Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Hozzávalók
  • 35 dkg főtt-füstölt sonka,
  • 40 dkg liszt,
  • 2 tojás,
  • 2-3 evőkanál olaj,
  • 12 dkg sajt,
  • 3 dl tejföl,
  • só.
Elkészítés

A sonkát ledaráljuk. A lisztből, a tojásból sóval és vízzel galuskát készítünk (galuskát szaggatunk). Magas falú kiolajozott tepsibe tesszük a kifőtt, leszűrt!!! galuska felét, majd egyenletesen elosztjuk rajta a darált sonkát, és rászórjuk a reszelt sajt felét. Meglocsoljuk tejföllel, majd a maradék galuskával betakarjuk ismét meglocsoljuk tejföllel, és rászórjuk a megmaradt reszelt sajtot. Forró sütőben pirosra sütjük.

(ketkes.com)

network.hu

Címkék:

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu