Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Gólgazdag mérkőzésen, Kijevben nyert az angol Manchester United labdarúgócsapata a Bajnokok Ligája csoportkörének „F” jelzésű kvartettjében. Sir Alex Ferguson csapata már a szünetben 3-1-re vezetett, és magabiztosan nyerte a mérkőzést. Hazai pályán 2-1-re győzött a Roma, amely nem örülhet felhőtlenül a sikernek, hiszen Francesco Totti, az olaszok csapatkapitánya sérülés miatt csupán harmincöt percet töltött a pályán.

A Bajnokok Ligája harmadik fordulójának egyetlen magyar vonatkozású eseménye, hogy a Dinamo Kijev-Manchester United összecsapást magyar játékvezető irányította, méghozzá Kassai Viktor személyében.

Hamar vezetést szerzett a angol gárda Kijevben, hiszen a tizedik percben Ryan Giggs végzett el szabadrúgást a jobb oldalról, és a középre ívelt labdára a legjobban az előre húzódó Rio Ferdinand érkezett, és a hálóba bólintott.

Nyolc perccel később újabb gólt szerzett Alex Ferguson együttese. Ekkor Cristiano Ronaldo játszott Wes Brown elé, aki középre adott az érkező Wayne Rooneyhoz, a támadónak már nem volt más dolga, csak az, hogy közelről a hálóba juttassa a labdát.

Az első félidő hajrájához közeledve aztán Carlos Correa szögletét Diogo Rincón fejelte a manchesteri hálóba, így visszahozta a kijevi reményeket.

Azonban ezeket a reményeket Cristiano Ronaldo még a szünet előtt eloszlatta, hiszen a portugál klasszis közelről fejelt a Sovkovszkij hálójába, miután Giggs ismét mértani pontossággal ívelt középre.

A második játékrész elején Andersonnak nem hiányzott sok, hogy megszerezze a negyedik angol találatot, azonban a brazil középpályás a kapufát találta el.

Igaz, neki ez nem sikerült, azonban Ronaldónak igen, aki Gavrancsics kezezése után tizenegyesből vette be az ukrán kaput.

A hajrához közeledve Bangoura még kozmetikázta az eredményt, azzal, hogy megszerezte a második hazai gólt, de ez semmin nem változtatott, ugyanis a Manchester United továbbra is hibátlanul vezeti az F csoportot.

Hamar megszerezte a vezetést a csoport másik favoritja is, a AS Roma, hiszen az olasz gárda az első negyedóra végén szögletet végezhetett el a bal oldalról, amit Pizarro tekert középre. A beívelésre Tiago rosszul mozdult ki a kapujából, így Juan az ötösről a léc alá fejelt.

Nem örülhetett sokáig Luciano Spaletti csapata, hiszen Liedson három perccel később egyenlített, miután a csatár egy jobb oldali beadás után bólintott a jobb felső sarokba.

A szünetig csupán egyetlen fontos dolog történt Rómában, mégpedig az, hogy a hazaiak klasszis csapatkapitánya, Francesco Totti megsérült, így le kellett cserélni a kiváló irányítót, a helyére Mirko Vucsinics állt be.

A második félidő elején Vucsinics vette át a labdát a tizenhatoson belül, majd Tonel szabálytalanul szerelte őt. A játékvezető a tizenegyes pontra mutatott. A büntetőt Mancini végezte el, de Tiago hárított.

A hetvenedik percben már nem volt ilyen szerencséje a portugáloknak, hiszen Vucsinics az alapvonalnál a bal oldalon megcsinált két cselt, majd éles szögből megszerezte a három pontot jelentő találatot a rómaiaknak. 

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=157963&archiv=1&next=0 

Címkék: Man Utd. foci sport

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu