Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

"Az élet nem küzdelem, hanem folyamat. Minden gyengeség helyrehozható, soha nem késő egy elrontott életet jó irányba terelni.

A rosszban meg lehet találni a parányi jót, csak keresni kell, majd azt  felnagyítani és máris van értelme az egésznek." (nemtomki)

"Az élet leckék sorozata. Minden lecke az ember megerősítését szolgálja." (Németh Gabriella)

Címkék: andriska gondolkodik

Kapcsolódó cikkek:

  Kamasz kérdés

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kakuk Évi üzente 14 éve


Ne menj a romok közé! Ne töprengj azon, hogy alakíthattad volna-e másképp a múltadat. Legfőbb lelki erőd csak a megtörténtek vállalása lehet. Fogadd el, hogy ami történt veled, amit cselekedtél, az a törvényed. Ezért űzz messze magadtól minden megbánást, bűntudatot, lelkiismeret-furdalást, minden olyan belső történést, szégyent, ami megaláz.
Popper Péter

Akármilyen komor, örvénylő viharba kerülünk, ahol már nem látni senkit, egymást sem; akármilyen földrengésen, tornádón, cunamin, hurrikánon repülünk át - tudjunk egymásról! Hogy jövünk s hogy együtt vagyunk. Müller Péter

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu