hivatkozást követve láthatja, hogy kiknek és merre dolgoztam már az elmúlt időszakban: Duguláselhárítási referenciák.

  Mennyi időt vesz igénybe a dugulásmentesítés?

Eddigi tapasztalataim alapján elmondható, hogy a beltéri dugulás mentesítés általában nem annyira időigényes (néhány kivételtől eltekintve), míg a kültéri dugulások elhárítása sokkal összetettebb feladatnak szokott bizonyulni. Munkám során találkozom kivitelezési hibákkal, amikor bebizonyosodik, hogy a duguláselhárító spirál sem tud bekanyarodni úgy, ahogy a csővezetékek, lefolyók mennek az aljzatbetonban vagy a falakban.

 

Ilyenkor szokott előkerülni még a falbontás nélküli duguláselhárítás. Azt lehet mondani, hogy jellemző a falbontás olyankor, ahol nem szakszerűen történt a csővezetékek kivitelezése, ahol sérült az érintett lefolyószakasz, illetve a dugulást okozó anyag nem távolítható el csőspirálos duguláselhárítással vagy magas nyomású vizes mosatással.

 

A célom, hogy olyan készülékekkel, gépekkel, berendezésekkel vértezzem fel magam, amelyekkel gyorsabban és nagyobb hatékonysággal, azaz tartósabb lefolyórendszer átjárhatóságot biztosítva tudom megszüntetni a fennálló hibákat.

 

Az előrelátásomnak köszönhetően rendelkezem a legmodernebb duguláselhárító berendezésekkel, ezért alkalmazom előszeretettel a woma nagynyomású lefolyó- és csatornatisztítót, illetve csőkamerát, vagy a duguláselhárító spirálok („csőgörény”) legkülönfélébb méretű és fejekben végződő típusait.

 

duguláselhárító csőgörény

  Megéri kifizetni a megelőző karbantartást, átmosást, tisztítást?

Nem szabad azt mondani, hogy egyértelműen igen. Mondhatnám persze azt, hogy hogyne mindenki áldozzon a dugulások megelőző karbantartására, ezután nem kell félnie attól, hogy dugulások történnek a lakásában, de megeshet, hogy soha az életben nem kerül sor semmiféle dugulásra.

 

Ha például egy csatornahálózatot helytelenül terveznek meg, és a zuhanytálca dugulása ennek folytán alakul ki, gazdaságosabb megoldás az előzetes karbantartás megfinanszírozása, viszont nem meglepő tény, hogy érdemesebb a teljes rendszer feltárása és a hibaforrás átalakítása.

 

Otthoni duguláselhárítás?

Milyen elérhető módszerek kínálkoznak, és milyen mélyre kell nyúlnia a zsebében? Ha röviden szeretnék válaszolni a kérdésre, akkor először vegyszeres kezelés alkalmazását, közelebbről a szódabikarbóna, ecet, forró víz egyidejűleg történő használata tanácsos, majd a pumpálás, slaggal, nagy nyomáson, lehetőleg forró vízzel történő megnyomatás, illetve a takarítógépes visszaszívatásos módszer alkalmazása ajánlott.

 

Saját kezűleg végzett duguláselhárítás esetén az ökölszabály az, hogy mindig használjunk bőséges mennyiségű, forró vizet, viszont a lehető legkevesebb vegyszert vessük be!

 

Mosogató dugulás megszüntetése

Megcáfolva az elterjedt babonákat a mosogatók dugulását nem a kávézacc okozza, hanem a túlzott mennyiségben felhasznált mosogatószer és legfőképpen a nem elég meleg és éppen hogy hozzáadott mosogatóvíz.

 

A mosogatószifon szétszedésével meggyőződhetünk arról, hogy ott van-e bármi probléma. A szétszerelést értelemszerűen csak akkor hajtsuk végre, ha az összeszerelés sem okoz problémát! Ha nem a szifonban és az ahhoz kapcsolódó, falon kívüli csővezetékekben van zsírlerakódás, akkor öntsünk a mosogató lefolyójába lefolyó tisztítószert, és miután hagytuk, hogy kifejtse a hatását (ezt érezhető bűz kíséri), öntsük le az egészet forró vízzel.

 

dugulás mentesítés

Padlóösszefolyó duguláselhárítás

Mindenekelőtt a lefolyót, illetve annak szűrőjét tisztítsuk meg a benne lévő szőrdaraboktól. A beöntött lefolyótisztítót bőséges forró vízzel öntse le.

 

A tisztítás hatékonységénak fokozása végett takarja be a kád túlfolyóját, zuhanytálca dugulásának megszüntetésekor csavarja le a zuhanyrózsát, és a zuhanycsövet, tenyerével pedig állja el a visszafolyó víz útját.

 

WC dugulásmentesítési trükkök

A WC kagylónál a fenti, vegyszeres tisztítást nem lehet bevetni, csak a pumpálás lehetséges. Ne feledkezzen meg arról sem, hogy a vegyi tisztítás alkalmazása során előfordulhat, hogy az emberi szervezetre káros gázok jönnek létre, emiatt ezek használatakor mindig biztosítsa a megfelelő szellőzést!

Ajánlott duguláselhárító szerek: Peridox, Szi-Ti és Brilliance. A boltokban kapható Tiret sajnos sokszor csak tovább nehezíti a duguláselhárító feladatát.

 

Fix áras duguláselhárítás, womázás Újpalota és Bp. környékén, többnyire a hívás időpontjában történő kiszállás, 14 nap jótállás az elvégzett munkára: Csongrádi László Újpalotai duguláselhárító mester hívható a +36 (20) 293 4400 telefonszámon!

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu