Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Magabiztos győzelmet aratott a Manchestre United az Aston Villa ellen az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában (Premier League). A 10. forduló mérkőzésén Sir Alex Ferguson csapata Agbonlahor találatával ugyan hátrányba került, ám köszönhetően Rooney két góljának is, végül 4-1-re nyert.

Rendesen feladták a leckét az elitcsapatok a Manchester Unitednek. A Liverpool, az Arsenal és a Chelsea is behúzta a három pontot a délután folyamán, így gyakorlatilag Alex Ferguson csapata rondíthatott volna bele a "nagyok" tökéletes mérlegébe. Nos, nem tette...

Pedig jól kezdte a mérkőzést az Aston villa. Gabriel Agbonlahor a 12. percben remekül emelkedett Ashley Young bal oldali beadására, majd bólintott Edwin van der Sar kapujába.

A váratlan bekapott találat azonban nem törte meg a vendégcsapatot. A Manchester lassan átvette a mérkőzés irányítását, és helyzeteket alakított ki Scott Carson kapuja előtt.

A 27. percben Wayne Rooney hozta helyzetbe Carlos Tevezt, ám az argentin közelről csak Carsonba tudta bombázni a labdát.

A 36. percben aztán már nem volt kegyelem a Villa számára. Nani lőtte laposan a hosszú saroknál érkező Rooney irányába a labdát, a csatárnak pedig nem okozott gondot négy méterről az üres kapuba belsőznie.

Sőt! alig nyolc perccel később Rooney a vezetést is megszerezte csapatának. Ezúttal Tevez volt az előkészítő, az angol csatár pedig rendkívül higgadtan lőtte ki a hazai kapu bal oldalát.

S, hogy végleg elszálljon minden remény a birminghani csapat számára, arról egy kapu előtti kavarodás után Craig Gardner gondoskodott. A Villa védője ahelyett hogy kivágta volna a gólvonaláról a labdát, inkább saját kapujába pörgetett.

Ha a harmadik bekapott gólnál azt irtuk, hogy végleg elszállt a remény, akkor a 60. percben gyakorlatilag a csoda lehetőségét is kizárta Martin O'Neill alakulata. Nigel Reo-Coker volt az egyetlen, aki nem szabálytalankodhatott volna, mégis beleszállt Andersonba. A bíró felmutatta a második sárgát, s ezzel együtt a pirosat.

A folytatásban csak az volt a kérdés: mennyire veri el a bajnokcsapat a találkozó előtt az igen előkelő nyolcadik helyen tanyázó Villát.

A 66. percben tovább romlott a hazaiak eddig sem túl rózsás helyzete, amikor Carson buktatta a tizenhatoson belül kilépő Tevezt. Az eset után a birminghami kapus jogos piros lapot, míg az MU tizenegyest kapott. Wayne Rooney állt labda mögé, ám a csereként beállt Stuart Taylor hárított.

Ryan Giggs azonban mégis megszerezte a negyediket csapatának, amikor a 75. percben ballal a Taylor kapujába ívelt, s zzel kialakította a végeredményt.

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=157653&archiv=1&next=0

Címkék: Man Utd. foci sport

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu